|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Duyurular Forum yönetimi tarafından yapılan duyurular, sizin için özel bildirimler ve genel değişiklikler hakkında bilgiler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan Anime ve manga Tanıtımları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bu ara tanıtımı yapanlar içinde puanlama getirebiliriz. İki kelime bir iki resimle tanıtım olmaz. Özgün olamlı ,doyurucu olmalı. Zaten daha ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Bu ara tanıtımı yapanlar içinde puanlama getirebiliriz. İki kelime bir iki resimle tanıtım olmaz. Özgün olamlı ,doyurucu olmalı. Zaten daha önce yapılmış tantımdan daha iyi tanıtım geldigi takdirde eski tanıtım silinecektir.
İlla bütün animleri tanıtacaksınız diye birşey yok haftada bir anime tanıtın ama en iyisi olsun.Kaliteli tanıtım yapanlara hızlı da olsa sözüm yok.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#12 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Hangi grubun çevirdiği bölümü hakkında ne tür bir tartışma çıkabilir merak ediyorum. Yaşanmış bir olay denmiş. Sanırım birşey kaçırmışım. Alt tarafı diyeceksin ki " bizde çeviriyoruz o seriyi çevirenlere bizi de ekler misiniz? " bundan nasıl bir tartışma çıkar ki.
|
![]() |
|
|
|
#13 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
“ Orjinal Gönderi : bedifeci
|
![]() |
|
|
|
#14 |
![]() ![]()
|
“ Alıntı ”Hangi grubun çevirdiği bölümü hakkında ne tür bir tartışma çıkabilir merak ediyorum. Yaşanmış bir olay denmiş. Sanırım birşey kaçırmışım. Alt tarafı diyeceksin ki " bizde çeviriyoruz o seriyi çevirenlere bizi de ekler misiniz? " bundan nasıl bir tartışma çıkar ki.
“ Alıntı ”Doyurucu derken karakter tanıtımları da mı eklemeliyiz yoksa konuya daha derin mi inilecek bedifeci ya da şöyle bir sorum olacak aslında mesela iki sezonluk seride ikinci sezonu da - eğer varsa Ova'ları da- kısaca ilk sezon tanıtımında tanıtabilir miyiz?
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#15 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Çok matah bir şey değil bence eklenip eklenmemesi. Çünkü fansub grupları kendi siteleri ile beraber neredeyse her anime sitesinde hangi seriyi çevirdğini duyuruyorlar. Yani izleyiciler elbette bir şekilde öğreniyorlar hangi animenin kim tarafından çevrildiğini.
Bir de sürekli tanıtımın editlenmesi durumu ortaya çıkar yani sonuç olarak bir seri bir değil birkaç grup tarafından çeviriliyor. Bu sefer tanıtımı yapan, grupların animeyi çevirip çevirmediğini takip etmek durumunda kalacak. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
hmm, ben de bazı tanıtımlarımı detaylandırsam iyi olur madem.
kısa ve öz yazmaya çalışmıştım çünkü.
|
![]() |
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
|
Tanıtımı yapan eklemeleri yavaş yavaş yapabilir.Ama 2-3 satır tanıtım yapıp bir kaç resim koymak hiç hoş olmuyor.Aceleye getirilmiş tanıtımlar oluyor. Yine söylüyorum haftalık 20 tanıtım yerine haftalık 1-2 kaliteli tanıtımı tercih ederim.
![]() |
|
|
|
#18 |
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Bence tanım onaydan geçsin. Evet, tanım yollansın, sorumlu bir mod. yahut yönetici yahut herhangi biri yazılan tanımı uygun görürse siteye eklensin. Böylece daha düzenli tutulacaktır.
Ayrıca bazı bilgiler sabit olsun. Mesela "bölüm sayısı" kısmı olsun ve biz bölüm sayısını girelim. "Tür" seçeneği olsun ve artık türü ne ise, ova, seri, film seçilsin ve yollansın. Mesajın en başında gözükebilir bu bilgiler.
|
|
|
|
#19 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Tür kısmı zaten var resim eklenmiş kısmında o nedenle tanıtımı yapan kişi ayrıca tür kısmını girmesin bence hem yazı fazlalığı olmaz tür'leri işaretlediğinde zaten sayfada tür olarak bölüm var ayrıca hoş bir şekilde hem de ben ilk tanıtımımı yaparken en çok bu özelliğini beğenmiştim...
|
|
|
#20 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Ben Anime/Manga tanıtımı içeriğinde karakterlerin tanıtılmasına karşıyım. Hem bir "spoiler" içeriğe sebebiyet verebilir, hem de gereksiz'dir. Animeyi tanıtıyoruz, karakterlere gerek yok, fazlalık yaparlar. Eğer karakterleri tanırsak zaten animeden keyif alamayız. Tanım içeriğinde geçmişlerine veya geleceklerine değinilmese dahi karakteri tanıtmak sadece "boş" bir eklenti'dir. Ansiklopedi değiliz, ki ansiklopedi de bir spoiler kaynağıdır hani. Kısaca; Gereksiz.
Benim görüşüm bu'dur.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|