|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Film Tanıtımları ve İncelemeleri Kategorisinde ve Film Haberleri Forumunda Bulunan Son izlediğiniz film Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bu topiği açmayı unutmuşuz, ekleyelim aklımızdayken... ben en son olarak appaloosa'yı seyrettim... uzun zamandır western'lere hasret kalmıştık, güzel bir değişiklik ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
Bu topiği açmayı unutmuşuz, ekleyelim aklımızdayken...
ben en son olarak appaloosa'yı seyrettim... uzun zamandır western'lere hasret kalmıştık, güzel bir değişiklik oldu... her ne kadar zamanında izlediğimiz klasik westernlerden tarz olarak uzak olsada keyifle izleniyor... ancak filmdeki bayan french isimli karakterin son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum, bir de 2 dakikada bir çıkıyordu; neyse ne yapalım, katlandık kendilerine... filmin yönetmeni ed harris; oyuncular oalrak gene ed harris, jeremy irons ve viggo mortensen'i sayabiliriz... yani kadro gerçekten güçlü... izlemenizi tavsiye ederim, 8.5/10 gibi bir not uygun olacaktır... (o bayan french olmasa 9.0 alırdı rahat )
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
G.I.JOE
süre:135 dk 10/7 bol dövüş bol kan güzel bir konusu yok bilindik askeri havaya sahip
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Sparti bu başlığı bekliyordum senden. Bu başlık ayrıca bana film izlettiriyor ilginçtir ki
![]() En son ne izledim unuttum açıkçası. Başlık varolduğuna göre artık bir şeyler izleyeyim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Nefes: Vatan Sağolsun
Haftasonu izledim. Fragmanından fazlası var en azından. |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: One Piece
|
2008 yapımı Rüya ve Shaolin Girl filmlerini izledim.
Rüya'da konu ilgimi çekti fakat bazı sahneleri aşırı gereksiz buldum. Yine de psikolojik film sevenler filme iyi not verebilirler. 6/10 Shaolin Girl ise isminden anlaşılacağı üzere bir dövüş filmi ama ne yazık ki Çin işi değil Japon işi. Çok fazla efekt ve Japonların kasıntı yüz ifadeleri vardı. Başrolde oynayan kızın hatrına dayandım diyebilirim. 5/10 Ayrıca dayanamam canım sıkıldığında Dakota Skye izlerim. Siz de izleyin, izletin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-10-2009
Favori Anime: Naruto\bleach\Gray man
Favori Manga: One piece\bleach\GTO
|
En son olarak Twilight izledim cok guzel bir film. vampirle insanin doslugundan bahs ediliyor
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: istanbul
|
suretler.... konusu ilginç... << teknoloji tamam da nereye kadar.. >> dedirten bir film...
6.5/10....(ama film hakkında beklentim daha yüksekti...)
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-09-2009
Mekan: Farkedermi ?
Favori Anime: xXxHoLic - Nana - Ergo Proxy - Bleach - One Piece - Itazura na Kiss - Elfen Lied
Favori Manga: xXxHoLic - Bleach - Nana
|
pek film izlemem en son izlediğim G.I Joe onun da her ne kadar efektleri güzel olsada konusu hoşuma gitmedi 8/10
|
|
#10 |
![]()
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
wrong turn 2'yi seyrettim dün gece... birinci filmi zamanında sinemada izleyip beğenmiştim, ama 2 tam bir felaket
çok gereksiz bir film olmuş bana göre, özgünlük derecesi sıfır... başınıza silah dayanmadığı sürece izlememlisiniz bana göre 4/10
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|