|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Film Tanıtımları ve İncelemeleri Kategorisinde ve Film Haberleri Forumunda Bulunan En Sevdiğiniz Yönetmenler? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Benim için 1. Spike Lee Neden? : Özellikle siyahi halkın sorunlarını ve yaşantısını çok gerçekçi,akıcı ve etkileyici bir şekilde filmlerinde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-10-2009
Favori Anime: Ghost in the Shell, She and Her Cat,5 Centimeters per Second,Voices of a Distant Star,Kemonozume
|
Benim için
1. Spike Lee ![]() Neden?: Özellikle siyahi halkın sorunlarını ve yaşantısını çok gerçekçi,akıcı ve etkileyici bir şekilde filmlerinde işleyişi beni kendisine hayran bıraktı.Ayrıca çektiği müzik klipleri ve belgeselleriyle de başarılı olmuş bir isimdir. IMDB Sayfasından Filmografisine ulaşabilirsiniz. 2. David Fincher ![]() Sadece Fight Club'ı yönetmiş olması bile başlı başına yeterli bir neden.Ayrıca Se7en,The Game,Panic Room,The curious case of Benjamin Button gibi filmleri de çok ses getirmişti, bilirsiniz.Bununla beraber çektiği müzik kliplerinde bile David Fincher farkını fazlasıyla hissedebilirsiniz.Michael Jackson'ın "Who is it" ile Madonna'nın "Vouge" u gibi. 3. David Lynch ![]() Çünkü Lynch çok farklı ve filmleri anlaşılmak için çaba istiyor.Taşları yerine oturtup hikayelerini çözdüğünüzde kendinizi çokça zeki hissedişiniz paha biçilemez. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
David Fincher
Roman Polanski Çağan Irmak Tim Burton ilk aklıma gelenler
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Fiore
Favori Anime: Great Teacher Onizuka
Favori Manga: Fairy Tail
|
Quentin Tarantino....Az sayıdaki filmiyle, her birinde bir temayı ayrı ayrı kendi tarzında anlatmasıyla takdirimi kazanmıştır.
Örneğin; Reservuar Köpeklerinde soygun filmlerini, Ucuz Roman'da mafya tetikçisi kavramını, Kill Bill'de Uzakdoğu dövüş filmlerini ve Soysuzlar Çetesi ile de western filmlerini (evet, WWII değil ) kendi tarzıyla ele almıştır.Clint Eastwood: Fazla söze gerek yok, her çektiği film zaten apayrı...
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Kim Ki-duk;Özellikle de Yay/Hwal ve Zaman/Time filmleriden sonra ben de yerini almıştır...
Tim Burton; Beetlejuice-Beter Böcek-(ne kadar izlesem de hiç bıkmayacağım bir filmdir),Corpse Bride -Ölü Gelin- yapımlarıyla beni filmlerinin içine çekmiş bir yönetmendir... Robert Rodriguez;Desperado demem yeterli diye düşünüyorum. David Ficher;The Game(Oyun),Zodiac,Seven(Yedi) ve Fight Club(Dövüş Kulübü) ile sevdiğim yönetmenler arasındadır. Hayao Miyazaki; Whisper Of The Heart ve Howl's Moving Castle filmlerinden sonra listemin vazgeçilmezlerinden olmuştur... Bir de Karayip Korsanları'ndan sonra Gore Verbinski'yi de göz ardı edemem açıkçası hele ki içinde Johnny Deep olan bir yapımsa... Ek olarak bir de Lasse Hallstrom vardır ki onun Çikolata (İçinde Johnny Deep olunca tadına da doyulmuyor açıkçası
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Pedro Almodovar
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Steven Spielberg: Çünkü, Schindler's List...
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Squaw'ın da bahsettiği Tim Burton, Quantin Tarantino ve Mine'nin bahsettiğii Steven Spielberg
( en son tekrar izlediğim Sıkıysa Yakala'nın da etkisiyle).
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: Tekirdağ
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: ---
|
|
![]() |
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
Quentin Tarantino her filmi çok farklı ve anlatmak istediğini açık açık göstermesi
Ang Lee hulk taki sahneler arası geçişleri beni kendisne hayran bıraktırdı |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Upps büyük bir hata yapmışım,oysaki Quentin Tarantino'yu pek sevmem yazarken aklım nerdeyse artık
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|