|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Film Tanıtımları ve İncelemeleri Kategorisinde ve Film Haberleri Forumunda Bulunan 2010 Oscar adayları açıklandı. En iyi film anketi. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 2010 yılında en iyi film dalında toplam 10 film birbirinle kıyasıya yarışacak. AMT Olarak kendi birincimizi seçelim. Beğendiğiniz filmi anketimizde ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: En iyi film hangisi olacak. | |||
|
12 | 63.16% |
| The Blind Side |
|
0 | 0% |
| District 9 |
|
3 | 15.79% |
| An Education |
|
0 | 0% |
| The Hurt Locker |
|
0 | 0% |
| Inglourious Basterds |
|
3 | 15.79% |
| Precious |
|
0 | 0% |
| A Serious Man |
|
0 | 0% |
| Up |
|
1 | 5.26% |
| UP in the Air |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 19. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
2010 yılında en iyi film dalında toplam 10 film birbirinle kıyasıya yarışacak. AMT Olarak kendi birincimizi seçelim. Beğendiğiniz filmi anketimizde işaretlemeniz yeterli olacak.
EN İYİ FİLM Avatar The Blind Side District 9 An Education The Hurt Locker Inglourious Basterds Precious A Serious Man Up UP in the Air EN İYİ ERKEK OYUNCU ADAYLARI Jeff Bridges, 'Crazy Heart' George Clooney, 'Up in the Air' Colin Firth, 'A Single Man' Morgan Freeman, 'Invictus' Jeremy Renner, 'The Hurt Locker' EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU Matt Damon, 'Invictus' Woody Harrelson, 'The Messenger' Christopher Plummer, 'The Last Station' Stanley Tucci, 'The Lovely Bones' Christoph Waltz, 'Inglourious Basterds' EN İYİ KADIN OYUNCU ADAYLARI Meryl Streep, 'Julie & Julia' Sandra Bullock, 'The Blind Side' Carey Mulligan, 'An Education' Helen Mirren, 'The Last Station' Gabby Sidibe, 'Precious' EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU ADAYLARI Penelope Cruz, 'Nine' Vera Farmiga, 'Up in the Air' Maggie Gyllenhaal, 'Crazy Heart' Anna Kendrick, 'Up' Mo'nique, 'Precious' EN İYİ YÖNETMEN James Cameron, 'Avatar' Kathryn Bigelow, 'The Hurt Locker' Quentin Tarantino, 'Inglourious Basterds' Lee Daniels, 'Precious' Jason reitman, 'Up in the Air' EN İYİ UYARLAMA SENARYO District 9 An Education In the Loop Precious Up in the Air EN ÖZGÜN SENARYO The Hurt Locker Inglourious Basterds The Messenger A Serious Man Up EN İYİ YABANCI FİLM İsrail, Ajami Arjantin, El Secreto de sus Ojos Peru, The Milk of Sorrow Fransa, Un Prophete Almanya, The White Ribbon EN İYİ MÜZİK 'Prenses ve Kurbağa', film müziği 'Almost There' Söz ve müzik: Randy Newman 'Prenses ve Kurbağa', film müziği 'Down in New Orleans' Söz ve müzik: Randy Newman 'Paris 36,' film müziği 'Loin de Paname' Müzik: Reinhardt Wagner Söz: Frank Thomas Nine filmi müziği 'Take It All' Söz ve müzik: Maury Yeston 'Crazy Heart', filmi müziği 'The Weary Kind' Söz ve müzik: Ryan Bingham ve T Bone Burnett
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Elfen Lied, Bleach, TMGK
Favori Manga: Bleach
|
Bilgilendirme için teşekkürler, bedifeci :ozgurluk: Görünüşe göre en bomba aday, "Up in The Air". Yakın zamanda temin edip izlemek lazım... :sasirdim:
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-10-2009
Mekan: Sakarya-Ankara-Bolu
Favori Anime: Cardcaptor Sakura,Higurashi. School Days i de söylesem mi ki :D
Favori Manga: Claymore, Ichigo 100%
|
Filmlerin biçoğunu izlemedim ama Avatar güzeldi. Oyum ona
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Up in The Air o kadar da bomba değildi bence. Fazla abarttılar o filmi. Oyuncu kadrosu için midir nedir bilinmez ama, abartıldığı kadar dehşet bir film değldi.
Neyse, beklemedeyiz bakalım.
|
|
#5 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
“ Orjinal Gönderi : Unde®minE
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Elfen Lied, Bleach, TMGK
Favori Manga: Bleach
|
Hımm... "Up in The Air"ı da liste dışında bırakalım öyleyse :bekliyorum: Chicago, İhtiyarlara Yer Yok gibi filmler en iyi film seçildikten sonra, Oscar'a çok da bağlanmıyorum zaten
O zaman yaşasın Avatar!... :birnumara:
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Denizli
Favori Anime: One Piece-NHK ni Youkoso-Ouran HC-LoveCom-Berserk-NGE-Slam Dunk-Hajime no Ippo-Seirei no Moribito
Favori Manga: One piece
|
Şöyle tüm dallardaki adaylara bir göz attımda içlerinden sadece 2 tanesini izlemişim buda bir başarı olsa gerek çocukluğumdan beri en az amerikan filmi izlediğim sene bu yıl oldu.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Çok merak ettiğim bir kategori var, yardımcı kadın oyuncu kategorisi. Orada da Penelope Cruz'un almasını istiyorum, Nine çok dehşet bir filmdi.
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Şu film listesini görünce fark ettim ki ben bu sene neredeyse sinemaya hiç gitmemişim, ayıp bana çok ayıp :zordurum:
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Sanırım Avatar alır. Bol efekt, bol atraksiyon. Beklediğim kadar yoktu film ama görsellik mükemmeldi....
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|