|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Film Tanıtımları ve İncelemeleri Kategorisinde ve Film Haberleri Forumunda Bulunan Son 'Harry Potter'dan ilk görüntüler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> İki bölüm halinde gösterime girecek final bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Harry Potter serisinin son bölümü 'Harry Potter and the Deathly ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
İki bölüm halinde gösterime girecek final bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.
![]() Harry Potter serisinin son bölümü 'Harry Potter and the Deathly Hallows/ Harry Potter ve Ölüm Yadigarları'ndan ilk görüntüler yayınlanmaya başladı. İki bölüm olarak tasaralanan filmin ilk bölümü ABD'de 19 Kasım'da gösterime girecek. David Yates'in yönettiği filmde, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu`na dönmeyen Harry Potter, Dumbledor'un ona bıraktığı görevi tamamlamaya çalışıyor. Yanında Ron ve Hermione'yle, bir yandan Voldemort'tan ve onun Ölüm Yiyenler'inden kaçarken bir yandan da Hortuluk'ları yok etmek, Ölüm Yadigarları'nın sırrını keşfetmek zorunda olan Harry kendi geçmişiyle ilgili pek çok şey öğreniyor. ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Aslında bunlara bakmayı hiç sevmesemde insan merakından bakıyor. Sonra heyecanı kaçıyor.
5.filmle başlayan rezalet ve 6.filmle yükselen rezalet(Bir de tr dublajın mükemmeliği tuzu biberi oldu), 7. filmde de devam edecek gibi gözüküyor. Ben şahsen en küçük ayrıntılarda bile kitaplara bağlı kalmaları taraftarıyım. Çünkü olmayacak işler yaparak batırıyorlar.
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
zaten 5. ve 6. filmdeki yönetmenin rezil bir kurgusu üstüne sen güzel rezil ettin diyip hadi 7. filmide sen çek ve rezatlete devam et dediler
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
ben bu yönetmenden güzel bir şey beklemiyorum
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
İkiye bölmeleri kitabı daha net işleyebilmeleri adına güzel olmuş, fakat her kitap filminde olduğu ve olacağı gibi kitap kadar derin ve ayrıntılı işleyemeceklerinden, sıradanlıktan pek de öteye gidemeyecek bir film olacak benim için.Kitabı okumamış olanlar çok daha fazla beğenebilir ama.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Yönetmen rezaleti konusunda Lantis'e katılıyorum.Onca işini iyi bilen,"gerçekten" başarılı yönetmen varken böyle güçlü konuya sahip filmleri saçma sapan kişilerin eline verdiler.Her yeni filme içimde bu kez tamamiyle tatmin olacağım umudunu taşıyarak gidip sürekli hayal kırıklığına uğradım.Bence de sıradanlıktan öteye gidemeyecek.En azından işini hakkıyla yapmış olan biri var:J.K Rowling.Kitapların yaşattığı 'başka bir dünyaya geçiş' yeter de artar bile.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|