|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Film Tanıtımları ve İncelemeleri Kategorisinde ve Film Haberleri Forumunda Bulunan Mars Yıllıkları Film Oluyor! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Ray Bradbury'nin kült kitabı beyazperdeye taşınıyor... Ray Bradbury'nin birbirini izleyen öykülerden oluşan Mars Yıllıkları (The Martian Chronicles) kitabının sinema hakları ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Ray Bradbury'nin kült kitabı beyazperdeye taşınıyor...
![]() Ray Bradbury'nin birbirini izleyen öykülerden oluşan Mars Yıllıkları (The Martian Chronicles) kitabının sinema hakları yapımcı John Davis (Ben, Robot) tarafından satın alındı. Mars'ın keşfini ve ilk yerleşimcileri anlatan kitap uzay yarışında yeni yerler arayan insanoğlunun acıklı bir hikayesi olarak niteleniyor. Daha önce Michael Anderson'ın mini dizi olarak çektiği ve Rock Hudson'ın oynadığı yapım, Fox'un Avatar'la yakaladığı başarıdan sonra daha da önem kazandı. Başka bir gezegeni, yeni bir ırkı tanıyacağımız bu filmde de yine Fox'un imzası olacak. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Artık benim uğrunda yaşayacak ve savaşacak bir şeylerim var. Bu, beni daha iyi bir katil yapıyor. Artık dinin yerini tutan birşeye sahibim. Bu, yeni baştan nefes almayı, güneşin içine işlemesine izin vererek bronzlaşmayı, müziği nasıl dinleyeceğini, bir kitabı nasıl okuyacağını öğrenmek. Peki sizin uygarlığınız bana ne vaat ediyor?
En sevdiğim bilimkurgu romanıdır (hatta ömrümde okuduğum en iyi kitaptır da diyebilirim, aynı yazarın Fahrenheit 451'i ile birlikte), Spender'ın kendi türüne karşı verdiği manifestoyu okumak için bile bu kitabı okuyun derim. Şahsen merakla bekliyor olacağım. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|