|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Film Tanıtımları ve İncelemeleri Kategorisinde ve Film Haberleri Forumunda Bulunan Tron: Legacy 2011'de Sinemalarda Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Daha önce beyaz perdede gördüklerimizin hiçbirine benzemeyen bir dijital dünyada kurulmuş bir 3D ileri teknoloji macerası olan TRON: LEGACY 28 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Daha önce beyaz perdede gördüklerimizin hiçbirine benzemeyen bir dijital dünyada kurulmuş bir 3D ileri teknoloji macerası olan TRON: LEGACY 28 Ocak 2011'de gösterime girecek.
![]() Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), Kevin Flynn’in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu (JEFF BRIDGES), babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron’un dijital dünyasında bulur. Kevin’in sadık sırdaşı Quorra’yla birlikte (OLIVIA WILDE), baba ile oğlu çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar. ![]() Notlar:
Türkçe dublaj fragmanı izlemek için tıklayın. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
İlk film, TRT Anime'leri, Blade Runner ve Silent Running'le birlikte hayata bakışımı daha çocukluğumda değiştiren birkaç şeyden biriydi. Efsaneye yakışan bir film olmasını umuyorum.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
Bu haberi vermen benim açımdan hem iyi hem kötü oldu. İyi oldu çünkü bilim kurgu severim. Hatta aşırı bilim kurgunun hastasıyım delisiyim
Kötü oldu çünkü 'O güne kadar nasıl bekliycem ben yaaa' Çok büyük beklentilerim var bu filmden umarım film fragmanı gibi mükemmel olur.
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Beklediğim filimlerden lakin çok gecikti. 2008 gibi çıksaydı büyük ses getirirdi. Lakin ne görüntüsüyle ne oyuncusuyla o kadar ses getirmeyecek. Zamanını aşan filmlerden oldu...
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|