|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Genel Hiçbir kategoriye sığmayan konu/mesaj larınızı bu bölümüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Genel Forumunda Bulunan Susano'o , gundamaster nice yıllara Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Paylaşımlarınızı zevkle takip ediyorum, anime ve manga konusunda böylesi güzel ve yararlı bir sitede kocaman emekleriniz mevcut, burada severek vakit ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Paylaşımlarınızı zevkle takip ediyorum, anime ve manga konusunda böylesi güzel ve yararlı bir sitede kocaman emekleriniz mevcut, burada severek vakit geçiren yeni bir üye olarak "iyiki doğmuşsunuz" demek isterim ben de.^^
|
|
|
#12 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
her ikinize de nice yıllar dilerim. umarım gönlünüzce olur her şey
|
|
#13 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Erkenden kutlamanın verdiği rahatlıkla siteden bu kadar geç kutluyorum,bu nedenle de hoş görürsünüz diye düşünüyorum bu geçliği
![]() İki değerli arkadaşımın doğumgününü kutlamak bana acayip keyif veriyor,beraber olacak bir şekilde daha nice yaş kutlamaları diliyorum,iyiki doğdunuz...
|
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
İyi ki doğdunuz.
|
|
|
#15 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
![]() Ben de kutlamak istedim. *Susano valla senin hangi animeyi çok sevdiğini bilmiyodum. Artık profilinde yazan şeyoldu. Her ikinize de mutlu yıllar dilerim.
|
|
|
#16 |
![]() ![]()
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar sizlere.
Armadaxster pastaya bayıldım. Müthiş olmuş. Ayrıca bu kadar insanın dileğini aldıktan sonra bu sene sırtımız yere gelmez diye düşünüyorum^^ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
|
![]() |
|
|
|
#18 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Doğum gününüz her ikiniz için de kutlu olsun, Bekir pasta on numara olmuş
|
![]() |
|
|
|
#19 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Nice senelere.
|
![]() |
|
|
|
#20 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Ben de böyle pasta isterem.