|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Genel Hiçbir kategoriye sığmayan konu/mesaj larınızı bu bölümüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Genel Forumunda Bulunan Üniversite Sınavında Başarılar! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bu hafta ve önümüzdeki hafta üniversite sınavlarına girecek olan üyelerimize sınavlarında başarılar dileriz. Sitemizde her yaştan üyelerimiz olduğunu unutmadık ve ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bu hafta ve önümüzdeki hafta üniversite sınavlarına girecek olan üyelerimize sınavlarında başarılar dileriz.
Sitemizde her yaştan üyelerimiz olduğunu unutmadık ve bütün sene üniversite sınavlarına hazırlanan herkesin, emeklerinin karşılığını almalarını, gönüllerine göre okullara girmelerini temenni ediyoruz. ![]() Yalnızca bir hafta daha dişinizi sıkın, önümüzdeki haftaki sınavlardan sonra da rahatlayın ve güzel birer tatil yapın. AMT Ailesi |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar ve bol şanslar. emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim.
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Sakın ha telaş yapmayın, sakin başlarsanız sakin bitirirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Ben girdim lan sınava.
Fena değildi hani. Bekle beni İstanbul Edebiyat!
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Bende girdim ilk sınava, diğer sınav haftaya
Bütün sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim!
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
sınava girmiş olan herkese geçmiş olsun diyorum yarın ve haftaya sınava girecek olanlara ise başarılar dilerim
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Eski günlerimi hatırladım
Umarım öyle bi zaman gelir de öss kalkar, millet de hayatının en güzel yıllarını şu sınava harcamaz. Öss'ye giren herkese başarılar dilemek isterdim ama herkes birbiriyle yarışıyor o açıdan sadece arkadaşıma başarılar diliyorum o kazansın yeter bana Kötüyüm Sahiden emek veren herkes umarım dilediği yere yerleşir.
|
|
#8 |
![]()
|
başarılar ve herkesin istediği yer için gereken puanı almasını diliyorum.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Bizde teşekkür eder diğer arkadaşlarımıza başarılar dileriz efendim
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
herkese başarılar bol şanslar... umarım girecek herkesin dilediği ve hak ettiği gibi sonuçlar olur...
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|