|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Genel Hiçbir kategoriye sığmayan konu/mesaj larınızı bu bölümüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Genel Forumunda Bulunan Ankara cosplay buluşması Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Herkese İyi günler öncelikle. 29 mayıs tarihinde Ankara da bir cosplay buluşması gerçekleşmişti. Ben katılmadım ancak katılan tanıdıklarım vardı ve ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Herkese İyi günler öncelikle.
29 mayıs tarihinde Ankara da bir cosplay buluşması gerçekleşmişti. Ben katılmadım ancak katılan tanıdıklarım vardı ve şöyle bir bakınca eğlenceli ve keyifli vakit geçirildiğini gördüm. Eylül ayında 2. bir Ankara Cosplay buluşması olacağı duyruldu tam tarihi net olarak bilmesem de öğrendiğimde buraya yazacağım. Belki kostümlü ya da kostümsüz katılmak isteyenler olursa diye buraya yazmak istedim. Aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz facebook grubundan inceleyebilir ve daha çok fikir sahibi olabilirsiniz. Yeniden iyi günler...=) http://www.facebook.com/profile.php?...4907063&ref=ts |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
İlginç, bu işi Türkiye'de ciddi yapan bir grup var mıdır diye merak ediyordum ama, facebook grubunuzun resmi oldukça çekici geldi. Merak ettim.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Ben de görünce şaşırmıştım açıkçası ama resimleri eklediklerinde özellikle bleach cosplaylerini çok başarılı buldum. Ve çağırılar üzerine bu konu hakkında biraz konuştuktan sonra gerçekten keyifli vakit geçirildiğini gördüm ve ikinci buluşma için ben de birşeyler düşündüm bu nedenle. Duyduğum kadarıyla İzmir den katılanlar da olucakmış ve şuna eminimki 2. si ilkinden çok daha güzel kalabalık ve keyifli olucak. yöneticiler tam olarak neler düşünüyorlar bilmiyorum ama keyifli olacağına şüphe yok.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
|
Aslında bu işi organize eden arkadaşlar, burada da kendilerini ve gruplarını tanıtsa çok daha güzel olur. Daha çok katılımcı çekmek mümkün olabilir.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-06-2010
Favori Anime: Bleach
Favori Manga: Bleach
|
Merhabalar. Ben grubun görevlilerinden Can. Hemen bir tanıtım konusu açıyorum foruma.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
|
Teşekkürler Can, ayrıca hoş geldin.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-06-2010
Favori Anime: Bleach
Favori Manga: Bleach
|
Ben teşekkür ederim. Hoşbulduk
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-07-2010
Favori Anime: gakuen alice
Favori Manga: gakuen alice
|
resimleri buraya eklerseniz çok hoş olur türkiyede böyle bir buluşma olacağı aklıma gelmezdi hiç ,resimleri çok merak ettim şimdi
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|