|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Genel Hiçbir kategoriye sığmayan konu/mesaj larınızı bu bölümüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Genel Forumunda Bulunan Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, sonbahar film etkinliklerine 3 Eylül – 3 Ekim 2010 tarihleri arasında Japonya Medya ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, sonbahar film etkinliklerine 3 Eylül – 3 Ekim 2010 tarihleri arasında Japonya Medya Sanatları Festivali İstanbul’da – 2010 sergisi kapsamında “Anime Filmler” programıyla başlıyor.Pera Film “Anime Filmler” programında, 18 uzun metrajlı ve 8 kısa metrajlı film olmak üzere toplam 26 filmi gösterime sunuyor. Programda Anno, Hara, Kato, Kawamoto, Kojima, Miyazaki, Okamura, Otomo, Yamamura ve Tomino gibi Japon Anime Sineması’nın önde gelen önemli yönetmenlerinin filmleri yer alıyor. Programda göze çarpan filmler arasında Hayao Miyazaki’nin Howl’un Yürüyen Şatosu, Ruhların Kaçışı; Tensai Okamura’nın Naruto: Kar Ülkesinde Ninja Çatışması, Katsuhiro Otomo’nun Buhar Çocuk, Mamoru Hosoda’nın Yaz Savaşları, Anno Hideaki’nin Evangelion: 1.0 Yalnız-değilsin filmleri yer alıyor. Sergide çizimlerinin yer aldığı Koji Yamamura ve Kunio Kato’nun da kısa filmleri ayrıca gösterime girecek. Çocuklar için Anime Filmler! Keiichi Hara’nın Coo’yla Yaz Günleri ve Crayon Shin-chan:Yaşa Fırtına! özellikle 7 yaş ve üzeri çocuklara birbirinden farklı maceralar yaşatacak filmler arasında. Efsane yönetmen Yoshiyuki Tomino 18 Eylül’de Pera Müzesi’nde! Yoshiyuki Tomino’nun efsane Mobile Suit Gundam üçlemesi ve Mobile Zeta Gundam üçlemesinin de gösterileceği programda ayrıca Tomino 18 Eylül Cumartesi saat 15:00’te animeseverlerle Pera Müzesi Oditoryumu’nda buluşacak. Detaylı bilgi için: www.peramuzesi.org.tr Alıntıdır. Kaynak: Sinemalar.com |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
bu programı arıyordum ben de
18 Eylül' dekine gitmeli. sağol fudy
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
18 Eylül'de kesinlikle gidilmeli. Yoshiyuki Tomino söyleşisini kaçırmamak lazım. Böyle bir üstad ayağımıza kadar gelmişken gitmeme saygısızlık olur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Gundam, Özz katılıyorum ancak geçen sefer ki gibi kapıda kalmam umarım
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
birlikte gideriz
![]() tatilimi bu programa göre ayarlayacağım sanırım
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Madem üçümüzde niyetlendik tamam birlikte gidelim öyleyse. Ben de nöbetimi sırf bugüne uygun olarak ayarlayacağım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Valla İstanbul'da olsam ne yapıp edip katılmanın bir yoluna bakardım ama ne yapalım, gözü körü olsun şu imkânsızlığın. Şimdiden katılaca arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Benim yerime de eğlenin.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...