|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Genel Hiçbir kategoriye sığmayan konu/mesaj larınızı bu bölümüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Dışı Kategorisinde ve Genel Forumunda Bulunan Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Dün evangelion'a gittik. İlk defa dev ekranda anime izledim giriş 5tl ama içinde sergiyi gezmek de var. Normalde sergi 3 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
Giriş Tarihi: 22-10-2009
Favori Anime: One Piece, Fma 2, Berserk, Black Lagoon, Code Geass
Favori Manga: One Piece, HSD Kenichi, Berserk
|
Dün evangelion'a gittik. İlk defa dev ekranda anime izledim
![]() giriş 5tl ama içinde sergiyi gezmek de var. Normalde sergi 3 tl, ama 5 tl verip hem sergiyi gezebilir hem film izleyebilirsiniz.Son iki kattaki sergiyi gezmenizi tavsiye ederim. 5. katta japonların yaptığı ilginç aletler var. 4. katta ise orjinal manga çizimleri, mangalar, narutonun ps3 oyunu, wii oyunları var. Filmde salon tamamen dolmadı ama yeterince kalabalıktı. Yalnız filmin görüntü kalitesi berbattı. Summer Wars'a kalamadık. Onun görüntü kalitesi nasıldı gidenler cevaplarsa iyi olur ![]() Edit: isteyenlere broşür: ![]()
|
![]() |
|
|
|
#22 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
“ Orjinal Gönderi : Luna
|
![]() |
|
|
|
#23 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Byrm
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Gundam filminden geldim şimdi
![]() @Byrm benim yazacaklarımı yazmış eğer filmlerden 1-2 saat önce giderseniz üst katlardaki Japon Medya Sanatları sergisini rahatça gezebilirsiniz. ben yarım saatte ayrıntılı inceleyemedim. anime ve manga sahnelerinin çizimleri, renklendirmeleri, bazı mangaların orjinal çizimlerinin kopyaları (bu da nasıl oluyorsa diyenler için, manga-kanın elinden çıkan çizimin kopyası sanıyorum), okuyabileceğiniz birkaç manga (aralarında mushishi dikkatimi çekti) oyunlar (naruto, pokemon vs)benim gittiğim seans fazla dolu değildi ve gerçekten gençlerin pekçoğunun zevzek olduğunu düşündüm baya sinirlendiğim anlar oldu. ya tamam herşeye gülmeyi marifet sayıyoruz da acaba saçmalama boyutuna nasıl getiriyoruz anlamıyorum.neyse filmi beğendim ben, herşeyiyle 80' ler işte. ayrıca dizisinin ilk 12 bölümünü kapsadığını düşünürsek gayet iyi kurgulanmış, arada kopukluk hissedilmiyor bence.
|
|
|
#25 |
Giriş Tarihi: 22-10-2009
Favori Anime: One Piece, Fma 2, Berserk, Black Lagoon, Code Geass
Favori Manga: One Piece, HSD Kenichi, Berserk
|
@Luna Evangeliom 2007 yapımı 1997 değil broşüre yanlış yazmışlar. Piyasada Blu-ray'i de var Evangelion 1.11 diye, bu 1.00'dan yaklaşık 10 dk fazla sahne içeriyor. Orda yayınladıkları Evangelion 1.00'dı. Yani sinemada gösteriler, bu piyasada yok. (Zaten bunun piyasadaki versiyonu 1.11) Yani bunu internetten indirmeleri falan mümkün değil. Zaten bunun resmi birşey olması lazım. İnternetten de indiremezler. Nerden bulmuşlar onu anlamadım.
Bu arada biz filmden yaklaşık 2 saat önce gidip naruto oynamıştık ![]()
|
![]() |
|
|
|
#26 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Byrm
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Bugün Piyano Ormanı adlı anime filmine gittim. Evangelion ile saatini karıştırmıştım ve iyi ki de karıştırmışım dedim. Gerçekten çok güzel bir filmdi. 2 Ekimde tekrar yayınlanacakmış sanırım. Eğer bu keyfi orada gidip yaşamak isteyen varsa kesinlikle gidip izlemeli bence bu filmi.
Naruto oynadım, Shukaku ile dövüştüm xD Vagabond'un çizimlerinin nasıl yapıldığını izledim. Gundam üçlemesinin fragman tarzında videolarını gördüm ve neyi kaçırmış olduğumu farkettim. Gerçekten güzeldi pera müzesi. Keşke her sene yapılsa
|
|
|
#28 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
vagabond mu?
ben geliyorummmm kesin kardeş
|
|
#29 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Henüz birşey kaçırmış değilsin. 11 Eylül'de ve 26 Eylül'de gidersen 6 filmi de izlemiş oluyorsun. (Efsanenin başlangıç kısmını 6 + 6 saat boyunca yaşamaya kimsenin itirazı olmaz sanırım)
|
![]() |
|
|
|
#30 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
18'ini ayrı tutuyorum zaten gidicez. Onun dışında kalanlara giden varsa bende giderim. O filmleri izlemek ister, naruto oynamak isterim. Serhat giderken haber ver.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|