Geri Git   Anime manga > Anime Dışı > Genel

Genel Hiçbir kategoriye sığmayan konu/mesaj larınızı bu bölümüme yazabilirsiniz.

Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor!

Anime Dışı Kategorisinde ve Genel Forumunda Bulunan Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Dün evangelion'a gittik. İlk defa dev ekranda anime izledim giriş 5tl ama içinde sergiyi gezmek de var. Normalde sergi 3 ...

LinkBack Konu araçları
Eski 04-09-2010, 21:31   #21
Her zaman negatif!

Düsünceli

Byrm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 22-10-2009
Favori Anime: One Piece, Fma 2, Berserk, Black Lagoon, Code Geass
Favori Manga: One Piece, HSD Kenichi, Berserk
Standart İlgi: Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor!

Dün evangelion'a gittik. İlk defa dev ekranda anime izledim giriş 5tl ama içinde sergiyi gezmek de var. Normalde sergi 3 tl, ama 5 tl verip hem sergiyi gezebilir hem film izleyebilirsiniz.
Son iki kattaki sergiyi gezmenizi tavsiye ederim. 5. katta japonların yaptığı ilginç aletler var. 4. katta ise orjinal manga çizimleri, mangalar, narutonun ps3 oyunu, wii oyunları var.

Filmde salon tamamen dolmadı ama yeterince kalabalıktı. Yalnız filmin görüntü kalitesi berbattı. Summer Wars'a kalamadık. Onun görüntü kalitesi nasıldı gidenler cevaplarsa iyi olur

Edit: isteyenlere broşür:

BayByrm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-09-2010, 22:27   #22
"Imagine it!" diye
haykırmak istiyorum!

Araştırmacı

Akuma_Blade'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive

“ Orjinal Gönderi : Luna Mesajı Görüntüle

Ayrıca hiç Gundam izlememiş olmama üzülüyorum, sonradan haneye katınca çok başımı duvarlara vurucam bu kaçıracağım filmleri yüzünden.
Etkinlikte gösterilecek İlk Gundam ve Zeta Gundam üçlemeleri hem aslen yapılış sırasına göre ilk 2 Gundam olduğu için, hem aynı karakterleri içerdiği için "Ya bu filmleri izlersem de birşey anlamazsam yoksa?" şeklinde kararsızlık yaşamana gerek yok aksine bence Gundam'a aslında sıfırdan en iyi bu filmlerle giriş yapabilirsin. Yine de son karar sana ait.

-----------

Bu arada... 11 Eylül'deki gösterime bayram dönüşüne denk geldiğinden 1 günü komple yollarda geçirmek anlamına geldiğinden hem de 12 Eylül'deki referandumu kaçırmamak istediğim için (hem de orjinal üçlemeyi en az 3-4 kere izlediğim için ) İçim kan ağlayarak da olsa ayın 11'deki gösterime katılamayacağım ama 18-26 arası etkinliklerde elimden geldiğince ben de olacağım.

11, 18 ve 26'da gelecek arkadaşlar belirtirlerse sevinirim.

Gösterim Tarihleri Broşürü: http://www.peramuzesi.org.tr/pdf/animefilms-program.pdf

Mobile Suit Gundam Çeviri Projesi

http://akumablade.blogspot.com/
BayAkuma_Blade Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-09-2010, 22:31   #23
bitch desu~

----

Luna'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-10-2009
Cool İlgi: Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor!

“ Orjinal Gönderi : Byrm Mesajı Görüntüle

Dün evangelion'a gittik. İlk defa dev ekranda anime izledim giriş 5tl ama içinde sergiyi gezmek de var. Normalde sergi 3 tl, ama 5 tl verip hem sergiyi gezebilir hem film izleyebilirsiniz.
Son iki kattaki sergiyi gezmenizi tavsiye ederim. 5. katta japonların yaptığı ilginç aletler var. 4. katta ise orjinal manga çizimleri, mangalar, narutonun ps3 oyunu, wii oyunları var.

Filmde salon tamamen dolmadı ama yeterince kalabalıktı. Yalnız filmin görüntü kalitesi berbattı. Summer Wars'a kalamadık. Onun görüntü kalitesi nasıldı gidenler cevaplarsa iyi olur
Summer Wars görüntü olarak da ses olarak da gayet iyiydi, tabi bunun etkisi birinin 97 yapımı, ötekinin 2009 oluşu da olabilir. Sergiyi gezemedik biz, zaten filme bile biraz geç kalmıştık. Bir dahaki gidişimde sergiyi de gezmek isterim.

“ Orjinal Gönderi : Akuma_Blade Mesajı Görüntüle

Etkinlikte gösterilecek İlk Gundam ve Zeta Gundam üçlemeleri hem aslen yapılış sırasına göre ilk 2 Gundam olduğu için, hem aynı karakterleri içerdiği için "Ya bu filmleri izlersem de birşey anlamazsam yoksa?" şeklinde kararsızlık yaşamana gerek yok aksine bence Gundam'a aslında sıfırdan en iyi bu filmlerle giriş yapabilirsin. Yine de son karar sana ait.
O zaman zamanı ayarlayabilirsem Gundam'ları da haneye katmak isterim, hem iyi bir başlangıç olur. Teşekkürler Akuma.^^
Eski 04-09-2010, 22:38   #24
tembellik bitti :(

ölü gibi

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

Gundam filminden geldim şimdi
@Byrm benim yazacaklarımı yazmış eğer filmlerden 1-2 saat önce giderseniz üst katlardaki Japon Medya Sanatları sergisini rahatça gezebilirsiniz. ben yarım saatte ayrıntılı inceleyemedim. anime ve manga sahnelerinin çizimleri, renklendirmeleri, bazı mangaların orjinal çizimlerinin kopyaları (bu da nasıl oluyorsa diyenler için, manga-kanın elinden çıkan çizimin kopyası sanıyorum), okuyabileceğiniz birkaç manga (aralarında mushishi dikkatimi çekti) oyunlar (naruto, pokemon vs)
benim gittiğim seans fazla dolu değildi ve gerçekten gençlerin pekçoğunun zevzek olduğunu düşündüm baya sinirlendiğim anlar oldu. ya tamam herşeye gülmeyi marifet sayıyoruz da acaba saçmalama boyutuna nasıl getiriyoruz anlamıyorum.
neyse filmi beğendim ben, herşeyiyle 80' ler işte. ayrıca dizisinin ilk 12 bölümünü kapsadığını düşünürsek gayet iyi kurgulanmış, arada kopukluk hissedilmiyor bence.

Bayanözz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2010, 22:30   #25
Her zaman negatif!

Düsünceli

Byrm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 22-10-2009
Favori Anime: One Piece, Fma 2, Berserk, Black Lagoon, Code Geass
Favori Manga: One Piece, HSD Kenichi, Berserk

@Luna Evangeliom 2007 yapımı 1997 değil broşüre yanlış yazmışlar. Piyasada Blu-ray'i de var Evangelion 1.11 diye, bu 1.00'dan yaklaşık 10 dk fazla sahne içeriyor. Orda yayınladıkları Evangelion 1.00'dı. Yani sinemada gösteriler, bu piyasada yok. (Zaten bunun piyasadaki versiyonu 1.11) Yani bunu internetten indirmeleri falan mümkün değil. Zaten bunun resmi birşey olması lazım. İnternetten de indiremezler. Nerden bulmuşlar onu anlamadım.

Bu arada biz filmden yaklaşık 2 saat önce gidip naruto oynamıştık
BayByrm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2010, 23:32   #26
bitch desu~

----

Luna'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 07-10-2009
Cool İlgi: Pera Müzesi Yeni Sezona Anime Filmleri ile Başlıyor!

“ Orjinal Gönderi : Byrm Mesajı Görüntüle

@Luna Evangeliom 2007 yapımı 1997 değil broşüre yanlış yazmışlar. Piyasada Blu-ray'i de var Evangelion 1.11 diye, bu 1.00'dan yaklaşık 10 dk fazla sahne içeriyor. Orda yayınladıkları Evangelion 1.00'dı. Yani sinemada gösteriler, bu piyasada yok. (Zaten bunun piyasadaki versiyonu 1.11) Yani bunu internetten indirmeleri falan mümkün değil. Zaten bunun resmi birşey olması lazım. İnternetten de indiremezler. Nerden bulmuşlar onu anlamadım.

Bu arada biz filmden yaklaşık 2 saat önce gidip naruto oynamıştık
Humm bunu bilmiyordum, Evangelion deyince (ki izlemediğim bir seridir sadece 90lardan bir anime olduğunu biliyorum) ve broşürde de öyle görünce herhalde aradaki görüntü sorunu bu yüzdendir diye düşündüm düz mantık.^^
Eski 08-09-2010, 23:42   #27
Artık hayatımı bir düzene
koymalıyım.

Düsünceli

Aequitas'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk

Bugün Piyano Ormanı adlı anime filmine gittim. Evangelion ile saatini karıştırmıştım ve iyi ki de karıştırmışım dedim. Gerçekten çok güzel bir filmdi. 2 Ekimde tekrar yayınlanacakmış sanırım. Eğer bu keyfi orada gidip yaşamak isteyen varsa kesinlikle gidip izlemeli bence bu filmi.

Naruto oynadım, Shukaku ile dövüştüm xD Vagabond'un çizimlerinin nasıl yapıldığını izledim. Gundam üçlemesinin fragman tarzında videolarını gördüm ve neyi kaçırmış olduğumu farkettim. Gerçekten güzeldi pera müzesi. Keşke her sene yapılsa

BayAequitas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2010, 00:34   #28
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

vagabond mu? ben geliyorummmm kesin kardeş

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2010, 08:50   #29
"Imagine it!" diye
haykırmak istiyorum!

Araştırmacı

Akuma_Blade'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive

“ Orjinal Gönderi : Aequitas Mesajı Görüntüle

Naruto oynadım, Shukaku ile dövüştüm xD Vagabond'un çizimlerinin nasıl yapıldığını izledim. Gundam üçlemesinin fragman tarzında videolarını gördüm ve neyi kaçırmış olduğumu farkettim. Gerçekten güzeldi pera müzesi. Keşke her sene yapılsa
Henüz birşey kaçırmış değilsin. 11 Eylül'de ve 26 Eylül'de gidersen 6 filmi de izlemiş oluyorsun. (Efsanenin başlangıç kısmını 6 + 6 saat boyunca yaşamaya kimsenin itirazı olmaz sanırım)

Mobile Suit Gundam Çeviri Projesi

http://akumablade.blogspot.com/
BayAkuma_Blade Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2010, 08:54   #30
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

18'ini ayrı tutuyorum zaten gidicez. Onun dışında kalanlara giden varsa bende giderim. O filmleri izlemek ister, naruto oynamak isterim. Serhat giderken haber ver.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık