|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Forum Kullanımı Üye Ve Yöneticiler için Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Forum Kullanımı Üye Ve Yöneticiler için ------------------------------------------------------------------------- ÜYELER İÇİN FORUM KULLANMA KLAVUZU, FORUMUN ÖZELLİKLERİ - KENDİMİ İFADE EDEN AVATAR RESMINI ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
Forum Kullanımı Üye Ve Yöneticiler için ------------------------------------------------------------------------- ÜYELER İÇİN FORUM KULLANMA KLAVUZU, FORUMUN ÖZELLİKLERİ - KENDİMİ İFADE EDEN AVATAR RESMINI NASIL EKLERİM? Profilinize girin > Kullanıcı Resmi ( Avatar) ı seçin > Ve ister resimi foruma upload edin, ister dışardan link verin. Not : Max. Resim ebatı üye grupları için farklı olabilir -------------------------------------------------------------------------------------- - FORUMUN ALTINA İMZA NASIL EKLERİM? Profilinize girin > İmza Ayarlarınız dan yapabilirsiniz. -------------------------------------------------------------------------------------- - FORUMUN SAATİ YANLIŞ NASIL DÜZELTEBİLİRM? Profilinize girin > Ayarlarınız > Zaman Dilimi: > GMT+2 veya duruma göre GMT+3 seçilebilir. -------------------------------------------------------------------------------------- - SOL MENÜDE TECRÜBE (REPUT) PUANLARIM GÖZÜKMÜYOR, NASIL AÇABİLİRM? Profilinize girin > Ayarlarınız > Tecrübe Puanlarımı Göster İ SEÇİN. -------------------------------------------------------------------------------------- - FORUMUN MESAJ YAZMA EDİTÖRÜ BANA GÖRE DEĞİL, NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM? Konu Açarken ve Düzenlerken Her Forumda Olduğu Gibi... Resim eklerken falan gelişmiş editör olduğu için direk resimler Gözüküyor...Eğer editörü değiştirmek isterseniz; Profilim> Ayarlarınız > Mesaj Düzenleyicisi Arayüzü: Basit Biçim - Sadece Yazı Editoru nu seçiniz. -------------------------------------------------------------------------------------- - BEĞENDİĞİM VE BEĞENMEDİĞİM KONULARI NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİM? Konuya Girin, Ardından hemen üstte "Değerlendirme" düğmesine basarak açılan pencerde 5 üzerinden değerlendirin, değerlendirmeniz yıldız olarak gözükecektir, resimdeki gibi; -------------------------------------------------------------------------------------- -FORUMDA PAYLAŞIM YAPMAK İSTİYORUM; RESİM VE DOSYALAR NASIL VE NERELERE UPLOAD EDİLEBİLİR VE FORUMA NASIL LİNK VERİLİR? Resim Upload Edebileceğiniz Siteler; - ImageShack® - Image Hosting - AllYouCanUpload.com - http://www.photo-host.org Gibi Sitelere Bilgisayarınızdaki resimleri upload edebilir, sonra oluşacak linkleri foruma link olarak verebilirsiniz... Dosya Upload Edebileceğiniz Siteler; - http://rapidshare.de ( 1 seferde 200 mb. upload a izin verir) - http://www.yourfilehost.com ( 1 seferde 30 mb. upload a izin verir) - http://www.uploading.com ( 1 seferde 150 mb. upload a izin verir) - http://www.uploadhut.com ( 1 seferde 50 mb. upload a izin verir) - http://www.bigupload.com ( 1 seferde 1 gb. upload a izin verir) Gibi Sitelere Bilgisayarınızdaki dosyalrı upload edebilir, sonra oluşcak linkleri foruma link olarak verebilirsiniz... -------------------------------------------------------------------------------------- NOT: Küçük Dosya ve Resimleri Forumada upload edebilirsiniz; Resimdeki düğmeye tıkladığınızda, açılan pencerde uploadlarınızı yapabilirsiniz. veya hemen bu kutunun altındaki imageshack eklentisinden de ekleyebilirsiniz -------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- YÖNETİCİLER İÇİN FORUM KULLANMA KLAVUZU Not: Aşağıda anlatılan özelliklerden bazıları yanlız yönetici olduğunuz yerlerde aktif olacaktır... Not2: Bütün moderasyon ayarları hemen forumun konu üzerindeki seçeneklerden ve sağ alt çaprazdaki kutucukta saklı, oralara iyi bakmayı unutmayın :spit: ------------------------------------------------------------------------------------- HIZLI MESAJ BAŞLIĞI DÜZENLEME; Bu forumun bomba özelliği, başka forumlarda yok bu, tek tıkla, mesaja girmeden, konu başlığı düzenlenebiliyo, Aşağıdaki resim gibi, konu başlığının yanındaki boşluğa mouse ile çift tıklayın ve düzenleyin... ------------------------------------------------------------------------------------- FORUMUN ÜSTÜNDEKİ MENÜLER FORUM ARAÇLARI; Resimdeki gibi, konuların listelendiği alanda, sağ üst köşedeki "Seçenekler" e tıklandığında bir menü çıkacak karşınıza, bu menüden; -Çoklu Konuları Silebilir ve Çoklu Konuları taşıyabilirsiniz...Not; Sağ menüde yukardan aşağıya doğru sıralanan kutulara dikkat! o kutulara tick koyarsanız mouse ile, o konuyu seçmiş oluyosunuz, 1 den fazla seçerseniz o konulara topluca müdahale edebiliyorsunuz... ------------------------------------------------------------------------------------- DİKKAT: Buna biraz yukarda değindim ama, Hem konuların sıralandığı, hemde mesajların sıralandığı yerdeki, küçük kutulara dikkat edin. o kutulara mouse ile tick koyunca o konu veya mesaj seçilmiş olur, tüm seçenkleri ona göre kullanabilirsiniz, bu kutular çok önemli, mesela mesajlarda kutular böyle gözüküyor; ------------------------------------------------------------------------------------- Konu Seçenekleri Ayarları -Meseja girince üstteki "Konu Seçenekleri" düğmesine tıklayınca açılan menüdür.Bu önemli konuda resimdede anladığınız gibi; Konuları kitleyebilir, taşıyabilirsiniz, kopyalayabilirsiniz (evet aynı konudan başka bir foruma kopyalamak mümkün), silebilirsiniz, mesajı düzenleyebilirsiniz, konuları birleştirebilirsiniz (mesela üyenin biri ardı ardına mesaj yazmışsa, üstte gösterdiğim kutulardan o mesajları seçerek, menüden birleştirme düğmesine basınca, o mesajlar tek mesaj altında birleşebilir), Konuyu yukarda tut (konuyu sabitlemek için) ------------------------------------------------------------------------------------- SAĞ ÜST KUTU; Bu kutuya tıklayınca resimdeki gibi bir menü çıkıyor, eğer bir konudaki tüm mesajlar seçilmek isteniyorsa bu ufak ama yardımcı menüden yardım alabilirler; ------------------------------------------------------------------------------------- FORUMUN ALTINDAKİ MENÜLER -Bu yararlı alt düğmelerde forumun üstündede gösterdiğim kutuları tıklama özelliği çok işe yarayacak, unutmayın! KONULARIN SIRALANDIĞI YERDEKİ ALT MENÜ; resimde görüldüğü gibi bu menüde hemen hemen tüm önemli moderasyon ayarları yapılıyor; -Yandaki kutulara tıkladığınız konuları birbirleriyle birleştirebilir, taşıyabilir veya seçilen konuları kitleyebilirsiniz, aynı anda...Mesela resime dikkat ederseniz ben 2 konuyu seçmiş bulunuyorum. ------------------------------------------------------------------------------------- MESAJLARIN SIRALANDIĞI YERDEKİ ALT MENÜ; Bu önemli menüde mesajlara giriş yapınca sağ altta çıkıyor, seçilen mesajları silebilir, taşıyabilir birleştirebilrisiniz veya spam olarak silebilirsiniz... ------------------------------------------------------------------------------------- -ÖNEMLİ İPUCU; Eğer bir üyenin mesajını editlemek (düzenlemek) isterseniz, karşınıza hızlı edit yapacağınız bir kutu çıkcak ama bu kutuda sadece mesajı düzenleyebilirsiniz. Full başlıkları ile birlite düzenleme yapmak için, aynı kutudadaki "Gelişmiş" Düğmesine tklayınız. ------------------------------------------------------------------------------------- bazı resimler farklılık gösterebilir localhostta kurdugum vbulletinden aldim (yonetim bolumu) daha sonra devam ederim.. saygilar... not:gerekli yere tasirsiniz duyuru bolumune acacaktim ama yetkim yokmus.. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Serkan anlatım için teşekkürler ama ben foruma imza eklemekte güçlük çekiyorum. İmzayı img kodları arasına alsamda resim olarak değil de link olarak gözüküyor.
İmzaya resim yükleme ve birkaç özellik daha hayır şeklinde gözüküyor. Bu seçenekelri değiştirmenin bir yolu yok mu? Varsa da forum tamamen aktif olduğunda falan mı biz o seçenekleri değiştireceğiz? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Hımmm... Güzel bir açıklama olmuş. Herkez için faydalı olacak..
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Tanıtım için teşekkürler serkan.
İmzayı ben haletmiştim.Sen ekle ben kontrol ederim.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
imzalarda her grup icin ozel izin ayarlaman gerekiyor.. normal uyeler img kodu ekliyemiyordu default ayarlarda sanirim.. ayni sey avatarlar icinde gecerli hareketli avatar ekleyemeyiz ve 100x100 boyutlarindan yuksek resimlerde eklenemiyor.. yoneticilerin ayar yapmasi gerekiyor sonuc olarak
) biz uyeler birsey yapamayiz bu konudasaygilar... |
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
İmza koymak için adminlerin ayarlarını bekleyeceğiz yani. Hımm soruun değil zaten forum tadilatta gibi birşey bitene kadar koymasakta olur
Anlatımın içinde teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Birşey soracaktım. Tamamlanmış projelerimiz kısmına neden başlık açamıyorum? Parakiss'i yüklemek istiyorum da.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
“ Orjinal Gönderi : Savage
|
![]() |
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Çok teşekkür ederim ^^ :el:
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Avatar boyutları kurallarda belirtildiği gibi 120*150 piksel olarak düzenlenmiştir.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|