|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Forum Kullanımı Üye Ve Yöneticiler için Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Savage ” Birşey soracaktım. Tamamlanmış projelerimiz kısmına neden başlık açamıyorum? Parakiss'i yüklemek istiyorum da. konuyu şimdi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
|
![]() |
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Teşekkürler abi :3 :birnumara:
|
![]() |
|
|
|
#13 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Anket nasıl ekliyoruz?
|
![]() |
|
|
|
#14 |
![]()
|
yeni başlık açarken altta "ilave ayarlar" diye bir kısım var, sanırım ordan halledebilirsin fatih...
|
![]() |
|
|
|
#15 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
"Anket ekle" diye seçenek var aslında da, seçenekleri henüz yazmaya imkan vermiyor. Önizlemede anket eklenmiş gibi gözükmedi. Belki başıkğı gönder seçeneğini seçince çıkıyordur ama o zaman da çıkmıyorsa düzenleme isteyecek. Anketi düzenlemeye de yetkili değilsek
.. Anketsiz bir başlık anket niyetine açılmış olacak.:sus:Emin olamadım da.. Bilen biri varsa anlatsın bana da. |
![]() |
|
|
|
#16 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
ben avatarı ekliyemedim..
|
![]() |
|
|
|
#17 |
![]()
|
kontrol paneliniz -> ayarlar-seçenekler-> avatarı düzenle kısmına giriyoruz... ekranı biraz aşağı kaydırınca bir resmin url'sini girmeni ya da bilgisayardan bir resim yüklemeni sağlayacak seçenekleri göreceksin lafi... Fatih, anket seçeneğini seçip konuyu gönderdikten sonra anket seçeneklerini yazacağın bir ekran geliyor... |
![]() |
|
|
|
#18 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
atakan tamam artik duzenleyecegim yer kalmadi dedigi zaman daha ayrintili bir klavuz hazirlarim.. burda yazdiklarim genel olarakti default ayarlarda bir vbulletin icin temel bilgiler sayilabilecekler.. biraz daha sabir lutfen yakinda uyeler icin daga ayrintili bir klavuz gelicek
)saygilar...
|
|
#19 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Gözden ve gönülden uzak bir yerde
Favori Anime: Fate/Stay Night, Death Note, Higurashi, Code Geass, Ouran, Baccano, Monster, NANA,Natsume Yuujinchou
|
Üyelerin çevirimiçi olup olmadıklarını nasıl anlıyoruz? İsmin üstündeki "Eski" ve "Yeni" tam olarak neyi anlatıyor acaba?
|
![]() |
|
|
|
#20 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Avatarın altında bulunan profil bilgilerinin de altında küçük simgeler bulunmakta. Siyah, yuvarlak simgenin içi yeşil ise çevirimiçi, kırmızı ise çevirimdışı anlamına geliyor.
"Eski" ve "Yeni" yazıları ise nasıl işlediğini tam bilmiyorum ama mesajın yakın zamanda gönderilip gönderilmediği ile alakalı sanırım. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|