|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
sanırım son ziyaretinden sonra gelen mesajlar "yeni" olarak gözüküyor meyday...
|
![]() |
|
|
|
#22 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Teşekkürler Serkan. (Senin mesajda eski olur şimdi
)
|
![]() |
|
|
|
#23 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
"Eski" ve "Yeni" attığınız mesajları gösteriyor. Belli bir süre sonra o mesajınızda "Eski" yazacak.
|
|
#24 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Aktif kullanıcılar kısmında, bazı üyelerin yanında "+" var, resimde de görüldüğü gibi. Bu +'lar, arkadaş olarak eklenmiş ve kabul edilmiş üyelerin yanında mı beliriyorlar ? Sanırım öyle ama yine de sormak isterim.
|
![]() |
|
|
|
#25 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
evet aynen dedigin gibi arkadas listene ekledigin kisilerin yaninda + iaratei bulunuyor...
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Tam olarak nereye açacagımı bilemedim bana en uygun burası geldi. Demin mesaj attığım zaman bir yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır yazdı. Böyle bir ayar gerçekten eklendi mi, her bölüm için geçerli mi, neden eklendi açıklama yaparsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Sadık Üye
|
hangi katagoriye konu acmaya calistigini bilmiyorum ama bu ozellik vbulletin icinde var (sonradan eklenmis birsey degil). bu ozelligin amaci belli basli katagorilere acilan konu iceriginin ziyaretcilere gsoterilmeden once denetlenmesi ( foruma aykiri birsey iceriyorsa duzeltilmesi yada silinmesi ) icin yapilmis bir seydir.. gruplara yada kisiye ozel birsey degildir..
not: yoneticiler hangi katagoriler icin bu ozelligin acildigini yada acilma nedenini aciklarlar sanirim.. saygilar...
|
|
#28 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Tam olarak yazayım o zaman:
Anime tartışmaları bölümünde Phantom ~Requiem for the Phantom başlığına yazmıştım. Daha önce de oraya yazıyordum bugün yazdığım zaman yöneticiler tarafından denetlenecektir yazdı baya bir süre yayınlanması şimdi baktığımda çıkmış. Belki de bug falan oldu veya deneme yapılıyordu en azından haber vereyim buradan. Kimsenin bana karşı garezi olduğumu zannetmiyorum zaten:d. |
|
|
|
|
#29 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
o bölümde öyle bir denetleme gerektiğini bile farketetmemiştim işin aslı... mesajı az önce onayladım borastus, kontrol panelini inceleyeyim bir, neden böyle yaptığını anlamadım:bekliyorum:
|
![]() |
|
|
|
#30 |
|
Sadık Üye
|
bu dedigin bolum icin konusursak eger
diger sitede anime tartisma bolumunde acilan konu yada yazilan mesajlar genelde konu disina cikip kavgalara neden oldugu icin burda bunun onune gecmek icin yapilmis bir onlem olabilir.. yada dedigin gibi sadece deneme yapiliyorda olabilir )) malum forum yeni ve yonetim paneli diger siteden cok ama cok degisik ve gelismis oynaya oynaya ogrenilecek bir suru ozellik mevcut..
![]() |
| Konu araçları | |
|
|