|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Forum Kullanımı Üye Ve Yöneticiler için Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Üyeliğimi aktivleştirmeme rağmen profil bilgileri hata veriyor. Yazan yazı ise; ''Bu Üye kayıtlı Üyemiz değildir. Bu sebebten dolayı Üyeye ait ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Üyeliğimi aktivleştirmeme rağmen profil bilgileri hata veriyor. Yazan yazı ise;
''Bu Üye kayıtlı Üyemiz değildir. Bu sebebten dolayı Üyeye ait Profil gösterilemiyor.'' Siteye mesajı dilediğim gibi atıyorum. Üyelik bilgilerinide düzenliyorum. Hatta arkadaş olarak bile davet edip bende gözüküyor ama kim girerse girsin yukarıdaki yazı çıkıyor:(. Sorunu açıklayacak birisi çok makbule geçer :imdat:. |
![]() |
|
|
|
#32 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
“ Alıntı ”Üyeliğimi aktivleştirmeme rağmen profil bilgileri hata veriyor. Yazan yazı ise;
''Bu Üye kayıtlı Üyemiz değildir. Bu sebebten dolayı Üyeye ait Profil gösterilemiyor.'' Siteye mesajı dilediğim gibi atıyorum. Üyelik bilgilerinide düzenliyorum. Hatta arkadaş olarak bile davet edip bende gözüküyor ama kim girerse girsin yukarıdaki yazı çıkıyor. Sorunu açıklayacak birisi çok makbule geçer Sorun halledilmişitir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#33 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: 'lerim -Death Note ,Bleach, Sekirei, Asu no yoichi, Clannad
|
Bende anketler bölümüne anket filan yapmak istiyorum yapabilirmiyim? Kısıtlı alanmı yoksa o bölüm.:bilmiyorum:
Ve birde tecrübe puanı filan yazıyor, var mı öyle birşey bulamadım.
|
![]() |
|
|
|
#34 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
sen de anket açabilirsin radon... tecrübe puanı konusundan benimde haberim yok ama
|
|
|
#36 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Özel mesaj kutumuzda kapasite sınırı var mı acaba? Benimkinin 100 olmasına fazla birşey kalmadı da.. Önceki sitede yeni mesaj geldiği zaman, kutu doluysa eskilerden biri otomatik siliniyordu. Kutu dolu olduğu için mesajı alamama gibi birşey yoktu. Burada durum nasıl?
|
|
#37 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
sinir 100 mesaj ve otomatik silinmiyor.. kutu dolu oldugu icin mesaj alamazsin ama bosaltinca gelir (doluyken gelmeyenler de gelir)
|
|
#38 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Favori Manga: Detective Conan
|
Teşekkür ederim.
|
|
#39 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Voodoo'nun kullanıcısından Aluminia başlığını değiştirirken yanlış kullanıcıyla yazmışım, neyse.
Başlık ismini üzerrine tıklayarak binbir zorlukla da olsa değiştirebiliyordum ama artık o da olmuyor.
|
|
#40 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Arkadaşlar, birisi bana şu linkback midir nedir? Açıklarsa çok sevineceğim. Geçenlerde sıkıntı yaşadığımız forumay sitesinin adı yazıyor.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|