|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Mesaj İfadeleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Mesaj ifade kısmına soğan kafa ifadelerine benzer ortamı renklendirecek , duygu katacak :hehe: ifadelerin konması mümkünmü?Bence güzel olur....
7Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Mesaj ifade kısmına soğan kafa ifadelerine benzer ortamı renklendirecek , duygu katacak :hehe: ifadelerin konması mümkünmü?Bence güzel olur.
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
O ifadelere ne deniyor bilmiyorum. Genelde anime sitelerinde kullanılan ifadeler var. Beyaz birşeylerdi işte onlar olursa iyi olur bence. (Download yaptığım için örnek gösteremiyorum :S)
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
hehe soğan kafa onlar
ben de özledim soğan kafaları cidden. ama soğan kafa bile olmasa bu ifadeler bencede değişsin şu yandaki arkadaş kalsın ama ona çok bağlandım XD
|
|
|
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul-Aniasé arasında
Favori Anime: No naku koro ni
Favori Manga: Fairy Tail
|
aa bu sitedeki en berbat şey zaten soğan kafaların olmaması, bu sitedeki en büyük acım. Şu alttakilere baktıkça sevgili soğan kafanın özlemini çekiyorum, bunlar duyguları anlatmak için yeterli değil bence, bi tane "hıh"ımız bile yok ki şimdi koyamıyorum :uzuldum:
Hatta soğan kafalara artı maymun, tavşan, mantar falan da var hepsi çok güzel isterse beyazm ye yollayayım
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
İfade çeşitliliği her zaman iyidir. Ben de ifadeleri az bulanlardanım. Soğan kafanın dışında diğer sitede animelerle ilgili karakterlerde mevcuttu. Tekrar mümkünse tekrar istiyoruz:smile:
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Daha çok Tuzki ifadesi olsa, hepimiz daha mutlu olurduk bence.
![]() ![]()
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 25-08-2010
|
Enflasyon düşse, çok daha mutlu olurduk bence.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-03-2011
Favori Anime: Sailor Moon, InuYasha, Naruto, Dedective Conan, Loveless, Fate Stay Night, Basilisk.....
Favori Manga: ...
|
Tuzkileri gerçekten beğendim bunların kaç çeşidi var ya
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
![]() Tuzki candır ![]() Spoiler:
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-03-2011
Favori Anime: Sailor Moon, InuYasha, Naruto, Dedective Conan, Loveless, Fate Stay Night, Basilisk.....
Favori Manga: ...
|
yuuki cross teşekkürler nette aramama gerek kalmadı bir dolu varmış
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|