|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan teşekkür butonu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> benim aklıma şu geldi bazen forumlarda o kadar sayfa oluyo ne hakkında konuşmuşlar bakim bi diyom anca yeni blm için ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
benim aklıma şu geldi bazen forumlarda o kadar sayfa oluyo ne hakkında konuşmuşlar bakim bi diyom anca yeni blm için teşkür muhabbeti.Bizim sitede bu yolda ilerliyo galiba forum çöpe dönmesin diye anime tanıtım yerinin altına nasıl altyazı eklentisi yapılcak yer eklemiştiniz (tabii sonradan sağ tarafa alındı) onun gibi teşekkür butonu ekleseniz iyi olmaz mı? her yeni blm eklendiğinde teşkür butonuna daha önce girili veriler silinsin yeni blme kimler teşkür etmiş anlaşılsın teşkür harici soru sorma v.b şeyler için forumu kullanmaya devam edilsin.Böyle bişi geldi aklıma yararı olur inşallah.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Şahsi Fikrim, bu teşekkür butonundan kastın "+1" gibi b'şi mi? Öyleyse bence olmasın, bi zaman sonra millet +1 almak için foruma saçma sapan şeyler yazmaya başlayabiliyor. Çoğu forumdada öyle zaten^^' Forumun dengesini bozuyo bu +1 olayı. Ama dediğim gibi eğer bundan bahsediyorsan(?)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
"Repleri unutmayalım."
Böyle butonla falan uğraşılacağına bence millet yorum niteliği taşıyan postlar yollasın
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Katılıyorum Lyzard'a. Boş bir +1 ya da başlığın altında "şu kişiler teşekkür etti" yerine yapıcı bir eleştiri olması daha iyi.
|
|
#5 |
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
bence güzel olur hem gerek olmayan yazılardanda kurtuluruz
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Teşekkür butonu eklenmesi çok yerinde bir karar olur. Yorum yerine sadece teşekkür mesajı yazmak isteyenler, mesaj yazmak yerine butona tıklar ve teşekkür edenler arasında adı konur. Bir teşekkür için mesaj yazıp konunun şişirilmesine gerek kalmaz. Eleştirici yorum yazacak olanlar yine yazacaklarını yazarlar elbette...
Teşekkür butonunu +rep muhabbetiyle karıştırmayalım arkadaşlar. Sadece teşekkür butonu eklenecek. Rep muhabbeti filan (ki bu uygulamayı hiç sevmem) zaten gereksiz bir ugulama olur... @Cynthia: Senin demek istediğine göre yorum dışında teşekkür etmek için filan mesaj yazmayın anlamı çıkarılıyor. Böyle mi demek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anladım. Örnek olarak açıklayayım: Arkadaş çeviriyi yapmış, izleyecek olan adam henüz seriyi izlememiş ama ilerde izleyecek. Şimdi bu adamdan çeviri veya her hangi bir konu hakkında eleştirici bir yorum beklemek hata olur. İlerde izleyeceği serinin çevirisi için teşekkür etmek isteyen adama engel olmanın bir manası yok... |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
aynen fudy'nin dediğini kastettim rep olayı gibi değil sadece teşkür amaçlı kullanım olsun diye söyledim.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Öncelikle konu dışı olarak: Kullandığımız Türkçe'ye dikkat edelim. "teşkür", "b'şi" gibi kelimeler kullanmayalım, da'ları ayrı yazmamız gereken yerde ayrı yazalım.
Daha önce şahsi fikrimi söyledim ama, tekrar söylüyorum. Böyle bir butona gerek duymuyorum. Teşekkür mesajlarının forumu kirlettiğini düşünmüyorum. Zaten çevirinin kendisiyle ilgili yorum yapan kişi sayısı iki elin parmak sayısını geçmez. Teşekkür butonunu koyduktan sonra da onu kullanmayıp teşekkür yazısı yazanlar olacaktır. Onlara da "lütfen teşekkür etmeyin, şu butona basın" demek çok saçma geliyor. |
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Teşekkürler ve Rep gibi şeyler nedense bana pek cazip gelmiyor. Bu tür şeyler forumda bazı kişilerin bazılarını gereksiz yere oylaması gibi gelir..
|
|
#10 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra
|
evet bu sefer de kimse mesaj atmaz gerçekten Mehmet Abi'nin dediği gibi... Zaten bu sohbet, muhabbet olayı bittiğinden beri foruma takılan kişiler azaldı, ki bunların yarısı da hala muhabbet amaçlı takılıyor foorumda. Çevirilere eleştiri yapmadan ellerine sağlık diyorlar sadece. "Teşekkürler..." mesajı da pek fazla kirlilik yaratmaz hatta çeviren kişiye moral olur, yeni bir mesaj her zaman kamçılar çevirmeni. Diye düşünüyorum bilmiyorum yanılıyor muyum? =)
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|