Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Anime Tartışmaları Forumu

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Anime Tartışmaları Forumu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Anime Tartışmaları Forumunu biraz inceledim, çok karışık geldi. Tartışma başlıklarıyla anket türü konular birbirine girmiş. Bence Anime Tartışma Başlıkları diye ...

LinkBack Konu araçları
Eski 09-12-2009, 09:42   #1
Ne düşünüyorsun?

Keyifli

SyLaR_54'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
Standart Anime Tartışmaları Forumu

Anime Tartışmaları Forumunu biraz inceledim, çok karışık geldi. Tartışma başlıklarıyla anket türü konular birbirine girmiş. Bence Anime Tartışma Başlıkları diye forum içinde ya tartışma başlıkları için ya da diğer En karizma 5 anime karakteri bay-bayan Sizce en komik anime karakteri kim?
türü konular için ayrı bir başlık olsun derim. Bu şekilde biraz daha düzenli olur diye düşünüyorum.

Not: Başlık Anime Tartışmaları Forumu olarak değiştirilirse iyi olur, yanlış yazmışım.
BaySyLaR_54 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2010, 10:54   #2
Ne düşünüyorsun?

----

swordsman'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Standart İlgi: Anime Genel Forumu

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, bence anime/manga tartışma kısmı çok dar ve karışık, genel bir havuz var ev orada aradığın başlığı bulabilene aşk olsun. Gerçi ben pek başlık açan/mesaj atan da görmedim ama...
Bence muhabbetin en çok döneceği yerler, herkezin takip ettiği animeler (3 shounen) ve yeni sezon animeleridir, eski animelerin üzerinden pek muhabbet dönmez dönsede kısır kalır, onları ayrı bir yere taşısanız biraz daha ferahlatsanız cok cok daha iyi olur görüşündeyim, çünkü one piece, naruto, bleach hakkında 20 tanede başlık açılır ve eğer ben forumun yapısını yanlış anlamadıysam hepsini aynı yerde açmak zorunda kalacağımızdan dolayı o yerde hiçbirşey yapamazsın bulamazsın. Güncel animeler içinde aynı şey geçerli, veya tartışılmıyor bu forumda ki o zaman hiç birşey demem, diyemem.
İkinci garipsediğim olaysa, anime bölümünde en aktif başlıkların "ne izledin/ne indirdin / ne okudun" başlıkları bu tip başlıklarda hiçbir tartışma veya yorum olmuyor, herkez izlediğini/indirdiğini yazıyor ve öyle kalıyor. Ben birkaç yorum yapıp cevap almaya tartışmaya kalkıştım ama attığım mesajı bulmam kısacası imkansız, çok fazla vakit alıyor vede fazlalık gibi gözüküyor, yine aynı şekilde, şu anda yayınlanan animeler/eski animeler diye bir kısım oluşturulursa cok daha güzel gözükür ve düzenli olur görüşündeyim.

Mesajıma cevap verilmesini, olumlu veya olumsuz, çok isterim, aynı zamanda eğerki forumda benim göremediğim/görmediğim bir kısım mevcut ise ondan da haberdar olmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Eski 01-02-2010, 12:36   #3
Çok karışık düşünceler
içindeyim.

Acımasız

bedifeci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
Standart İlgi: Anime Genel Forumu

Görüşlerinizi alıyoruz. İlerde muhakkak bir düzenlemeye girecegiz.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2010, 12:58   #4
Ne düşünüyorsun?

Düsünceli

Beyazm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Standart İlgi: Anime Tartışmaları Forumu

Aslında Bedifeci'nin de dediği gibi forum yapısında bazı güncellemeler yapılmayı bekliyor, öneriler için teşekkürler.
BayBeyazm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık