|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Manga çalışmaları hakkında... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sitede manga çalışmalarımız adlı bi başlık gördüm.. ama baktım ki çeviriymiş bi an sevinmiştim manga çalışması yapan kişiler var diye.. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-12-2009
Mekan: Eskişehir
Favori Anime: death note, FMA, naruto
Favori Manga: bakuman,satan666
|
Sitede manga çalışmalarımız adlı bi başlık gördüm.. ama baktım ki çeviriymiş bi an sevinmiştim manga çalışması yapan kişiler var diye.. benim önerim şu ki site içerisinde bi manga çalışması yapmak (üyeler arasında) herkese açık bi yarışma olsa güzel olurdu..adminler böyle bi yarışma düzenlerse etkinlikte yardımcı olabilirim..
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Manga Çalışmalarımız kısmımız var ayrıca online manga okuma yerimiz de var.
http://www.animemangatr.com/manga/ Zamanla bu kısımlar da daha çok çalışmaların yapılacağına eminim. Çalışmalarda yardım etmek istiyen olursa kapımız herkese açıktır.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
|
benim demek istediğim manga çevirmek değil, manga yapmak.. verdiğin linkte sadece çeviriler gördüm eğer bahsettiğin gibi varsa benim gözümden kaçtı o zaman :S
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
|
bilmem..olsa güzel olur ister ekip çalışması ister single..
|
|
|
|
#7 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Bu konuyu Susano'o ile görüşmen gerekir. Şuan sitede bir fanart yarışması düzenleniyor. Daha yarışma başlamadı.
Yarışma içeriği ile ilgili fikirlerden birisi de tek sayfalık manga hazırlamak. Bunu yapan kişiler az değil. LordCha, kendisine has bir tarzda manga çalışması yapıyor. AYES adında. Ayrıca dilekart, nilaa vb. kişiler [deviantartta olmaları lazım] bu şekilde yapıyorlar diye biliyorum. Bence de bu şekilde manga hazırlamak güzel olur. Fakat sitedeki üyeler bu anime manga izlemeyi hobi olarak yapıyorlar. Bazısı bişeyler çiziyor.[Ben de dahil olmak üzere] Ama bir manga hazırlamak (en azında 20 sayfa) çok zahmetli bir iş olur. Hobisi izlemek olan kişiler bu kadar uğraş gerektiren birşeyi kolay kolay yapmak istemezler diye düşünüyorum. Ama bir manga çalışması olsa tabi ki güzel olur.
|
|
#9 |
|
----
|
tamam peki şöyle yapalım tek sayfalık stripler şeklinde olsun...ister çinili ister eskiz halinde her hafta bi konu verelim ve o konu hakkında en iyi strip yapan kişi kazansın isterseniz bi ödül koyalım vs... 20 sayfalık bi işte gerekmez maksat üyelerin bi yarışma faliyetinde bulunması ve manga kültürünü yakından tanıması..
|
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Bunu yöneticilere [Özellikle Susano'o] sormak gerekebilir. Ama Fanart Çalışmaları kısmına başlık aç istersen. Katılım olursa güzel olur. Ödül parasal birşey olmaz sanırım, ama ödül de güzel olur tabi
![]() Ben şahsen katılmak isterim.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|