23-12-2009, 20:34
|
|
|
Banned
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Yeni Forum Açıyoruz. Herkese hayırlı olsun.
Merhabalar,
Ben ve bir kaç üye daha (diclonius, walrus, akuma) sitenin eksiklerinin giderilmeyeceğini fark edip bunun yerine yeni bir site açmaya karar verdik. Öyle ki sitedeki eksiklere ne moderatörler, ne de yöneticiler dikkat etmekte. Bir çok kişi kimi tanıyorsa onu haklı bulmakta. Bu da tabiki de diğer üyeleri rahatsız ediyor. Ve aşırı derecede "Büyüklerin her zaman haklıdır." ortamı mevcut. Ayrıca 3 büyük shounen( büyük değil popüler.) site de önemli bir yer edinmiş durumda lakin, diğer animelere fazla ilgi gösterilmemekte ve örnek vermek gerekirse 1 kişi tarafından sevilmiş (bu 1 kişi herkesin hayran olduğu biri olursa tüm forum seriye aşık olur.) seriye laf söylediğimizde 100 kişi tarafından saldıraya uğruyoruz.(abartmıyalım aslında sadece 6 kişi ehehe.) Tabiki de en kötüsü ( benim gördüğüm kadarıyla) bilgisiz bir kişinin o konuda üstün bir bilgiye sahip olan kişiyle inatlaşması. Ve bu bilgisiz kişi büyükken, diğeri küçükken çevresinden aldığı torpille büyükler kazanmakta. Yani forumda çok fazla yaş ayrımı, torpil ve halk içi tabiriyle bilgisizlik var. Ayrıca açıcağımız forum yabancı olucaktır.
Biz bundan kaç gündür rahatsısız tabiki de eski günlerde bu sorunları dile getirdik lakin, hala gereken yapılmadı. Yapılmayınca da artık yeni bir forum açmanın gereğini duyduk. Şuan için hala yapım aşamasında olmasıyla beraber gerçekten iyi bir forum olucağını duyuyorum. Lakin, İngilizcesi yeterli olan arkadaşlarımızıda kurallar çerçevesinde tabikide bekleriz. : ) Ve saydığım üyeler( buna ben de dahilim) forumda bir daha aktif olmıyacağını belirtmekte. Gereken yapılabilir. Konu kitlenmez umarım, en azından burada seviyeli bir şekilde tartışmamıza izin verilsin. İyi günler.
|
|
|