|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Trailer Bölümü Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Benim bir önerim olacak. Ama bir yol veya düzenleme bulamadım. Veya olması gerektiği ile ilğili ikilemlere bile düştüm. Sizlerin düşünceleri ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Benim bir önerim olacak. Ama bir yol veya düzenleme bulamadım. Veya olması gerektiği ile ilğili ikilemlere bile düştüm. Sizlerin düşünceleri nedir acaba. Forumda Trailer bölümü olmalımı?
Ayrıca 2 tane trailer hazırlamıştım. http://rapidshare.com/files/328725551/ookami-kakushi.mp4http://rapidshare.com/files/328725550/Sora_no_Woto_Trailer.mp4
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Aslında olabilir. Trailer ile ilgili yorumlar da olur. Daha fazla sohbet ortamı ve daha fazla iyi üye çekebiliriz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Bence de olması iyi olur.
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bence de güzel olur. Özellikle yeni çıkacak animeler ile ilgili videolar paylaşmak güzel olur.
Nasıl olacak onu sorayım. Yani youtube linkleri gibi mi, yoksa rapid gibi paylaşım sitelerinden linkler mi verilecek? |
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Embed kodlarıyla ekleme yapabilirsiniz.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Biliyorsunuz ülkemizde youtube linkleri patlayabiliyor. O yüzden youtube yerine başka bir alternatif bu güzel uygulamayı daha da güzelleştirebilir kanısındayım.
Düşünsenize siteye gireceğim. Yeni sezon animelerini merak edeceğim, tıklayacağım ve trailer orada. Kullanıcıya büyük bir güzellik olur bence. |
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Ben Metacafe den alıyorum sizin başka önerileriniz varsa onlarıda bilmek isterim.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Youtube yasağı yüzünden en iyisi şimdilik Metacafe gibi.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Dailymotionda da pek sorun çıkmıyor diye biliyorum. Sonuç olarak yaygınlığı da fazla.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|