Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Geçici Yardım ve Yönlendirme Başlığı

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Geçici Yardım ve Yönlendirme Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> http://www.animemangatr.com/forum/di...k-nasil-olury/ Tenbatsu, Torrent yüklemesi ile ilgili bir sorunu için yardıma ihtiyaç duyup anket bölümüne mesaj yazdığını görünce. Başlıkta belirttiğim gibi ...

LinkBack Konu araçları
Eski 11-01-2010, 11:59   #1
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
Standart Geçici Yardım ve Yönlendirme Başlığı

http://www.animemangatr.com/forum/di...k-nasil-olury/

Tenbatsu, Torrent yüklemesi ile ilgili bir sorunu için yardıma ihtiyaç duyup anket bölümüne mesaj yazdığını görünce. Başlıkta belirttiğim gibi bu tarz küçük bilgilere ve sorunlar ile karşılaşınca yardım istenebilecek; sorun hallolunca silinecek mesajların bulunduğu bir alan mümkün müdür acaba.

Anime'nin indirme linki yada alt yazı istemek gibi işler için değilde... İşte Tenbatsu'nin ki gibi sorunlar için bir yardım alanı mümkün müdür?
BayKisiliksiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2010, 14:42   #2
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
Standart İlgi: Geçici Yardım ve Yönlendirme Başlığı

Bencede anime ile ilgili veya ilgisiz her konuda yardım isteyen olabilir. Sonunda hallolursa ya silinebilir yada kilitlenir.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2010, 14:58   #3
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy

“ Orjinal Gönderi : bLue-Dragon Mesajı Görüntüle

Bencede anime ile ilgili veya ilgisiz her konuda yardım isteyen olabilir. Sonunda hallolursa ya silinebilir yada kilitlenir.
Aslında gene anime ile ilgili olan şeyler... Yoksa sitenin amacı haricinde yardım istekleri de gelebilir.

Yani ne desem Anidb'ye kayıt için yardım isteyen biri çıkar, başlığı varsa oraya yönlendirilip, mesaj silinir.

İlgili başlık yoksa, kişiye özel mesajdan bilgi verilip, mesaj gene silinir.

Yani kilitleme olmasın, bir süre sonra cevap gelmezse yönetimden biri başlığı açana haber verip silsin.

O tarz bir şey işte.
Eski 13-01-2010, 13:19   #4
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009

Sadece Anime ile bağlantılı sorunlar değil, diğer sorunlar ile ilgili sorunlarımızı sorabileceğimiz bir başlık olması lazım.

Açılma tarihinden on gün sonraki konuların hepsi silinir ve temizlikte sağlanmış olur. Bu zor bir şey değil sonuçta. İki butona basıyor mod.
Eski 13-01-2010, 15:50   #5
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : Tenbatsu Mesajı Görüntüle

Sadece Anime ile bağlantılı sorunlar değil, diğer sorunlar ile ilgili sorunlarımızı sorabileceğimiz bir başlık olması lazım.
Bilemiyorum... Şimdi misal olarak; kişinin bilgisayarında bir sorun varsa eğer, bunu çözmek için konuda paylaşım sağlayan bir forumda yardım araması, aradığı çözümün daha çabuk ve daha yeterli olmasını sağlar.

Anime dışında gelen yardım istekleri gene forumun amacından hafif sapmaya sebep olabilir gibime geliyor ki kimi forumda bu alanlar olunca hep gereksiz bir yoğunluğa sahip olmalarına sebebiyet veriyor.
Eski 11-03-2010, 04:04   #6
Burası bitmiş.

Alayci

Doumeki Shizuka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 14-09-2009
Mekan: Başkent
Favori Anime: Versailles No Bara
Favori Manga: Bitter Virgin

10 gün güzel bir fikir olabilir.ahmete katılıyorum..ve bu forumda birçokşeyden vazgeçtiğimizi görüyorum.iyi kötü orası tartışılmaz fakat hep ya şuna saparsa ya buna saparsa diye düşünceler ortaya atılıyor.ve bence bizim ilerlememize en büyük engel bu tür düşüncelerdir.
BayDoumeki Shizuka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2010, 12:45   #7
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

Hiç kapanmasada olur. Yardım istenilen konu başka birinin başına gelirse tekrar başlık mı açılacak

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık