|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Geçici Yardım ve Yönlendirme Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> http://www.animemangatr.com/forum/di...k-nasil-olury/ Tenbatsu, Torrent yüklemesi ile ilgili bir sorunu için yardıma ihtiyaç duyup anket bölümüne mesaj yazdığını görünce. Başlıkta belirttiğim gibi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
http://www.animemangatr.com/forum/di...k-nasil-olury/
Tenbatsu, Torrent yüklemesi ile ilgili bir sorunu için yardıma ihtiyaç duyup anket bölümüne mesaj yazdığını görünce. Başlıkta belirttiğim gibi bu tarz küçük bilgilere ve sorunlar ile karşılaşınca yardım istenebilecek; sorun hallolunca silinecek mesajların bulunduğu bir alan mümkün müdür acaba. Anime'nin indirme linki yada alt yazı istemek gibi işler için değilde... İşte Tenbatsu'nin ki gibi sorunlar için bir yardım alanı mümkün müdür? |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Bencede anime ile ilgili veya ilgisiz her konuda yardım isteyen olabilir. Sonunda hallolursa ya silinebilir yada kilitlenir.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
----
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
|
“ Orjinal Gönderi : bLue-Dragon
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Sadece Anime ile bağlantılı sorunlar değil, diğer sorunlar ile ilgili sorunlarımızı sorabileceğimiz bir başlık olması lazım.
Açılma tarihinden on gün sonraki konuların hepsi silinir ve temizlikte sağlanmış olur. Bu zor bir şey değil sonuçta. İki butona basıyor mod.
|
|
|
#5 |
![]()
----
|
“ Orjinal Gönderi : Tenbatsu
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 14-09-2009
Mekan: Başkent
Favori Anime: Versailles No Bara
Favori Manga: Bitter Virgin
|
10 gün güzel bir fikir olabilir.ahmete katılıyorum..ve bu forumda birçokşeyden vazgeçtiğimizi görüyorum.iyi kötü orası tartışılmaz fakat hep ya şuna saparsa ya buna saparsa diye düşünceler ortaya atılıyor.ve bence bizim ilerlememize en büyük engel bu tür düşüncelerdir.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|