|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Eksik Gördüğünüz Yerler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Yeni site de mümkün olduğunca Türkçe kullanılmaya özen gösterileceğini düşünüyorum o nedenle ''Member'' kelimesi ''Üye'' olarak değiştirilmeli ve buna benzer ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#101 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Yeni site de mümkün olduğunca Türkçe kullanılmaya özen gösterileceğini düşünüyorum o nedenle ''Member'' kelimesi ''Üye'' olarak değiştirilmeli ve buna benzer yabancı kelimelerin mümkün olduğunca Türkçe olarak yer almalı düşüncesindeyim...
|
|
|
#102 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
@Seifukusha @Zax
Mesajlarınızı sildim. Bu başlıkta tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Ancak kendi aranızda konuşacaksanız burada olmasın. Tavsiyelerinize ilişkin olarak soru sormak istiyorsanız buradan değil, özel mesaj ile sorunuz. Bu başlıkta tavsiyeleriniz haricinde bir şey yazmayın lütfen. |
![]() |
|
|
|
#103 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, Bleach, Samurai Champloo, Berserk, Gantz, Baccano!, Code Geass
|
Diziler bölümü varken Sinema bölümünün olmaması ilginç. Bir Sinema forumu sizce de olmamalı mı?
Her ne kadar Uzakdoğu filmlerini sevsem etsem de Hollywood ve Avrupa sinemasını çöpe atmak gibi oluyor bu forumun olmaması. |
![]() |
|
|
|
#104 |
![]() ![]()
|
Sitemizin bir kösesinde "Günün Sözü" olmasi güzel olur. Öncelikle güzel ve özlü sözlerden olusan bir veritabani olusturup, daha sonra da ana sayfada veya daha uygun bir yerde üyelerin görebilecegi bir sekilde her gün otomatik olarak degisen bir özellik katabilir miyiz?
Veritabani olustururken de bir baslik altinda üyelerimizden paylasimda bulunmalari rica edebiliriz. |
![]() |
|
|
|
#105 |
|
----
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Çok küçük bir eksik, lakin yinede söylemekte fayda var.
![]() "Yolluyabilirsiniz", değilde, "Yollayabilirsiniz" olması gerekiyor gibi geldi bana. İyi günler dilerim.
|
|
|
#106 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Pek fazla istemesemde Anime dışı konuların açılması gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu zaten biliyordum. Anime dışı açılmayınca diğer başlıklarda post kasılacak ve oluyorda. Bu post konusunda birşeyler düşürülmeli. Mesaj sayısı çok olsun diye post kasanlar var. Mesajlarının silinmesi taraftarıyım. Mesajlarını silmeyince yeni gelenlerde bakıyor post atılır diye.
|
![]() |
|
|
|
#107 |
![]() ![]()
|
Gereksiz veya yanlis yerde acilmis olan mesajlari da rapor edebilirsin Özkan. Post kasanlara taviz vermiyoruz. Su anda site yeni oldugundan insanlari uyarmak yoluna gidiyorum ama, 1 ay dolduktan sonra laf salatasi/geyik mesajlari uyarmadan silecegim. Simdilik uyariyorum ve gözlemliyorum. Bahsettigin kisiler bir süre sonra siritmaya basliyor zaten.
|
![]() |
|
|
|
#108 |
![]() ![]()
|
Bir istek daha:
Projelerimizin yayinlandigi sayfalarda yalnizca Cevirmenler ve Encode secenekleri var. Söyle olursa daha iyi olur: Cevirmen(ler) Kodlama Karaoke Zamanlama Kontrol Düzenleme |
![]() |
|
|
|
#109 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Manga: Detective Conan
|
Müsadeyle ben de animenin türünün yanı sıra izleyici yaş grubu seçeneğinin eklenmesini istiyorum.
Kolay gelsin. |
![]() |
|
|
|
#110 |
|
----
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
"Seifukusha" abi yaş dedi de, geçenlerde söyliyecektim, üşendim.
![]() Anime incelemelerinde, yeni konu açtığımızda, Shounen Ai ve Shoujo Ai, Yaoi, Yuri hatta Hentai bile var. Lakin neden bildiğimiz "Shounen ve Shoujo" dan yok? Yaoi ile Yuri bir nevi Shounen Ai ile Shojou Ai`yi kapsar, lakin her Animede aşk olmak zorunda değildir. Bunun yanı sıra, her şey Türkçe, dedektiflik, büyü, vs. vs. peki neden bunlar türkçe değil? Mecha`ya makina yazsak, ya da siz nasıl isterseniz, Ecchi ye sapık, ne bilim Hentai`ye daha sapık. daha güzel olur gibi, ya da hepsini Japonca yapın. Bir yeri Japonca bir yeri Türkçe olunca sanki bir bozulma gibi olmuş.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|