|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Eksik Gördüğünüz Yerler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Öncelikle site gayet güzel olmuş. Eski sitenin teması soğutuyordu beni siteden. Şimdiki gayet güzel. Sosyal Gruplar kısmında yazım hatalarına rastladım. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#121 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Favori Anime: Naruto
Favori Manga: One Piece
|
Öncelikle site gayet güzel olmuş. Eski sitenin teması soğutuyordu beni siteden. Şimdiki gayet güzel. Sosyal Gruplar kısmında yazım hatalarına rastladım. "Gurplarınız" yerine "Gruplarınız ve "Rasgele Grup" yerine "Rastgele Grup" olarak değiştirilebilirse hoş olur. Ayrıca Kontrol Paneli'nde seçenekleri düzenleme kısmında "Özel Mesaj" grubununda bazı kısımlar hala İngilizce. Bu göz zevkini bozuyor. Türkçe'ye çevirirseniz daha düzenli bir görünüm olur.
|
![]() |
|
|
|
#122 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
"Administrator" türkçeye ait değil. Dilinize hakim olmak istiyorsanız "Yönetici" olarak değiştirebilirsiniz.
Ek olarak, "Fanarts çalışmaları" da pek uygun sayılmaz. "Fan" artık animeye anime dememiz gibi bir şeydir. Dolayısıyla onu değiştirmenizi bekleyemem ama, "Fan Çalışmaları" daha uygun gibi geliyor bana. Fanarts Çalışmaları; Hayran Sanatları Çalışmaları. Daha bir türkçeyle; Hayran Çalışmaları Çalışmaları olur. Fan Çalışmaları olarak değiştirmenizi öneririm.
|
|
|
#123 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Cevapla butonuna bastığımda en yukarıda (Firefox, Internet Explorer'ın yanında yazan hede) "Topiği Cevapla" yazıyor?! Türkçe katli?
|
![]() |
|
|
|
#124 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
indirme linklerini flashgete toplu olarak sürükleyip bıraktığımızda indirmede hata veriyor bunu düzeltmek için bir şey yapabilir miyiz?
Not: linkleri code içerisinde verecek olursak linkler kopyalandığında sorun yaratmıyor |
![]() |
|
|
|
#125 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
"Lantis" abi gibi kesinlikle CODE içerisinde vermeyi tavsiye ediyorum, Nedeni: Artık biliyoruz ki çoğu insan "Download Manager" kullanıyor. Yani bunu bir kural olarak alsak nasıl olur?
|
|
|
#126 |
![]() ![]()
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
|
aslında dediğin gibi kod içerisinde vermek özellikle rapid üyeliği olanlar için iyi olur ama rapidde free indirenler için zorluk olacak kopyala yapıştır yapmaları gerekecek
|
![]() |
|
|
|
#127 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Rapid premium sahibiyseniz Flashget'te Tools->Default Download Properties'e gidin, Login to Server kutucuğunu işaretleyin ve kullanıcı adı&şifresini girin, OK diyip kapatın. Bundan sonra Flashget'e eklediğiniz rapidshare linklerinden rahat bir şekilde dosya inecek.
|
![]() |
|
|
|
#128 |
![]() ![]()
|
ben onu demiyorum mesela siteye koyduğun penguen linklerini toplu olarak seçip flashget'e attığımda hata verip indirmiyor ama tek tek tıkladığımda sorunsuz olarak indiriyor (söylediğin ayarları ben zaten yaptım ) bir dene
|
![]() |
|
|
|
#129 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
vbulletin belli karakter sayisini gecince linkleri kisaltir ornk: www.siteadi.com/abc...html ama code taglari icinde yazilirsa bir sorun olmaz ve link full olarak gozukur.. bu durum engellenemiyordu yanlis hatirlamiyorsam vbulletinin temel ozelliklerinden biri olmasi lazimdi..
ayrica burada vbseo kullanilmis bu sistemde bazi site linklerini otomatik olarak degistiriyor.. ornk:www.rapid shar.com ( bosluklu yazdim otomatik cevirmesin diye ) rapidshare vs.. gibi birsey yapiyordu sanirim..saygilar...
|
|
#130 |
![]() ![]()
|
sorun o değil rapishare linkinin başına sitenin adını koyuyor böyle oluncada toplu olarak flashget'e attığımızda indirmiyor
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|