Eski 07-09-2009, 17:20   #21
Çevirmen

Seifukusha'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
Standart İlgi: Eksik Gördüğünüz Yerler

"Deneme çevirileri" bölümünde alfabetik düzeni gördüm. Harflere tıklayarak gidebiliyoruz. Fakat her harfin altında başlık yoktur herhalde. Dolu olanlar renkli olursa boş olanlardan ayırt edebiliriz. Böyle birşey yapılabilir mi?

“ Alıntı ”

Çeviri Yardım diye bir bölüm var. Burada herkes çeviremediği yeri ayrı başlık açarak mı soracak yoksa eskisi gibi tek başlık mı olacak, ki şu andaki durum bu? Bu haliyle kalacaksa ayrı bölüm olmasına gerek var mı?
Tek başlık olması iyidir. Sık kullanılan bir yer olduğu için, ayrı bölüm olması ulaşılmasını kolaylaştırıyor bence.
BaySeifukusha Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2009, 20:45   #22
Kıdemli Üye

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

Manga derecelendirmesinde bir de Çizim (Artwork) olsun. Animede nasıl "animasyon" varsa mangada da "çizim" olmalı.
BayanCynthia Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2009, 21:39   #23
Administrator

bedifeci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

Atakan istekeri okuyorsun degil mi?:dusuneyim:
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2009, 21:46   #24
Moderator

Squaw'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA...

Anime tanıtım ve incelemeleri bölümünde tanıtımı yapılan animeyi favorilerine ekleyen üyelerin görünme imkanları var mı ya da görünüyor da ben mi bilmiyorum acaba gerçi bu durum aynen manga tanıtım ve incelemelerinde de geçerli yani tanıtımı yapılan mangayı hangi üyeler favorilerine eklemiş görebilmemiz mümkün mü acaba?
Right Battousai?

BayanSquaw Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2009, 00:17   #25
Administrator

bedifeci'ın Avatarı

Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

“ Alıntı ”

Manga derecelendirmesinde bir de Çizim (Artwork) olsun. Animede nasıl "animasyon" varsa mangada da "çizim" olmalı.
Halledildi.

“ Alıntı ”

Anime tanıtım ve incelemeleri bölümünde tanıtımı yapılan animeyi favorilerine ekleyen üyelerin görünme imkanları var mı ya da görünüyor da ben mi bilmiyorum acaba gerçi bu durum aynen manga tanıtım ve incelemelerinde de geçerli yani tanıtımı yapılan mangayı hangi üyeler favorilerine eklemiş görebilmemiz mümkün mü acaba?
kısa sürede halletmeye çalışacagız.

“ Alıntı ”

Tek eksik gördüğüm yer bir mesaj attıktan sonra ikinci mesajı atmak için 30 saniye beklemesidir.
30 saniye iyi ,spam ihtimaline karşı.Ama sorun diğer üyelere yansırsa süreyi azaltırız.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2009, 12:58   #26
Super Moderator

Susano'o'ın Avatarı

Mekan: Zanarkand
Favori Manga: Millenium Legend: Magical Destroy

bu resimde gördüğümüz gibi, 25 tane misafir kullanıcı nasıl olabiliyor? ben bu işi çözemedim. ayrıca fark etmişsinizdir, bu sabah kim olduğunu bilmediğim iki tane yeni üye gördüm. bir tanesi de ingilizce dil ile bizden oyun moyun tavsiyesi istemiş. :bilmiyorum:

Nou ani Anquietas. Hic qua videum.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
Bay Susano'o şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2009, 13:20   #27
Anime Dostu

Zaman Efendisi'ın Avatarı

Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!

Sanırım forumda aktif edilen arama motoru optimasyonu işe yaramış Sonucunda forumu bulup üye oluyorlar.
BayZaman Efendisi Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2009, 17:48   #28
Çevirmen

Seifukusha'ın Avatarı

Bu kriterlerde yer alan "gösterim" kelimesi bazen beni şaşırtıyor. "TV'de kaç kere gösterildi" anlıyorum ben. Onu "okunma" olarak değiştirebilir miyiz?

Bir de sitemizin linkini eklediğimde, link otomatik olarak "Anime ve Manga" haline dönüşüyor. Ben dönüşsün istemiyorum. Link olarak kalsın. Linkleri tanıtım kısmına koyuyorum. Bu siteden aşırıp başka sitelerde kopyala/yapıştır yöntemiyle konuyu taşıyacak uyanıklar olacaktır. Dikkatsizliklerine gelirse bizim linki de beraber alırlar ki kendi sitesindeki üyeler (ç)alıntı olduğunu anlasın.

EKLEME:

Bir konuya cevap yazdıktan sonra forum ana sayfasına çıkıyorum. Benim cevap yazdığım başlıkta yeni mesaj varmış gibi gözüküyor, yanındaki simgeden öyle anlıyorum. Girip baktığımda ise benden sonra kimsenin mesaj yazmadığını farkediyorum.

Yani kendi cevabımı yazdıktan sonra sayfayı tekrar açıp mesajımı görmem gerekiyor yoksa başlık yeni mesaj varmış gibi gösteriyor. Bunu halledebilir miyiz acaba?

EKLEME:

Link eklediğimizde siyah renkli kalıyor. Link olup olmadığı belli olmuyor. Eskisi gibi farklı renge bürünecek, altı çizili olacak şekilde ayarlayabilir miyiz?

EKLEME:

• Administrators • Super Moderators • Moderators • Çevirmen • Encoder • Registered Users

Forumun en alt kısmında yazıyor bunlar. "Çevirmen" hariç hepsi İngilizce. Hepsini Türkçe yapalım ki uyumlu olsun ;)

EKLEME:
Gülen suratların içinde çok fazla "utangaç" tip var. Bunların sayısını azaltıp yerine soğan kafaları alsak olmaz mı?

Yani bir erkeğin rahatlıkla kullanacağı, olumlu ifadeli çok surat yok orada.

Son Düzenleme Seifukusha tarafından 09-09-2009 18:46 de yapıldı.
BaySeifukusha Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2009, 19:00   #29
Çevirmen

Seifukusha'ın Avatarı

Bu forumda da güzel bannerlar görebilecek miyiz?
Şu anki çok sade duruyor.
BaySeifukusha Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2009, 19:48   #30
Sadık Üye

rockchu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Dünya
Favori Anime: Aria

http://i30.tinypic.com/2dwgo6g.jpg

Reklamlarda konuların içinde yer almasa daha iyi olur ilk mesajdan sonra uzunlamasına reklam eklenmesini sağlayan bir çok kod eklenti mevcut.

rockchu'dan özlü sözler: Dinleyerek değil sallayarak çeviriyorum.
rockchu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:03.