|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
|
Çevirmen
![]() Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
"Deneme çevirileri" bölümünde alfabetik düzeni gördüm. Harflere tıklayarak gidebiliyoruz. Fakat her harfin altında başlık yoktur herhalde. Dolu olanlar renkli olursa boş olanlardan ayırt edebiliriz. Böyle birşey yapılabilir mi?
“ Alıntı ”Çeviri Yardım diye bir bölüm var. Burada herkes çeviremediği yeri ayrı başlık açarak mı soracak yoksa eskisi gibi tek başlık mı olacak, ki şu andaki durum bu? Bu haliyle kalacaksa ayrı bölüm olmasına gerek var mı?
|
![]() |
|
|
|
#22 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Manga derecelendirmesinde bir de Çizim (Artwork) olsun. Animede nasıl "animasyon" varsa mangada da "çizim" olmalı.
|
![]() |
|
|
|
#23 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Atakan istekeri okuyorsun degil mi?:dusuneyim:
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#24 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA...
|
Anime tanıtım ve incelemeleri bölümünde tanıtımı yapılan animeyi favorilerine ekleyen üyelerin görünme imkanları var mı ya da görünüyor da ben mi bilmiyorum acaba gerçi bu durum aynen manga tanıtım ve incelemelerinde de geçerli yani tanıtımı yapılan mangayı hangi üyeler favorilerine eklemiş görebilmemiz mümkün mü acaba?
|
|
#25 |
|
Administrator
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
“ Alıntı ”Manga derecelendirmesinde bir de Çizim (Artwork) olsun. Animede nasıl "animasyon" varsa mangada da "çizim" olmalı.
“ Alıntı ”Anime tanıtım ve incelemeleri bölümünde tanıtımı yapılan animeyi favorilerine ekleyen üyelerin görünme imkanları var mı ya da görünüyor da ben mi bilmiyorum acaba gerçi bu durum aynen manga tanıtım ve incelemelerinde de geçerli yani tanıtımı yapılan mangayı hangi üyeler favorilerine eklemiş görebilmemiz mümkün mü acaba?
“ Alıntı ”Tek eksik gördüğüm yer bir mesaj attıktan sonra ikinci mesajı atmak için 30 saniye beklemesidir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#26 |
|
Super Moderator
Mekan: Zanarkand
Favori Manga: Millenium Legend: Magical Destroy
|
![]() bu resimde gördüğümüz gibi, 25 tane misafir kullanıcı nasıl olabiliyor? ben bu işi çözemedim. ayrıca fark etmişsinizdir, bu sabah kim olduğunu bilmediğim iki tane yeni üye gördüm. bir tanesi de ingilizce dil ile bizden oyun moyun tavsiyesi istemiş. :bilmiyorum: |
|
|
|
|
#27 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Sanırım forumda aktif edilen arama motoru optimasyonu işe yaramış
Sonucunda forumu bulup üye oluyorlar.
|
![]() |
|
|
|
#28 |
|
Çevirmen
|
Bu kriterlerde yer alan "gösterim" kelimesi bazen beni şaşırtıyor. "TV'de kaç kere gösterildi" anlıyorum ben. Onu "okunma" olarak değiştirebilir miyiz?
Bir de sitemizin linkini eklediğimde, link otomatik olarak "Anime ve Manga" haline dönüşüyor. Ben dönüşsün istemiyorum. Link olarak kalsın. Linkleri tanıtım kısmına koyuyorum. Bu siteden aşırıp başka sitelerde kopyala/yapıştır yöntemiyle konuyu taşıyacak uyanıklar olacaktır. Dikkatsizliklerine gelirse bizim linki de beraber alırlar ki kendi sitesindeki üyeler (ç)alıntı olduğunu anlasın. EKLEME: Bir konuya cevap yazdıktan sonra forum ana sayfasına çıkıyorum. Benim cevap yazdığım başlıkta yeni mesaj varmış gibi gözüküyor, yanındaki simgeden öyle anlıyorum. Girip baktığımda ise benden sonra kimsenin mesaj yazmadığını farkediyorum. Yani kendi cevabımı yazdıktan sonra sayfayı tekrar açıp mesajımı görmem gerekiyor yoksa başlık yeni mesaj varmış gibi gösteriyor. Bunu halledebilir miyiz acaba? EKLEME: Link eklediğimizde siyah renkli kalıyor. Link olup olmadığı belli olmuyor. Eskisi gibi farklı renge bürünecek, altı çizili olacak şekilde ayarlayabilir miyiz? EKLEME: • Administrators • Super Moderators • Moderators • Çevirmen • Encoder • Registered Users Forumun en alt kısmında yazıyor bunlar. "Çevirmen" hariç hepsi İngilizce. Hepsini Türkçe yapalım ki uyumlu olsun ;) EKLEME: Gülen suratların içinde çok fazla "utangaç" tip var. Bunların sayısını azaltıp yerine soğan kafaları alsak olmaz mı? Yani bir erkeğin rahatlıkla kullanacağı, olumlu ifadeli çok surat yok orada. Son Düzenleme Seifukusha tarafından 09-09-2009 18:46 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#29 |
|
Çevirmen
|
Bu forumda da güzel bannerlar görebilecek miyiz?
Şu anki çok sade duruyor. |
![]() |
|
|
|
#30 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Dünya
Favori Anime: Aria
|
http://i30.tinypic.com/2dwgo6g.jpg
Reklamlarda konuların içinde yer almasa daha iyi olur ilk mesajdan sonra uzunlamasına reklam eklenmesini sağlayan bir çok kod eklenti mevcut.
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|