|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Eksik Gördüğünüz Yerler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Duyurular bölümünde görevini tamamlamış başlıklar vakti gelince silinsin... Bu başlık hariç. Anime tanıtım bölümünde yayınlanacak yazılar, önce yöneticinin onayından geçsin....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Duyurular bölümünde görevini tamamlamış başlıklar vakti gelince silinsin... Bu başlık hariç.
Anime tanıtım bölümünde yayınlanacak yazılar, önce yöneticinin onayından geçsin. |
![]() |
|
|
|
#32 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Berserk, NGE, Akira
|
“ Orjinal Gönderi : Seifukusha
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Banned
----
|
Öncelikle sitenin görünüşünü oldukça beğendiğimi söylemem gerek. Sabah üye olsam da ( tam dershaneye çıkarken açıldığını gördüm de xD ) ancak şuan göz atabildim siteye. Bazı arkadaşlar söylemek istediklerimi söylemişler kalanları dile getireyim ben de.
İlk olarak sitede bir fan art başlığı göremedim ben. Tek gördüğüm Çizim Çalışmaları bölümü. Eski sitede de söylediğim gibi fan art çizimden ibaret değildir. O nedenle o bölümün isminin Fan Art veya türkçe olarak nasıl uygun görüyorsanız o şekilde değiştirilmesi gerek. Artık Hayran Sanatı mı dersiniz ne dersiniz size kalmış xD ama kesinlikle değişmeli o başlığın ismi, daha genel bir isim almalı. Bunun yanında Anime & Manga tartışma alanları yetersiz kalmış. Daha da geliştirilebilir. Şimdi politikacılar gibi mod olursam şöyle yaparım böyle yaparım demicem xD Sadece yetersiz olduğunu ve eğer bana bırakılırsa üst düzey kalitede bir tartışma ortamı oluşturulacağını söylemek istiyorum ( kendine pay çıkarmanın en büyüğü var burda xD ). Tabi mod alımları yatmadıysa xD Birde evet geyik başlıklarından hepimiz şikayetçiyiz ama bazı anime ve manga ile ilgili başlıkların kalması gerektiğini düşünüyorum. Örnek olarak, Anime&Manga tahmin başlıkları verilebilir. Bunun yanında Bu gün hangi animeyi veya mangayı izlediniz/okudunuz, anime & manga tavsiyeleri vb yararlı başlıkların kalması gerektiğini düşünüyorum. Şimdilik bu kadar. Sitede biraz daha dolaştıktan, altını üstüne getirdikten sonra birşeyler görürsem tekrardan söylerim : ) |
![]() |
|
|
|
#34 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
"Forumda Neler Oluyor" kısmındaki yerde şöyle bir ifade var: "spiders". Acaba bu ne demek? Teknik bir terim mi? Eğer imkanı varsa Türkçe bir kelimeyle değiştirebilir miyiz? Teşekkür ederim.
|
![]() |
|
|
|
#35 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
teknik bir terim denilebilir.. arama motorlarindan gelen botlarin genel ismidir turkce karsilii "arama motorlari" olabilir (bence).
|
|
#36 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ^^
|
![]() |
|
|
|
#37 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
“ Alıntı ”Spoiler butonu yok! Yoksa var da, ben mi bulamıyorum? Link var, img var, quote, code, html ve php var ama elimle spoiler yazmak zorunda mıyım? Neyi atlıyorum?
Hızlı mesaj yazma editöründe en sağda gözüküyor. Gelişmiş editörde de yerini bulabilirsin
|
![]() |
|
|
|
#38 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
“ Orjinal Gönderi : Zax
|
![]() |
|
|
|
#39 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
“ Alıntı ”ende sana katılıyorum.Grafiklerde eksiklik var.Tema çok sade ve ciddi.Gerçi sitede çok ciddi olmuş açıkçası.Ne bileyim eski sitedeki gibi samimiyet yok.Anime.Gen gibi bir site olmuş açıkçası.
|
![]() |
|
|
|
#40 |
|
Banned
----
|
Bana kalırsa sitenin teması daha doğrusu bu ciddi havası oldukça iyi olmuş. Birçok Türk anime&manga sitesindeki böyle şekerimsi, çocukumsu şeyler ( artık anladınız siz ) oldukça itici geliyor bana.
Yalnız söylemeyi unutmuşum site banner'ı çok ufak yahu. Umarım boyuna büyük birşey koyulduğunda sorun çıkartmaz. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|