|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Eksik Gördüğünüz Yerler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Bianchi ” Ne bileyim eski sitedeki gibi samimiyet yok.Anime.Gen gibi bir site olmuş açıkçası.Bir sohbet başlığı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#41 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Sitedeki samimiyet yerli yerinde.Sonuçta aynı üyelerle devam ediliyor değişen bir şey yok.Sohbet başlıklarının kaldırılması önemliydi.Üyeler bazen oradaki konulardan başlarını kaldırıp da anime veya manga ile ilgili hiç konuşmuyorlardı.Buradaki forum yine de sohbetin tamamen kesilmemesi açısından herkesin profiline ziyaretçi mesajı isminde bir yer koymuş.Orada istenilen geyik rahatlıkla yapılabilir.Böylece forum da bu tip konularla gereksiz yere dolmamış olur.Bu açıdan tamamen gerekli ve yerinde bir düzenleme olmuş.
|
![]() |
|
|
|
#42 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Bende böyle sevimli chibiler onigiriler konulsun demiyorum ki
Yani sadece çooook ciddi olmuş.Mesela yeni ve eski ikonları pek anlaşılmıyor.ve dosya animeyle ne alakası var neyse o çokta önemli değil.
|
|
#43 |
|
Banned
----
|
Bak o konuda haklı olabilirsin. Orda dosyalar yerine cıvıtmadan güzel, anime çağrıştıran iconlar koyulabilir : )
|
![]() |
|
|
|
#44 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
“ Alıntı ”Kimse kusura bakmasın ama forum şu haliyle warez sitelerine benziyor. Koca bir program deposu alanı, bi yığın link vs. Bunların toparlanıp, anasayfadan kalkması yeni gelen kullanıcıya forumda daha ilk bakışa anime/mangaya yoğunlaşıldığı mesajını verecektir diye düşünüyorum.
İlerde temayı degiştirme ihtimalimiz var. Ve bu başlıgın amacını unutmayalım.Gelişim için farklı önerilere ihtiyacımız var.Zamanla site yol alıp , sizlerle gelişecektir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#45 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Berserk, NGE, Akira
|
@Seifukusha
Evet hızlı cevap bölümünde varmış, teşekkür ediyorum. Ama gelişmiş mod'da halen bulamadım. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Biri beni yönlendirebilirse çok sevinirim. ![]() @Bedifeci Sadece bende öyle bir çağrışım yaptı, bu o tür bir site oldu demek değil. :zor: Sorun değil, ben anasayfada alanı daralttım zaten. Bu da güzel bir özellik
|
|
|
#46 |
![]()
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
ben de bir satır daha var ve orda görünüyor spoiler butonu tanoren; şu şekilde...
|
![]() |
|
|
|
#47 |
|
Banned
----
|
Anime tanıtımlarına açtığımız animeler favorilere eklendiğinde veya oy verildiğinde açan kişiye haber verilse bir uyarı ile hoş olmaz mı?
Ayrıca, bay ve bayan iconlarına baktım da... Değiştirilse iyi olur sanki. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
----
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
"Tanoren" abide ki sorunun aynısı bendede mevcuttur. Lakin sorunu [Spoiler"] 1058*041 [/spoiler] yaparak çözdüm gibi.
Umarım yakında oranın olmaması başımı ağrıtmaz. (Opera kullanıyorum, lakin internet explorerda da denedim, aynı sorun yine var.) İyi çalışmalar.Bu arada önceden bir "Oyun" bölümü vardı, tekrar açabilirseniz güzel olabilir, Anime oyunları biliyoruz ki PS1`den PS3 lere, Game cube lerden Xbox lara uzanıyor. Teşekkürler. (İlk sayfalarda bir abi daha belirtmişti sanırım.)
|
|
|
#49 |
![]() ![]()
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Bende köprü ve urller konusunda bir sorun yaşadım ama pratik bir çözümü var mı bilmiyorum. Daha önceli sitede link verirken köprü bağlantısı sayesinde linke istediğimiz isimi verip öyle gösteriyorduk burada ne yazık ki elle yazmak zorunda kaldım. Direk linki şık bulmadığım için gnelde böyle yapıyorum ama uzun vadede can sıkıcı olacaktır bu eksiklik.
|
![]() |
|
|
|
#50 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
yazi motoru sekisikadar iyideyil genel tema ve reklerde ortalama altında ama arayapilar ve kontrol panalı oldukca iyi ve kulanimi kolay nede olsa bir beta
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|