|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Eksik Gördüğünüz Yerler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sitede oyun bölümü düşünülüyor mu? Forum oyunlarından bahsetmiyorum tabiki. PC, konsol ver türevleri. Gerçi eski forumda fazla tutulmuyordu sanırım .....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Sitede oyun bölümü düşünülüyor mu? Forum oyunlarından bahsetmiyorum tabiki. PC, konsol ver türevleri. Gerçi eski forumda fazla tutulmuyordu sanırım ..
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Banned
----
|
Bu arada söylemeyi unutmuşum. Sayfa başına ileti sayısını 10'dan 15 veya 16'a çıkarmanız çok daha iyi olur.
|
![]() |
|
|
|
#53 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Kontrol paneli -> seçenekleri düzenle -> Konu Görüntüleme Ayarları -> Her Sayfada Gösterilecek Mesaj Sayısı yerinden ayarlayabilirsiniz.
|
|
|
|
#54 |
|
Banned
----
|
|
![]() |
|
|
|
#55 |
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin
|
“ Orjinal Gönderi : eczmeltem
|
![]() |
|
|
|
#56 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Çok teşekkürler çok işimize yarayacak bu konu ^^ :ozgurluk:
|
![]() |
|
|
|
#57 |
|
Banned
----
|
Daha önce de söylediğim gibi Çizimleriniz bölümünün isminin değişmesi lazım. Anime FanArt ya da uygun görülen Türkçe bir isim verilebilir. Açıkçası renklendirmelerimi koymak için ismin değişmesini bekliyorum, inat yaptım : )
|
![]() |
|
|
|
#58 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Merhaba.
2 Yeni özellik eklendi.... 1. Özellik animeyi görüntülerken Favori Listesinde Favori Listesi bölümüne tıklayarak o animeyi kimin favorisine eklediğini görebilirsiniz... 2. Üst navbar menüden Favorilere tıklayarak çıkan menüden istediğiniz animeyi listeletebilirsiniz... 3. Yakında... "Kısa bir ip ucu..." Üye profilinize Favorileriniz Eklenecek
|
![]() |
|
|
|
#59 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|