|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Eksik Gördüğünüz Yerler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Dile getireceğim şey bir eksiklik değil. Ancak daha uygun bir başlık bulamadım ve birkaç cevapla halledilebilecek bir soru yüzünden yeni ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#61 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Gözden ve gönülden uzak bir yerde
Favori Anime: Fate/Stay Night, Death Note, Higurashi, Code Geass, Ouran, Baccano, Monster, NANA,Natsume Yuujinchou
|
Dile getireceğim şey bir eksiklik değil. Ancak daha uygun bir başlık bulamadım ve birkaç cevapla halledilebilecek bir soru yüzünden yeni bir başlık açarak forumda kirlilik yaratmak istemedim.
Gördüğüm kadarıyla yeni sitenin ismi Anime Manga Tr (Beta). İsme daha önce çok dikkat etmemiştim. Orijinal sitenin adı AnimemangaN Tr iken değişiklik yapmışsınız. Güzel de, biliyorsunuz; anime.gen.tr de Anime Manga Türkiye ismini taşıyor. Bu durum bir sıkıntı yaratır mı? |
![]() |
|
|
|
#62 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
“ Alıntı ”2. Üst navbar menüden Favorilere tıklayarak çıkan menüden istediğiniz animeyi listeletebilirsiniz...
3. Yakında... "Kısa bir ip ucu..." Üye profilinize Favorileriniz Eklenecek ![]() |
![]() |
|
|
|
#63 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
“ Orjinal Gönderi : Zaman Efendisi
|
![]() |
|
|
|
#64 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Navbar resimde belirtilmiştir.....
|
![]() |
|
|
|
#65 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Güzel olmuş fakat yine birşeyin değiştirilmesi gerektiğini söylicem ( gerçi ne kadar takılıyorum orası belli değil. )
Listeyi açtığımızda " Bir anime seçiniz.. " yazıyor. Oysaki orası anime ve mangaların sıralandığı bir liste. Tabi bu da benim gibi anime'nin manganın önüne geçmesine sinir olan kitleyi " Listede bile mi? Yok artık! " dedirterek deli ediyor : ) |
![]() |
|
|
|
#66 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : Zax
|
![]() |
|
|
|
#67 |
|
Banned
----
|
|
![]() |
|
|
|
#68 |
|
Banned
----
|
Favori animeler kısmı, mesajlarımızdaki profilimizde belirmese nasıl olur ? Böylece 3-4 tane ve ya 1 tane anime yazmamış oluruz.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
----
|
|
![]() |
|
|
|
#70 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
sitenin ve forumun temasıyla birlikte içeriği de bana oldukça karışık geldi. hertarafta bişiler var
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|