|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan site sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> başka bir başlığa yazdığım mesajı gönderdiğimde mesaj kısmı görünmüyor sebebini anlamış değilim. 2 kere denedim olmadı. 2. bir sorunum da ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
başka bir başlığa yazdığım mesajı gönderdiğimde mesaj kısmı görünmüyor sebebini anlamış değilim. 2 kere denedim olmadı.
2. bir sorunum da anasayfa bende açılmıyor, "erişim izniniz yok" gibi bir mesaj veriyor. site gidip geldiğinden beri bu böyle düzelir diye bekledim ama düzelmedi. 3. sayfanın altında çıkan son mesajlar kısmı bende gözükmüyor artık, acaba herkeste mi bu böyle?
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Hmm, bende böyle bir sorun yok. Başka kimsede var mı acaba? Emin olmamakla birlikte, acaba uploader ve encoder birleştirilip fansubber yapıldığında yetkilerde mi bir sıkıntı oldu acaba diye düşünüyorum.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
|
teşekkürler, anasayfa ile ilgili problem hala devam ediyor ama diğerleri normale dönmüş.
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
|
dostum bende site sorunu yasamıstım editpost.php hatası ama bana inanmadılar yok bizdeki saglam calısıyoda senin pc inde sorun falan filan var diolar al işte buna ne demelki simdi bak seninde sorunların oluyo site icin... ah ah sakalımız yokki sözümüz gecsin.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
İki konu birbirinden farklı.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
|
dün yaşadığım sorun yine başladı :( gönderdiğim mesaj görünmüyor, sabah gönderdiğim bir "mesaj da yetkilinin onayından geçmeli" diye uyarı verdi. bu mesajım bu başlıkta çıkarsa bazı başlıklarda sorun yaşıyorum demektir. sebebi ne?
|
|
|
#8 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Muğla
|
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Çok önemli bir sorun değil aslında, ama yinede haber vereyim dedim.
|
|
#9 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Bu olay sadece fansubber yetkili arkadaşlarda yaşanıyor. Yetkiyi yeni verdigimiz için bir takım sorunlar var.En geç gece düzelltecegimizi düşünüyorum.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Favori Anime: NANA, Blood+, Fate Stay Night, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Claymore, Ergo Proxy...
Favori Manga: NANA...
|
İkidir bende de oluyor...
I need your love,I'm a broken rose,Maichiru kanashimi your song, Ibasho nai kodoku na my life,I need your love,I'm a broken rose...Oh baby, help me from frozen pain,With your smile, your eyes, and sing me, just for me... |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|