|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Önemli Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar bu konuyu daha öncede yetkili kişilere söylemiştim. Konuyu açmamdaki amaç kesinlikle ilgisiz olmaları değil benim gibi kaç kişinin de ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-05-2010
Favori Anime: Naruto . Naruto Shippuden
Favori Manga: Death Note
|
Arkadaşlar bu konuyu daha öncede yetkili kişilere söylemiştim. Konuyu açmamdaki amaç kesinlikle ilgisiz olmaları değil benim gibi kaç kişinin de bunu istediğini görmek. Önce bi yanlış anlaşılmamasını sağlıyım
![]() Bence bir anime-manga forumunda olmassa olmaz şey tartışma başlıklarıdır. Özellikle Naruto&Naruto Shipuuden , One Piece , Hellsing , Bleach gibi en çok izlenen ve artık popülerleşmiş animelerin ve mangalarının tartışma alanlarının olması bu forumu daha da güzelleştirir ve ilgiyi artırır diye düşünüyorum. Genel olarak baktığım zaman bir forumda olması gerek herşeyi gördüm açıkcası. Çok güzel bir şekilde oturmuş bir düzeninizde var. Fakat Tartışma alanlarının olmaması büyük bi kayıp. Örneğin Naruto başlığı altında tanıtım,tartışma,galeri gibi başlıklar açılabilir ve kalıbımı basarım ki en çok ilgi gören başlıklar olur. Hep böylece forum daha çok ilgi görür. Uzun sözün kısası ben böyle bi talepte bulunuyorum. Herkes fikrini söylerse de çok mutlu olurum.
|
|
#2 |
|
----
Favori Anime: FMA Brotherhood
Favori Manga: One Piece
|
Buna bende katılıyorum, çeviri yönünden gerçekten çok zengin bir forum, herkesin emeklerine sağlık. Tartışmalarda ise sadece genel tartışmalar mevcut, devam eden uzun soluklu animelerin özel başlıkları olsa hiç fena olmaz.
Düşünmeniz dileği ile.
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
zaten var yahu yok mu
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Sen alt başlıklardan bahsediyorsun anladığım kadarı ile. Zaten tartışma üzerine kurulmuş ana bir başlık var. FMA, One Piece, Bleach, Naruto, Code Geass gibi serileri o ana başlık atına konu olarak açıyorsun orada tartışıyorsun. Ben daha yeni gördüm Fullmetal Alchemist tartışma konusu vardı.
Şu linke bakarsan görürsün. Anime tartışma başlığı altında arkadaşlardan biri konu açmış. Fullmetal Alchemist Tartışma
|
|
|
#5 |
|
----
Favori Anime: FMA Brotherhood
Favori Manga: One Piece
|
Evet kasteddiğim alt başlıktı, yoksa konuları gördüm ^^
|
|
|
#6 |
|
----
|
Ayrıca sadece tartışma alanlarından da bahsetmedim. Tanıtım alanlarından da bahsettim. ben göremedim bi sage modu yada Uchiha Klanını açıklayabileceğim bi genel başlık ?
|
|
#7 |
|
“ Orjinal Gönderi : ỒżģÜяLüк
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Yanlış anlamadıysam, Naruto'ya özel bir altbaşlık olmasını, bu altbaşlığın altında da Naruto ile ilgili çeşitli başlıklar açabilmek istiyorsunuz. Bu konu daha önce de gündeme geldi ve lüzum olmadığı yönünde karar alındı. Açılacak başlıklar aşağı yukarı zaten belli çünkü. Örnek: Naruto Tartışma, Naruto OST, Naruto fansub linkleri, Naruto Duvarkağıdı, Naruto Fanart. Bu gibi başlıkların açılabileceği ana başlıklar zaten mevcut. Bu ana başlıklar altında istediğiniz animeyi tartışabilir, OST'lerini yayınlayabilir, indirme linklerini verebilir, fanart'larını sergileyebilirsiniz. Şayet açmak istediğiniz başlık, Naruto ile ilgili bir anket ise bunun için de uygun altbaşlık mevcut.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
|
Teşekkür ederim açıklaman için. Asla beni aptal yerine koyduğunu falan anlamadım. Ama sanırım ben tam olarak anlatamadım ne istediğimizi. Yani şu anki düzeni anladım. Tüm konulara zaten baktım. Ama benim bahsettiğim genel başlıklar açılması. Ve bu başlıklar altında tanıtım tartışm a galeri gibi diğer başlıklıkarın açılması. ve bu başlıkların altında da gerekli tartışmaların yada tanıtımların yapılması. Naruto izledin mi bilmiyorum ama Naruto animesi bi konu başlığı altında kısa bir şekilde anlatılabilecek bir anime değil. genel olarak tanıtırsın. Dediğim gibi içinde geçen klanları tanıtırsın. Bi klanı tanıtmak neredeyse 1 sayfa sürüyor. Tartışmları da aynı şekilde. Bir genel tartışma başlığı,bi manga tartışma başlığı,bi anime tartışma başlığı şeklinde uzar gider. Birde Madara Tobiyle aynı kişi mi şeklinde de tartışma başlıkları açılır. Geniş bi konudur. Genel bi başlık altında kaynar gider hepsi. dediğin gibi umarım adminler bizi duyar. Ama ilgilendiğin için teşekkür ederim
![]() Not : Pşp benim ismimle ilgili. Bir ismimde pamuk da öyle takılan bi lakap gibi birşey @ Susano'o Aslında diğer üye isteklerini inceleme fırsatım olmadı ama hemen hemen söylemeye çalıştığım şey benzesede aynı değil. Mesela Naruto tanıtım ve naruto tartışma bölümü bi başlığın altına sığdırılıp daha düzenli olmalı bence. Mesela ben genel başlıkların altına Tsunade ölücek mi ? diye bi başlık açsam ne diyo bu kız dersiniz. Ama Naarutoyla ilgili ayrı bi başlık olursa kim kimin ne tartıştığını anlar. Gerçekten de lüzumsuz bulunursa bişey söyleyemem tabi. Saygıyla karşılarım. Ama daha öncede birileri istemişse bu gerekli bişey olduğunun kanıtı olmalı bence
|
|
#10 |
|
Böyle gelmiş böyle gidecek diye bir şarkı geldi aklıma
.Pamucak sen ayrıntılı tanıtımını yap. Foruma yazarken başlıkları teker teker renklendirirsin. Aynı tanıtım altına istediğin resimleri, ost, oyunlarını yada istediğin eklentileri ekle. Düzenlemesini yap, başlıkları ve alt başlıklarını renklendir konunun. Gayet güzel olacak. Emin olabilirsin.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|