Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Güncel çalışmalarımız []

Önemli

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Önemli Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Yalnış anlamadıysam -örnek Naruto- OST, Fanart değilde, Naruto'nun ayrı ayrı tanıtımı açabileceğimizi söylemeye çalışıyorsun. Naruto izlediğim için biliyorum. Tek bir ...

LinkBack Konu araçları
Eski 22-05-2010, 22:26   #11
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
Standart İlgi: Önemli

Yalnış anlamadıysam -örnek Naruto- OST, Fanart değilde, Naruto'nun ayrı ayrı tanıtımı açabileceğimizi söylemeye çalışıyorsun. Naruto izlediğim için biliyorum. Tek bir konuya bütük tanıtımları sığdırmak imkansız. Sığdırsan bile karmaşık olur. Sanırım bir de alt başlığa şöyle bir şeyde yapmak istiyorsun. Gene örnek anime için, Naruto Shippuuden Bölüm 161 Fragman ve Yorum, manga için ise Naruto 495 Spoiler ve yorum gibi. Aynı mangahelpers gibi.

Böyle yapılmasını bende gündeme getirmiştim. Çünkü tek konu içinde o kadar tartışmayı bulamayacağımızı bize zaman kaybettirir demiştim ama bazı animeler tartışılır bazı anime tartışılmaz. Bir animeye açınca diğer animeye açmamızda gerekir gibi bir şey söylemişlerdi sanırsam. - Tabi yalnışda hatırlıyor olabilirim.

Spoiler:

Bay bLue-Dragon şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-2010, 22:39   #12
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

Naruto gibi altında çok fazla tartışma konusu açılması mümkün pek çok anime var. Eğer Naruto için açarsak onlar için de açmamız gerekir. Bu durumda da zaten yüksek sayıda olan ana başlıklarımız daha da kalabalıklaşmış olur. Takibini yapmak zor olur. Sadece 3 shounen için yapalım da dendi, ama başka animelere haksızlık olur. Ve bana kalırsa bu başlıklar fazla tartışma çekmez.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-2010, 22:43   #13
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece

Sırf mangahelperse spoiler için giriyorum ve sadece One Piecenin bir chapterı için 1000 tane yorum var. Tabi diğer chapter çıkınca konuyu kilitleyip belli bir zaman sonra siliniyor mu silinmiyor mu bilmiyorum ama kilitlendiğini biliyorum.

Spoiler:

Bay bLue-Dragon şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-2010, 22:47   #14
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

Başlığın ismi değişince insanlar daha çok mu yorum yapıyorlar yani? One Piece Manga Tartışma olunca yapmayan adam, One Piece Manga Bölüm xxx olunca da yazmaz bence.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-2010, 23:40   #15
Ne düşünüyorsun?

----

K4oS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 19-05-2010
Favori Anime: FMA Brotherhood

@ Susano'o
Ancak bi sadece One piece tartışma adlı konuya mesaj atmak var, birde one piece 586 öngörü ve yorum konusuna atmak var, güncel olduğunu biliyorsun, insanın tartışası gelir. Diğer türlü yavan kalıyor kanımca. Ama gerek görülmüyorsa, burada takip edenin az olduğu anlamına gelir ki, eğer öyle konuların üye çekeceğini düşünmüyorsanız, gereksiz görmekte haklısınız, ancak 3 shounen gerçekten çok ilgi görüyor.

Pşp Olunmaz Pşp Doğulur ^^
BayK4oS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-2010, 23:40   #16
Ne düşünüyorsun?

----

ỒżģÜяLüк'ın Avatarı

Favori Anime: Naruto . Naruto Shippuden
Favori Manga: Death Note

Arkadaş benim anlatmaya çalıştığımı çok güzel anlamış. Ayrıca her anime için açılması yersiz ve haksızlıkda olucağını zannetmiyorum. Belli başlı animelere yapılabilir. Tabi bu animeler hala devam etmekte olan animeler olur. Mesela Naruto,Hellsing ( ovaları hala devam ediyor. ) , Bleach,One piece , hatta istenirse fairy tail. Bunu dışındaki animeler için diğer anime tartışları şeklinde genel başlık açılabilir. Yine bu başlı k içinde altına konu açabileceğimiz başlıklar olur. Burada da Elfen Lied , Rosario+Vampire, K-on gibi popüler animeleri tartışmaları yapılabilir. Sonuçta genel bi tartış yapmakla farklı başlıklar altında tartışma yapmak olmaz. Bi başlık altında çok fazla konu tartışıldığı zaman hepsi birbirine girer. Biri ordan Pein der biri ordan 161 çıktı abi der falan. Konuyla adminler ilgilendiği zaman onların fikirlerini de çok merak ediyorum açıkcası. bu 3 anime gerçekten de 1-2 başlığa sığdırılamayacak kadar geniş çaplı animeler
Eski 23-05-2010, 00:04   #17
Ne düşünüyorsun?

None

smygon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası

iyide bu söylediklerin için gruplar var zaten eğer istersen naruto diye bir grup açıp orda istediğini tartışabilrsin(tartışabiliriz)
smygon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2010, 00:25   #18
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009

“ Orjinal Gönderi : smygon Mesajı Görüntüle

iyide bu söylediklerin için gruplar var zaten eğer istersen naruto diye bir grup açıp orda istediğini tartışabilrsin(tartışabiliriz)
İşte alternatif bir düşünce ve gayet makul.

Nasıl olsa açılmayacak o bölümler. Tartışmanın gereği yok.
Eski 23-05-2010, 00:40   #19
Ne düşünüyorsun?

----

K4oS'ın Avatarı

Favori Anime: FMA Brotherhood

“ Orjinal Gönderi : Tenbatsu Mesajı Görüntüle

İşte alternatif bir düşünce ve gayet makul.

Nasıl olsa açılmayacak o bölümler. Tartışmanın gereği yok.
Keşke adminlerden alsaydık bu cevabı...

Pşp Olunmaz Pşp Doğulur ^^
BayK4oS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2010, 00:48   #20
Çok karışık düşünceler
içindeyim.

Acımasız

bedifeci'ın Avatarı

Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

Kafam da benimde fikirler var ama son 3-4 aydır ,çok yogunum. Ama güzel bir düzenleme ile karşınıza gelecegimize emin olabilrsiniz. Söylenenleri daha önce bizde düşündük belli kısmını dikkate alacağız.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık