Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Güncel çalışmalarımız []

Önemli

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Önemli Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> burasının genel bir anime ve manga formu olduğu düşünülünce susano'o' nun dediğine geliriz diğer mangalara/animelere ve o mangaları/animeleri sevenlere haksızlık ...

LinkBack Konu araçları
Eski 23-05-2010, 00:52   #21
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
Standart İlgi: Önemli

burasının genel bir anime ve manga formu olduğu düşünülünce susano'o' nun dediğine geliriz diğer mangalara/animelere ve o mangaları/animeleri sevenlere haksızlık olur. o zaman bende The breaker veya Until detah veya veritsa veya G.İ.T.S için isterim mesela. kaldi ki bleach, naruto ve one piece için bir çok forum kendi içinde ve ya direk özel forumları ve hatta özel başlık altında burası bile fazlası ile ayrıcalık vermiş durumda. ha her biri için yapın demekte abartılı olur. tanıtımlarının altında tartışmak isteyen tartışabiliyor. özel tartışma isteyen ilgili başlığının altında zaten konuyu açıp tartışabiliyorken böyle bir ayrıcalık ve fazlalık bana gereksiz gibi geldi. neyse bu benim şahsi görüşüm sonuçta karar vericekler en uygun kararı vericeklerdir.

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-05-2010, 16:33   #22
Ah istanbul istanbul

Şeytan

SeRKaN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: Localhost
Favori Anime: Kenshin

yazilanlarin hepsini okudum.. ama arkadaslar sitemizi(sitedeki ortam sicak oldugu icin bu kadar samimi yazdim) falanca anime fan sitesi yada falanca animenin fansub grubu degil de Turkiye de anime ve mangalarin degerini gostermeye calisan bir site olarak goremenizi isterim.. bende one piece yada berserk icin ayri bir kategori olusturulmasini isterdim ama bu durumda diger anime yada mangalara haksizlik olur.. ama sitemiz bos durmamis ve bu durum icinde sosyal gruplar kismini eklemisler bu bolume http://www.animemangatr.com/forum/gruplar/ linke tiklayarak girebilirsiniz.. ve istediginiz anime yada manganin grubu yoksa kendiniz olusturabilir ve istediginiz konulari acip tartisbilirsiniz.. belki de olusturdugunuz grup cok populer olur ve o gruba ozel kategori bile acilabilir kim bilir ))
saygilar...
Eski 23-05-2010, 19:16   #23
Ne düşünüyorsun?

----

ỒżģÜяLüк'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 19-05-2010
Favori Anime: Naruto . Naruto Shippuden
Favori Manga: Death Note

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Konuları dediğiniz bölümlerde tartışırız o zaman. Admin de gerekli açıklamayı yapmış. Belki ileride olabilir her anime için ayrı ayrı bölümler kim bilir.
Yalnız katılmadığım bi nokta var. Genel bi anime sitesi olmasını taktir ediyorum ama bi animeye yapılan büyük başlık diğerine yapılmassa haksızlık olur gibi bi düşünce bana biraz saçma geldi. Çünkü ben Kimi ni Todoke'yle Naruto Shippuden animesini kıyaslıyamıyorum içerik açısından. Her neyse bundan sonra admin yapılması gerekeni gereken zamanda yapar zaten.
Eski 28-06-2010, 01:52   #24
Ne düşünüyorsun?

Bitkin

Ryoko Yoichi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku

Doğru söylemek gerekirse buradaki neredeyse herkes Naruto, One Piece, Bleach gibi shounen krallarını ya da en az birini izlemiştir, ben böyle inanıyorum.. Ve onun üzerine en az 10-20 tane de başka anime izlemiştir. Şu an tartışmayı uzatmanın geyik olduğunu biliyorum ama tüm yazıları okuyunca bende içimdekileri söylemessem patlarım

Ve herkesin dediği gibi o başlıklar açılırsa bende Ef- a tale serisi ya da Kenshin için de açılmasını isterim. Doğrusuda bu ikisinide diğer tüm shounenlerle kıyaslıyabilirim her açıdan. Böyle bir uyguluma bence hem sitenin tarzını bozabilir hem de görsel bir kalabalığa sebep olur.

Neyse, gruplar altında tartışılması çok mantıklıydı. Konuyu uzattığım için pardon ^^
Eski 28-06-2010, 03:41   #25
Tank Komutanı oldu WOT oynuyor

uykucu

NitroCharger'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach

Bende bunun eksikliğini bu gün fark ettim.
Spoiler:
"Hinata gercekten öldümü."
diye soracam yazacak yer bulamadım.
Eski 28-06-2010, 06:34   #26
"Imagine it!" diye
haykırmak istiyorum!

Araştırmacı

Akuma_Blade'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive

Uzun shounen'ler hakkında analiz şu bu yazılacaksa zaten ayrı thread açılır orada yazılır.Ama bunların ayrı thread haline getirilmesine karşıyım zira AHT hiçbir serinin ayrı bir fan sitesi değil hepsine duruşu aynı mesafede olan bir forum. Ki ayrı üstbaşlıklar şeklinde çeşitli animelere ayrıcalıklı yer tanımış siteleri/forumları da görüyoruz. Ben açıkçası mesaj kirliliğinden (1-2 cümlelik mesaj bolluğunu kastediyorum) başka bir sonucu olmayacağını inanıyorum.

Mobile Suit Gundam Çeviri Projesi

http://akumablade.blogspot.com/
BayAkuma_Blade Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık