|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Yeni bir istanbul animemangantr buluşması! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır, daha doğrusu benim takip edebildiğim kadarıyla doğru düzgün bir buluşma yapamadık. Ya çok az kişi geldi, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır, daha doğrusu benim takip edebildiğim kadarıyla doğru düzgün bir buluşma yapamadık. Ya çok az kişi geldi, ya konu animeden dışarı çıktı, falan filan. Hazır yaz tatili de gelmişken, bir haftasonu günü herkese uygunsa yeni bir buluşma yapalım diyorum. Yakın bir zamanda olursa hatta çok güzel olabilir. Ve tabi, bu başlığa kaç kişinin bakıcağı meşhül. O yüzden detaylar iyice belli olduktan sonra bence herkese email gönderelim. Daha doğrusu adminlerimiz göndersin. Böylece bol katılılımlı, eğlenceli birşey olabilir. Özellikle konuyu Anime içinde tutabilirsek. Neyse, detayları herkes belirler.
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Haziran için ben gelemem fakat, Temmuz için olabilir. Konunun animeden sapması da gayet doğal bir şey aslında. Çok fazla kafaya takma.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Biz sapmasın diyelim de normalden biraz daha az sapsın
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Full Metal Alchemist,One Piece,Death Note,Eyeshield 21
Favori Manga: Eyeshield 21,Veritas,Mirai Nikki
|
4 temmuzdan sonra gidiyorum ben 24 temmuza kadar yokum haziranda yapalım
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Kendimi nimetten saymıyorum ama özellikle geçen buluşma gibi çok yüksek seviyeli bir buluşmadan sonra nazlanıyor insan
![]() Kadro iyiyse ve belirli yaş üstündeyse 2 elim de kanda da olsa gelirim diyim kısaca
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
Cumartesi günleri olmadığı sürece katılma şansım var.
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Full Metal Alchemist,One Piece,Death Note,Eyeshield 21
Favori Manga: Eyeshield 21,Veritas,Mirai Nikki
|
Hmm, herkese uygun bişiler ayarlarız
Benim için pek sorun olmaz gün önceden belirlendiği sürece
|
|
#9 |
|
Hmm, o zaman. Haftaya birşeyler olur mu?
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|