Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Anime Download

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Anime Download Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Netlimitsiz tarifesi konusunda bende bildiklerimi yazayım. İlk olarak internet bölge yoğunluğuna bağlı. Yani çok kalabalık bir yerde oturuyorsanız ve internet ...

LinkBack Konu araçları
Eski 08-07-2010, 13:36   #11
Ne düşünüyorsun?

----

Borastus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
Standart İlgi: Anime Download

Netlimitsiz tarifesi konusunda bende bildiklerimi yazayım. İlk olarak internet bölge yoğunluğuna bağlı. Yani çok kalabalık bir yerde oturuyorsanız ve internet kullanımı fazla ise 15gb tan sonra tak diye hız 1 mbs e düşüveriyor. Sakarya da oturan bazı arkadaşlar hiç hızının düşmediğini söyledi ancak onların ögrenci evinde kalması, şehirden uzak olması bu dediğimi onaylıyor. Mantık internet trafigi bir bölgede darboğaza girince ilk olarak 8mbit netlimitsizlerin hızı kesiliyor. Yani adamlar yetersizliginden değil boş yere hızlarını kesmeyelim dediklerinden kullanabiliyoruz.

TTnet te bu teknoloji yok demek biraz insafsız olmuş yani türkiyenin herşeyi dandik hiçbirşeyimiz yok mantığından biraz kurtulmak lazım. Birşey olmuyorsa onun arkasında onlarca neden olabilir. TTnet öyle dediğiniz gibi çok rezil bir firma değil, ne zaman sorun olursa arayınca bana geri döndüler cuma günü arıza için arayınca cumartesi sabahı eve eleman geldi arıza için. Artı yasadışı işlerin takibi için oldukça deneyimli ekipleri var o sektörde çalışan arkadaşlardan biliyorum. Fiyatlar diğer ülkelere göre pahalı olabilir ama teknoloji bakımından bizim neyimiz ucuzki. Vergi yükü çok fazla ve sadece tek bir firmanın kararı değil bu işler.

Netlimitsize geri dönersem bende o tarifeye geçtim denemek için olur olmaz saatlerde kopması sorun oluyor onun dışında pek sorunu olmadı.
BayBorastus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-07-2010, 20:51   #12
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009

“ Orjinal Gönderi : fudy Mesajı Görüntüle

@Tenbatsu; öncelikle şunu belirtmek isterim, iddianın kesinlikle hiçbir dayanağı yoktur. Senin veya ötekinin bağlantı hızı düşmeyebilir ama bu bir başkasınınki düşmeyecek anlamına gelmez.

"Duyduğuma göre bunu yapamıyorlarmış, o teknolojileri yokmuş."

Diyorsunuz ama 1 mb olan bağlantıyı oturdukları yerden 8 katına çıkarabiliyorlarsa aynı şekilde 1 mb'e de düşürebilirler. Sistem yeni kullanıma geçtiğinden tam oturmamış olabilir ama bu yapamayacakları anlamına gelmez. Artı; vaadettikleri 8 mb'lik hızın tamamını da sunamıyorlar. Yok bilmem dağıtım noktasına olan uzaklığınız, yok bilmem ne diye bahaneleri de hazır.

İnsanlara tavsiyelerde bulunabilirsiniz, ki bu çok güzel bir davranış. Ama bunu göstermenin da bir adabı, üslubu vardır.
Adap mı? Ben saygısız bir şekilde mi yaptım bunu. Bir kaç punto büyük yazmayı saygısızlık yada adapsızlık olarak nitelendiriyorsan bir şey diyemiyorum.

Gelelim konuya. İddiamın kesin dayanağı farklı farklı hatları kullanan insanlar. İstanbul'da bulunan arkadaşımında düşmüyor, kendi evimde de düşmüyor, çevremde bulunan ve bu tarifeyi kullananlarında düşmüyor. Belki şuanlık bir durum bu, bir sene sonra kalkacak ama o zamana kadar faydalanılabilir. Kaldı ki 1mb kullanıyorlar tüm ay boyunca bunun 15gb gibi bir bölümünü 8mb olarak kullanıcaklar. Daha çok download yapmış olacaklar ttnet hız sınırlaması getirse bile.

“ Orjinal Gönderi : Susano'o Mesajı Görüntüle

Bütün mesajların baştan sona okunması gerektiğini düşünüyorum. Yazı uzun diye okumaya tenezzül etmeyen insanlar bırak faydalanmasın. Herkes kendi mesajı okunsun diye büyük yazmaya kalkacak olursa bununla başa çıkılmaz.
Yazdığım mesajı okumalarını istememin tek sebebi bir katma değer sağlayacaklarından üstelikte kendim için istemezken bunu. Çokta umrumda deyip yazmayadabilirdim ki bunca yok öyle yok böyle muhabbetinden sonra keşke yazmasaydım diyorum.

Senin forumunun insanları faydalanıcak bu durumdan, seni takip eden adamlara katkısı olacak. Forumunda bir kaç punto büyük yazı olsa ne olur? Yapmayın lütfen. Çok gereksiz birşeydi yaptığınız.

“ Orjinal Gönderi : Borastus Mesajı Görüntüle

Netlimitsiz tarifesi konusunda bende bildiklerimi yazayım. İlk olarak internet bölge yoğunluğuna bağlı. Yani çok kalabalık bir yerde oturuyorsanız ve internet kullanımı fazla ise 15gb tan sonra tak diye hız 1 mbs e düşüveriyor. Sakarya da oturan bazı arkadaşlar hiç hızının düşmediğini söyledi ancak onların ögrenci evinde kalması, şehirden uzak olması bu dediğimi onaylıyor. Mantık internet trafigi bir bölgede darboğaza girince ilk olarak 8mbit netlimitsizlerin hızı kesiliyor. Yani adamlar yetersizliginden değil boş yere hızlarını kesmeyelim dediklerinden kullanabiliyoruz.

TTnet te bu teknoloji yok demek biraz insafsız olmuş yani türkiyenin herşeyi dandik hiçbirşeyimiz yok mantığından biraz kurtulmak lazım. Birşey olmuyorsa onun arkasında onlarca neden olabilir. TTnet öyle dediğiniz gibi çok rezil bir firma değil, ne zaman sorun olursa arayınca bana geri döndüler cuma günü arıza için arayınca cumartesi sabahı eve eleman geldi arıza için. Artı yasadışı işlerin takibi için oldukça deneyimli ekipleri var o sektörde çalışan arkadaşlardan biliyorum. Fiyatlar diğer ülkelere göre pahalı olabilir ama teknoloji bakımından bizim neyimiz ucuzki. Vergi yükü çok fazla ve sadece tek bir firmanın kararı değil bu işler.

Netlimitsize geri dönersem bende o tarifeye geçtim denemek için olur olmaz saatlerde kopması sorun oluyor onun dışında pek sorunu olmadı.

Bildiğim kadarı ile TTnet bandwidth denilen aylık kullanım alanına biz nasıl para ödüyorsak oda bir yerlere para ödüyor. Yani benim gibi bir kullanıcı eğer sınırsız interneti varsa ve 8mb bağlantısı varsa onlar için çok kötü bu durumda. Çünkü sürekli indiriyor ve sürekli TTnet'e gider olarak yansıyor bu. Bu durumda 15gb sınırlı 8mb bağlantıları bölge yoğun olsun veya olmasın bağlantısını geri çekmek zorunda çünkü bu gider olarak ona döner. Ki artık bir çok kişi izleyeceği izlemeyeceği, dinleyceği dinlemeyeceği film, müzik, resim gibi her şeyi indiriyorlar nasıl olsa aynı parayı ödüyorum diye. Bu TTnet'in zararına olur.
Eski 09-07-2010, 23:47   #13
Döndüm gibi anime dünyasına :D
uzaklaşmıştık bayağı :D

----

Unde®kaN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra

konu çok değişik yerlere kaymış arkadaşlar. Torrenti sadece ben indirip seeder olmayacağım torrentin de amacı bu... Ben indiririm benden başkası indirir ikimizden bir kaç kişi daha ve sonunda iyi şekilde sedeer yakalamış oluruz ama bunu yaptırmak zor işte
Eski 18-10-2011, 21:06   #14
Nener Let Me Go!

çok yorgun

Esinti'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 13-04-2011
Mekan: Herhangi bir yerde:)
Favori Anime: Kaichou Wa Maid-sama/Kimi Ni Todoke/Vampire Knight/Air/Fairy Tail
Favori Manga: Dengeki Daisy-Merupuri-Kimi Ni Todoke-Vampire Knight

Ya benim bilmediğim bnm pc'demde indirilmiş veya üye olduğum hiçbir yer yok.Düzgün bir şekilde anime indirip açmak için hangi programları indirmeliyim? Lütfen yardımcı olun .....
Eski 19-10-2011, 01:58   #15
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic

“ Orjinal Gönderi : Esinti Mesajı Görüntüle

Ya benim bilmediğim bnm pc'demde indirilmiş veya üye olduğum hiçbir yer yok.Düzgün bir şekilde anime indirip açmak için hangi programları indirmeliyim? Lütfen yardımcı olun .....
http://www.utorrent.com/ size yeter.
BayHitokiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-2011, 00:06   #16
Ne düşünüyorsun?

Fikirci

Shiniori'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.

www.bittorrent.com buda utorrent in aynısı ama farklı versiyonu o yüzden ikisinden birini indirebilirsin.

anime indirmek icin. www.nyaa.eu dan indirebilirsin.
BayShiniori Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık