|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Anime Download Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Netlimitsiz tarifesi konusunda bende bildiklerimi yazayım. İlk olarak internet bölge yoğunluğuna bağlı. Yani çok kalabalık bir yerde oturuyorsanız ve internet ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Netlimitsiz tarifesi konusunda bende bildiklerimi yazayım. İlk olarak internet bölge yoğunluğuna bağlı. Yani çok kalabalık bir yerde oturuyorsanız ve internet kullanımı fazla ise 15gb tan sonra tak diye hız 1 mbs e düşüveriyor. Sakarya da oturan bazı arkadaşlar hiç hızının düşmediğini söyledi ancak onların ögrenci evinde kalması, şehirden uzak olması bu dediğimi onaylıyor. Mantık internet trafigi bir bölgede darboğaza girince ilk olarak 8mbit netlimitsizlerin hızı kesiliyor. Yani adamlar yetersizliginden değil boş yere hızlarını kesmeyelim dediklerinden kullanabiliyoruz.
TTnet te bu teknoloji yok demek biraz insafsız olmuş yani türkiyenin herşeyi dandik hiçbirşeyimiz yok mantığından biraz kurtulmak lazım. Birşey olmuyorsa onun arkasında onlarca neden olabilir. TTnet öyle dediğiniz gibi çok rezil bir firma değil, ne zaman sorun olursa arayınca bana geri döndüler cuma günü arıza için arayınca cumartesi sabahı eve eleman geldi arıza için. Artı yasadışı işlerin takibi için oldukça deneyimli ekipleri var o sektörde çalışan arkadaşlardan biliyorum. Fiyatlar diğer ülkelere göre pahalı olabilir ama teknoloji bakımından bizim neyimiz ucuzki. Vergi yükü çok fazla ve sadece tek bir firmanın kararı değil bu işler. Netlimitsize geri dönersem bende o tarifeye geçtim denemek için olur olmaz saatlerde kopması sorun oluyor onun dışında pek sorunu olmadı. |
![]() |
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
“ Orjinal Gönderi : fudy
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul/Büyükşehir
Favori Anime: Death Note, One Piece, A tale of Memories, Code Geass R2
Favori Manga: No Bra
|
konu çok değişik yerlere kaymış arkadaşlar. Torrenti sadece ben indirip seeder olmayacağım torrentin de amacı bu... Ben indiririm benden başkası indirir ikimizden bir kaç kişi daha ve sonunda iyi şekilde sedeer yakalamış oluruz ama bunu yaptırmak zor işte
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 13-04-2011
Mekan: Herhangi bir yerde:)
Favori Anime: Kaichou Wa Maid-sama/Kimi Ni Todoke/Vampire Knight/Air/Fairy Tail
Favori Manga: Dengeki Daisy-Merupuri-Kimi Ni Todoke-Vampire Knight
|
Y
a benim bilmediğim bnm pc'demde indirilmiş veya üye olduğum hiçbir yer yok.Düzgün bir şekilde anime indirip açmak için hangi programları indirmeliyim? Lütfen yardımcı olun .....
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
“ Orjinal Gönderi : Esinti
|
![]() |
|
|
|
#16 |
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
|
www.bittorrent.com buda utorrent in aynısı ama farklı versiyonu o yüzden ikisinden birini indirebilirsin.
anime indirmek icin. www.nyaa.eu dan indirebilirsin. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|