|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Uploadlar İçin Önemli İstirhamım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar Malum Sitedeki Herkesin Premium Üyeliği Yok Sitelerden Ve Ben Dahil Sınırı Aşınca İndiremiyorum www.tekdosya.com Adresli Siteden Aynı Anda Bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-06-2010
Mekan: İstanbulda
Favori Anime: Naruto~~Death Note~~DMC~~Hellsing
Favori Manga: Manga Takip Etmem
|
Arkadaşlar Malum Sitedeki Herkesin Premium Üyeliği Yok Sitelerden Ve Ben Dahil Sınırı Aşınca İndiremiyorum www.tekdosya.com Adresli Siteden Aynı Anda Bir Çok Siteye Upload Edilebiliyor Ve En Azından Bir Sİteden İndiremeyen Başka Birinden Şansını Deneyebilir
![]() |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Bu sistem gayet güzel duruyor ama sormak istediğim bir şey var.
Rapidshare, Depositfiles ve Netload'a dosyalarımızı yükleyeceğimizi düşünelim Tekdosya üzerinden. Peki yapılan bu yükleme sırasında upload hızı bölünecek mi? Eğer bölünecekse bu işleri uzatır. Ha yok bölünmüyor ve biz sadece Tekdosya'ya yüklüyoruz onlarda başka yerlere kendisi yolluyorsa sorun değil. Yani 1 bölüm için yapılan upload 20 dakika diyelim 3 ayrı yere yapacak olursak bu 1 saat sürer ve belki daha fazla ve çooook fazla olabilir. Sana tavsiyem modemini kapatıp açman rapidshare.com üzerinden indireceksen yada bunun için alternatif programlar var.
|
|
|
#3 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : Tenbatsu
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Wireless kullanıyorsan bence arkadaşım senin için en güzel seçenek bir torrent programı olur, net gidince bile indirilen dosya bekliyor, net gelince tekrar devam ediyor, böylelikle indirmen yarıda kesilse bile, dosyanı kalan yerden indirebiliyorsun.
Sitelerin fansub çalışmaları ne kadar torrent'lara yükleniyor bilmiyorum ama soft sub verilen altyazılarda, video indirme olayını bu şekilde halledebilirsin.
|
|
|
#5 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : Luna
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Sana en etkili çözümü öneriyorum.
Komşu ile ortak internetini kestiriyorsun ve kendine dünyanın en bencil internet bağlantısını istiyorsun.
|
|
|
#7 |
|
----
|
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
İstediğin gibi sömüreceğin, her haltı yapabileceğin, kendine ait bir internet bağlantısı diyor.
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Evet yaa, valla en iyisi şöyle istediğin gibi sömürebileceğin sınırsız bir internet bağlantısı.
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Zaten elimizden geldigince farklı upload sitelerine yüklemeye başladık.Artık indirenlerde farklı upload sitelerine yüklüyerek ne kadar paylaşımcı oldukların gösterebilirler.
Ayrıca yukarıdaki tip siteler faydalı da bazı upload siteler ücretsizi üyelik istiyor yoksa 5-10 indirmeden sonra çalışmayı siliyorlar.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|