|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Rurouni Kenshin 96 bölümlük seri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> merhaba arkadaşlar. Öncelikle çok düzenli ve güzel bir site hazırlamışsınız. Bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Sitenizde bir çok anime çevirileri ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2010
|
merhaba arkadaşlar. Öncelikle çok düzenli ve güzel bir site hazırlamışsınız. Bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Sitenizde bir çok anime çevirileri gördüm. Ama Rurouni Kenshin adlı efsanevi animeyi göremedim. Buda beni çok üzdü. Bazı sitelerde 72 ye kadar olan altyazılar var. Kalan kısmını anime manga tr olarak çevirmek gibi bir projeniz var mı? Bunu sormak istedim. olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler.hayırlı çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Mailden size dönmediğim için
sanırım buraya konuyu açma gereği hissettiniz. Şu an 76. bölümü çeviriyorum ve bitince 70-76 arasını yükleyip, 1-2 hafta ara vereceğim. Aslında devam etmek gibi bir niyetim yoktu, ama çevirisini bekleyen adam çokmuş. Bunu gördüm. Devam edeceğim, sanırım.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2010
|
evet. mailden dönmediğiniz için buradan konu açtım. Çünkü bu anime benim için herşey diyebilirim
Çocukuğumda bir televizyon kanalında verilirdi. Çevirileride yarımdı.10 bölümlük bir gelişme beni gerçekten heyecanlandırdı. Çevirilerde gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.Tekrar teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-10-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Rurouni Kenshin - Fairy Tail - Death Note - Naruto - Full Metal Alchemist
Favori Manga: Naruto - Rurouni Kenshin - One Piece
|
95 bölüm + 6 bölüm oav (oavlar çevirlmiş şekilde alt yazıları bir çok yerde var) fakat tv serisi 50'den sonra düzenli çeviri olmamış, çevirecek arkadaşlara kolay gelsin..
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Animeou çeviriyor şuanlık. 78.ci bölümdeler bir göz at istersen ;)
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
50'den sonra nasıl düzenli çevrilmemiş? Düzen derken, değişen çevirmen sayısını mı kastediyorsun? 82'ye kadar verdim ben. Devam da ediyorum.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-10-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Rurouni Kenshin - Fairy Tail - Death Note - Naruto - Full Metal Alchemist
Favori Manga: Naruto - Rurouni Kenshin - One Piece
|
ben ingilizce alt yazılı izlediğim için dikkat etmedim gözümden kaçmış çeviriler, benim küçük kuzen için bekliyorumda altyazıları...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|