Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Güncel çalışmalarımız []

Online Okuma

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Online Okuma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Anladığım kadarıyla site üzerinden Online Okuma bölümünde sadece sitenin çalışmaları bulunacak. Bana kalırsa şuan elimizde türkçeye çevrilmiş mangaları bir araya ...

LinkBack Konu araçları
Eski 09-09-2009, 22:31   #1
Zax
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Standart Online Okuma

Anladığım kadarıyla site üzerinden Online Okuma bölümünde sadece sitenin çalışmaları bulunacak. Bana kalırsa şuan elimizde türkçeye çevrilmiş mangaları bir araya toplayabileceğimiz çok iyi bir kaynak var. Her manga grubunun liderine bir yetki verilip upload etmeleri sağlanabilir. Hiçbir çeviri grubununda çıkıp " yok ben istemiyorum yayınlanmasın burda. " diyeceğini de sanmıyorum. Valla bunu bir düşünün derim, türkçeye çevrilmiş mangaların bir sitede toplanması hem manga severler açısından çok iyi bir kaynak hem de sitemizin hedefine ulaşmak için ilerlediği yolda atacağı en güzel adımlardan biri olacağını düşünüyorum.
BayZax Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2009, 22:36   #2
"SANJİ-KÜÜÜN" XD
AHAHAHA XD

Dans

Savage'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
Standart İlgi: Online Okuma

Kesinlikle katılıyorum. Zaten amaçlarımızdan birisi de bilgi havuzu oluşturmak. Eğer böyle birşeye girişirsek, bilgi havuzumuz harika olur. Dikkate alacaklarını düşünüyorum ^^ Teşekkürler Zax.
Eski 09-09-2009, 22:37   #3
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

Düşünürler ama her mangayı buraya koymak 500+ ücret gerektirir. Forumun databasesinin genişletilmesi gerekir. Düşün 100 chapter manga koyuluyor. Gbina göre foruma fazla para gelir. Eğer ödeyemezlerse forum kapanabilir. Kendi projelerini bile zor koyabilirler. Zamanla oda çoğalacaktır çünkü.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2009, 22:39   #4
Ne düşünüyorsun?

çok dertli

Ozey'ın Avatarı

Favori Anime: Gintama
Favori Manga: NANA

Benim de sürekli aklıma takılan bir fikir aslında bu, çok iyi olabilirdi bi' site altında toplanması Türkçe mangaların. Ama anlaşmazlık çıkma ihtimali de var tabii. Başarılabilirse çok iyi bir kaynak olacağı kesin. Bir de Blue'nun da dediği gibi yer sorunu var.
Eski 09-09-2009, 22:44   #5
Zax
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Sanırım yöneticilerden birinin sitenin kapasitesinin ne kadar olduğunu söylemesi gerekecek.

Anlaşmazlık derken ne demek istediğini anlamadım. Ne gibi bir anlaşmazlık olabilir ki?
Eski 09-09-2009, 22:53   #6
"SANJİ-KÜÜÜN" XD
AHAHAHA XD

Dans

Savage'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai

Hımmm. Demek kapasite var. Acaba ne kadarlık bir kapasite imkanı sunuluyor?
Eski 10-09-2009, 00:13   #7
Çok karışık düşünceler
içindeyim.

Acımasız

bedifeci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

Tam olarak hatırlamıyorum ama şöyle bir hesapla 10 gb kullanabiliriz diye biliyorum. Stemizdede diğer grupların çalışmasını izin verilerse yayınlayabiliriz.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2009, 00:27   #8
Zax
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Hmm. Kaba bir hesapla bir manga bölümünü ortalama 6 mb alırsak, 1gblik alan 170-200 arası bölüm alır. 5gblik bir alan ise ( ki bu sitenin yarısı anlamına geliyor ) yaklaşık olarak 800-1000 arası bölüm yapar ki türkçeye çevrilmiş tüm mangaları toplasanız 1000 bölüm yapar mı bu konu da baya bir şüphem var xD Ayrıca site bunlar haricinde ne kadar yer kaplayabilir ki?

Tam olarak site o.k. haricinde ne kadar yer kaplar bilmiyorum ama burda yapılan ufak hesaplardan oldukça rahat bir şekilde siteye upload edilebileceğini düşünüyorum. Yarın öbürgün site kapasitesini doldurmaya başlarsa artık bizde elimizden gelen parasal desteği yaparız ( dolma olayı için kafadan 1 buçuk iki sene lazım ki o gün geldiğinde herkes 1 tl bağışlasa oldukça rahat bir biçimde 2 katına çıkartırız sitenin kapasitesini xD )
Eski 10-09-2009, 00:39   #9
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

10 gb iyidir ama resimler olacak şuan müzikler koyuldu bunun bir hesaplanması gerek baş ağrısı çekmemek için.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-09-2009, 00:45   #10
Çok karışık düşünceler
içindeyim.

Acımasız

bedifeci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

Müzikler 100 mb aşmaz, şimdilik 80 mb yer kaplıyor..Maksimum eklenirse 150 mb ulaşabilir.Bakalım bende net bilmiyorum sınırlarımızı ,öğrendikten sonra konuyu bakarız.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Baybedifeci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık