Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Görüş ve Önerileriniz

Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz.

Diğer Konular Başlığı

Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Diğer Konular Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Herkesin bildiği gibi burası bir Anime/Manga platformu. Anlaşıldığı kadarı ile yönetim bu forumda Anime/Manga dışı muhabbetler istemiyor ve doğruda yapıyor ...

LinkBack Konu araçları
Eski 23-09-2009, 20:06   #1
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Standart Diğer Konular Başlığı

Herkesin bildiği gibi burası bir Anime/Manga platformu. Anlaşıldığı kadarı ile yönetim bu forumda Anime/Manga dışı muhabbetler istemiyor ve doğruda yapıyor ama ben başka forumlara takılan biri değilim ve Anime/Manga dışı konularda takıldığım yerler oluyor.

Diyorum ki en azından başka konularda takıldığımız yerleri sormak için bir konu başlık açılsa.

Diğer konular diye olursa başlığın adı sanıyorum haberler, siyaset, din v.s gibi konularda da açarlar Diğer Konularda Yardım diye bir başlık olursa daha uygun olur ki böyle olucanda fazla konu açılmaz. Hem bir deneme de yapabilirsiniz. 1 Ay boyunca mesela baktınız cılkını çıkardılar kapatırsınız .

Bugün Rapidshare.com ile ilgili bir sorum olucaktı ama başlık açmaya yer bulamadım.

Soruyuda buradan soruyorum.

Rapid puanları ile ilgili.

Bu kadar puanım var: Free RapidPoints:12 000
Premium RapidPoints:0

Bir kaç yere baktım ama birşey anlamadım. Free rapidpoints ne oluyor? Premium rapidpoints ne oluyor? Ben bu puanla 1 aylık yeni başka bir hesap alabilirmiyim? Nasıl alabilirim.

Başka bir premium hesabım olsun istiyorum yani ayrı.

Teşekkürler.
Eski 23-09-2009, 20:58   #2
Ne düşünüyorsun?

----

Emperor Lelouch'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
Standart İlgi: Diğer Konular Başlığı

İki tane seçenek var benim bildiğim.

10000 Rapidpoint= Premium Hesap
5000 Rapidpoint + 1 referpoint = Premium Hesap

tam emin değilim ama.
BayEmperor Lelouch Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-2009, 21:06   #3
Ne düşünüyorsun?

Artis

hipernova'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, Bleach, Samurai Champloo, Berserk, Gantz, Baccano!, Code Geass

Öyle diyorsun da geyik bu forumda istenmiyor ve her türlü böyle serbest konuların yer aldığı bi başlıkta da geyik alıp başını gidiyor, animelere/mangalara gereken ilgi gösterilmiyor.
Eski 23-09-2009, 21:07   #4
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Teşekkürler. Rapidten hesap alma olayını kavradım.

Soruya yönelik cevap vermenize gerek yok artık arakdaşlar.
Eski 23-09-2009, 21:10   #5
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Exclamation İlgi: Diğer Konular Başlığı

“ Orjinal Gönderi : hipernova Mesajı Görüntüle

Öyle diyorsun da geyik bu forumda istenmiyor ve her türlü böyle serbest konuların yer aldığı bi başlıkta da geyik alıp başını gidiyor, animelere/mangalara gereken ilgi gösterilmiyor.

Zaten seninle aynı şeyden bahsediyoruz ama sen konunun kalan kısmını okumamışın.

Şöyle bir kaç cümle daha var; Diğer konular diye olursa başlığın adı sanıyorum haberler, siyaset, din v.s gibi konularda da açarlar Diğer Konularda Yardım diye bir başlık olursa daha uygun olur ki böyle olucanda fazla konu açılmaz. Hem bir deneme de yapabilirsiniz. 1 Ay boyunca mesela baktınız cılkını çıkardılar kapatırsınız.

Yani Diğer Konular olmasın başlığın adı. Diğer Konularda Yardım gibi bir başlık. Sadece yardıma ihtiyacı olan Anime/Manga severlerin ihtiyacını görücek bir başlık olsun diyorum. Yardım ismi geçerse başlıkta eften püften konu açamazlar.

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık