|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Diğer Konular Başlığı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Herkesin bildiği gibi burası bir Anime/Manga platformu. Anlaşıldığı kadarı ile yönetim bu forumda Anime/Manga dışı muhabbetler istemiyor ve doğruda yapıyor ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Herkesin bildiği gibi burası bir Anime/Manga platformu. Anlaşıldığı kadarı ile yönetim bu forumda Anime/Manga dışı muhabbetler istemiyor ve doğruda yapıyor ama ben başka forumlara takılan biri değilim ve Anime/Manga dışı konularda takıldığım yerler oluyor.
Diyorum ki en azından başka konularda takıldığımız yerleri sormak için bir konu başlık açılsa. Diğer konular diye olursa başlığın adı sanıyorum haberler, siyaset, din v.s gibi konularda da açarlar Diğer Konularda Yardım diye bir başlık olursa daha uygun olur ki böyle olucanda fazla konu açılmaz. Hem bir deneme de yapabilirsiniz. 1 Ay boyunca mesela baktınız cılkını çıkardılar kapatırsınız .Bugün Rapidshare.com ile ilgili bir sorum olucaktı ama başlık açmaya yer bulamadım. Soruyuda buradan soruyorum. Rapid puanları ile ilgili. Bu kadar puanım var: Free RapidPoints:12 000 Premium RapidPoints:0 Bir kaç yere baktım ama birşey anlamadım. Free rapidpoints ne oluyor? Premium rapidpoints ne oluyor? Ben bu puanla 1 aylık yeni başka bir hesap alabilirmiyim? Nasıl alabilirim. Başka bir premium hesabım olsun istiyorum yani ayrı. Teşekkürler.
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
|
İki tane seçenek var benim bildiğim.
10000 Rapidpoint= Premium Hesap 5000 Rapidpoint + 1 referpoint = Premium Hesap tam emin değilim ama. |
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, Bleach, Samurai Champloo, Berserk, Gantz, Baccano!, Code Geass
|
Öyle diyorsun da geyik bu forumda istenmiyor ve her türlü böyle serbest konuların yer aldığı bi başlıkta da geyik alıp başını gidiyor, animelere/mangalara gereken ilgi gösterilmiyor.
|
|
#4 |
|
Teşekkürler. Rapidten hesap alma olayını kavradım.
Soruya yönelik cevap vermenize gerek yok artık arakdaşlar.
|
|
|
#5 |
|
“ Orjinal Gönderi : hipernova
|
|
|
|
![]() |