|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Görüş ve Önerileriniz Forum hakkındaki düşünceleriniz, önerileriniz ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Görüş ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Profil özelleştirme olayı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Hatırlarsınız, bir ay kadar önce siteye dallama bir lamer dadanmıştı. Profile bir resim eklemişti ve resim bir pencere açarak şifre ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Hatırlarsınız, bir ay kadar önce siteye dallama bir lamer dadanmıştı. Profile bir resim eklemişti ve resim bir pencere açarak şifre ve kullanıcı adını girmemizi istemişti. Adamın amacı kullanıcı adı ve şifremizi çalmak.
Yönetim ise güvenlik önlemi olarak profil mesajlarına resim ekleme özelliğini kapattı. Gayet yerinde bir tedbir. Profile kimin en son baktığını gösteren kutucuğu kapattı. Zaten gereksizdi, bir sorun yok. Ama nedenini hala anlayamadığım şekilde "profil özelleştirme" bölümü de kapandı. Profil özelleştirme bölümü, istediğimiz renk kombinasyonu seçebildiğimiz ya da istediğimiz arka planları yükleyebildiğimiz, özelleştirme bölümü. Ben bu bölümün yeniden açılmasını istiyorum. Kapatılması tamamen saçmalık. Profil rengi değiştiği için hacklenen site görmedim hayatımda. Bu lamerler arı değil renkler onları cezbetsin. Renk değiştirmenin siteye fazladan yük bindirdiği falan da yok. Uzun süre bekledim halledilir diye ama kimseden ses yok. Lütfen halledelim şunu.
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Profili özelletirmeye aktif hale getiriyoruz.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
|