|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Çalışmalarımız Forumumuz tarafından hazırlanmakta olan Manga çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Manga Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Monster - Manga Cilt 1 Bölüm 8 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> MONSTER Tanıtım: “ Alıntı ” Monster, 1986 Batı Almanya'sında, beyin cerrahi alanında en başarılı doktorlardan birisi olan Doktor Kenzo Tenma'nın ...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Monster - Manga Cilt 1 Bölüm 8
Yayınlayan Susano'o
10-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
konu olarak şimdiden beni kendine bağladı.. ilginç ve güzel bir manga olucağı kesin.. okumak için sabırsızlanıyorum.. emeğinize sağlık...
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Kaliteli bir manga seçilmiş ,şimdiden emeği geçen , herkese teşekkürler.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
kolay gelsin ikinizede mehmet ve cyn:birnumara: sitede manga çalışmalarının artması güzel olacak...
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
oldukça uzun sürecek bir çalışma olacağı kesin, baştan söylememde fayda var. ama şu da bir gerçek ki, siteden takip eden arkadaşlar müptelası olacak ve her hafta yeni bölümlerin gelmesini iple çekecek. konusuna bu kadar da güveniyorum. :birnumara:
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
hayırlı olsun
merakla beklemekdeyim
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Banned
----
|
Hep okumak istediğim bir seriydi ama bitmiş olması ( ben devam eden serilere yetişip onları diğer takipçilerle tartışmayı severim de ), bölüm sayısı ve türkçe çevirisinin olmaması beni hep engellemişti. Artık sizden takip ederim. Edit konusunda da sıkıntı yaşarsanız ( Cynthia'nın işi çıkar 1 ay gelmez vb ) çekinmeden söyleyebilirsiniz, seve seve yardım ederim.
Kolay gelsin. |
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
hepinize ilgi ve destekleriniz için teşekkür ederim.
@zax cynthia'nın bizi yarı yolda bırakacağını sanmıyorum ama, olabilir yani, insanlık hali... böyle bir durumda kendisinin de rızası olursa harici destekler alabiliriz. ilgin için teşekkürler.:birnumara: |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|