|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Çalışmalarımız Forumumuz tarafından hazırlanmakta olan Manga çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Manga Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Monster - Manga Cilt 1 Bölüm 8 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> MONSTER Tanıtım: “ Alıntı ” Monster, 1986 Batı Almanya'sında, beyin cerrahi alanında en başarılı doktorlardan birisi olan Doktor Kenzo Tenma'nın ...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#19 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Cynthia
|
![]() |
|
|
|
#21 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Benim editim daha iyi demedim, nereden çıkardın? Ha, iyi bir editör olduğumu düşünüyorum ama ne bileyim, DFalcon (Selçuk)'a bile vermem çünkü bunun edit deneyimiyle ilgisi yok. Tamamen tarzla ilgisi var. Mesela ben 100 bölümü aynı fontlarla okumuşsam, 101. bölüden itibaren tüm fontlar değişmişse yadırgarım. Bu yüzden okuyuculara böyle bir şey yaşatmak istemiyorum.
|
![]() |
|
|
|
#22 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
arkadaşlar bu konuyu uzatmayalım. cynthia için editi yapanın kim olduğu önemli değil, kimseyi de küçük görmüyor. bir yanlış anlaşılma olmuş.
@zax iyi niyetin için teşekkür ederim, belki ilerde başka bir projede birlikte çalışabiliriz. @cynthia okuyucularına bu kadar değer verip özen gösterdiğin için teşekkür ederim. zaman zaman aksatsak da herkes anlayışla karşılayacaktır. unutmuyoruz ki, öncelik derslerimiz:birnumara: @gundamaster @zhenya okuyun okuyun tabi, ingilizcesinden ziyade türkçesini okumak daha zevkli olur umarım. ingilizcem biraz paslanmaya başlamıştı zaten, böyle birden bire bu işe girişmek iyi gelecek. |
![]() |
|
|
|
#23 |
|
Banned
----
|
@Cynthia
Haklısın tarz değişimi kötü olur da, font bulmak kadar kolay birşey yok. Ki zaten aramama bile gerek yok, senin kullandığın fontların hepsi eminim ben de mevcuttur (özel olarak Türkçeye çevirdiklerin varsa onları bilemem xD ), kaç tane mangada kullanmalık türkçe font var ki? Neyse tarz mevzusu, sanki karşıdakinin edit kötüymüşte kırmamak için bir bahane gibi gelmişti bana. Rahatsızlık verdiysem üzgünüm. @Susano'o Tabi, tabi neden olmasın. Sorman yeter : ) |
![]() |
|
|
|
#24 |
|
----
Favori Anime: Full Metal Alchemist,One Piece,Death Note,Eyeshield 21
Favori Manga: Eyeshield 21,Veritas,Mirai Nikki
|
İnşallah kısa zamanda çıkar
|
![]() |
|
|
|
#25 |
|
----
Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy
|
Tesekkurler Cynthia ve Susano'o(mdd)
, animesini hep izlemek istemiştim ama kismet mangasını okumakta varmış şimdiden kolay gelsin
|
![]() |
|
|
|
#26 |
![]()
Mekan: Muğla
|
İkinizede kolay gelsin. Güzel bir mangaya benziyor, pek manga okumasam da bunu takip edeceğim.
|
|
#27 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Başarılar dilerim Mehmet abi ve Cyin :3 Kolay gelsin sizlere^^ :el:
|
![]() |
|
|
|
#28 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Manga: Detective Conan
|
Abi, bombayı patlatmışsınız da ben yeni farkediyorum:sus:.
İçine insan ilişkileri, toplum ahlâkı, etik, psikoloji giren şeyler ister film olsun, ister anime, ister manga; hepsini severim. Bunu bir de site üzerinden okuması ayrı keyifli olacak. Çok teşekkürler. Tüm bölümlerde kolay gelsin. |
![]() |
|
|
|
#29 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
@demokan @zhaomc @aoshi @savage @seifukusha
teşekkürler arkadaşlar. ama aceleye getirmeyin lütfen. editörümüz de, ben de yoğun insanlarız. :spit: |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|