|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Çalışmalarımız Forumumuz tarafından hazırlanmakta olan Manga çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Manga Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Cennet'in Kapısı - ヘブンズ ドア - One-shot Manga [2008] Türkçe Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Cennet'in Kapısı Mangaka: HONGOU Ranko Alternatif isim: ヘブンズ ドア Tür: Drama, Psikolojik, Shoujo, komedi, romantizm. Bölüm Sayısı: 4 Yayın tarihi: 2008 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#79 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
okuduğum en etkileyici mangalardan biriydi ben başka bir yerde okumuştum ama kim çevirmişse ellerine sağlık bence herkese ulaşması gereken mangalardan biri
|
|
#81 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: odamda
Favori Anime: Death note
Favori Manga: Bakuman
|
TT____TT
çok güzeldi. kesinlikle okunması gereken mangalardan elinize sağlık.
|
|
|
#82 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
İyi günler arkadaşlar. İki arkadaşımızın isteği üzerine bu çalışmamı kendi sitelerinde yayınlamaları için olur verdim. Bu sitelerde gördüğünüz zaman şaşırmayınız. Kendilerine bu saygılı ifadelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ^^
İlgili siteler ise şöyle: Spoiler:
Spoiler:
Kendilerine tekrardan bu nazik istekleri için teşekkür ederim. |
![]() |
|
|
|
#83 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
kısa sözle güzelll=)=)
|
![]() |
|
|
|
#84 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Az önce okudum... Güzel bir manga
Konu güzeldi... Ama erkek karaktere biraz gıcık oldum ve biraz itici geldi <_< Bu nadir mangalarda başıma gelmiştir... Neyseki sonlara doğru toparladı ^^' Çizimler de çok tatmin etmese de yine de iyiydi ^^ Duygusallığın ağır bastığı bir shoujo arayanlara tavsiye edebilirim ^^Emeğine sağlık Savage ^^ Teşekkürler çeviri için ^^
|
|
|
#85 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-02-2010
Favori Anime: sailor moon
Favori Manga: sailor moon
|
gerçekten çok güzel bir manga çizimler biraz basit gibi ama konus süper
çeviren arkadaşın ellerine sağlık
|
![]() |
|
|
|
#86 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Favori Anime: Paradise Kiss - NANA - Hadashi no Gen
Favori Manga: Prenses Ai
|
Beğenmeniz sevindim ^^ Teşekkürler
|
![]() |
|
|
|
#87 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
|
bende manga okumayı sewmeyenlerdendim ama sayenizde sewmeye başladım sanırım ama bu mangada anlamadığım bir yer var masato öldü mü? sanki yine yakalanmışlarda rol yapıyormuş gibi geldi.yani emin olamadım öldüğüne???
|
![]() |
|
|
|
#88 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#89 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Spoiler içinde konuşsanız bu konuyu daha sağlıklı olur,bir gün mangayı okuyacak olursam o söylediğin hep aklımda kalmış olacak ve o asıl gösterilmek istenen sahne hakkında bir fikrim var artık.Pek bir heyecanı kalmadı sanki (!)
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|