Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Liar Games

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Liar Games Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Dram, gizem, suç, psikolojik, seinen (yetişkinlere yönelik) Konu..: Nao Kanzaki utangaç çekingen içine kapanık bir kızdır.bir gün bir paket ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Liar Games
Yayınlayan worless
19-12-2009
Standart Liar Games

Tür..: Dram, gizem, suç, psikolojik, seinen (yetişkinlere yönelik)

Konu..:
Nao Kanzaki utangaç çekingen içine kapanık bir kızdır.bir gün bir paket alır ve hiç istemesede bu aldığı paket sayesinde kendini garip bir oyunun içinde buluverir. oyun şudur.10.000.000 yen parayı 30 gün süre içinde saklamak ve kaybetmemek. ama öğretmeni tarafından kandırlır ve kaybeder.yerine koyması gereken 10.000.000 yen vardır ve çaresizdir ne yapacağını bilemezken hapisten yeni çıkmış olan ve dahi hırsız olarak ünlenen Shinichi Akiyama ile parayı bulmak için anlaşır.

yazar/çizer..:Shinobu Kaitani

Kişisel Not..: 8 cilt yayınlı ve devam ediyor. türkçeye çevrilmiş bölümü varmı bilmiyorum. ben ingilizcesini okumaya çalışıyorum. o yüzden kesin bir yorum yapamam daha ilk ciltteyim.bildiğim kadarı ile animeye uyarlanmadı ama mangadan yola çıkılan dizisi var. şuan için fena değil çizimler güzel eğer bu türü sevenler varsa hoşlarına gidebilir.

Güncelleme: Türkçe çevrisine başlanmıştır..

Liar Games

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
100%100%100%
10
Karakter
90%90%90%
9
Tasarım
90%90%90%
9
Genel
100%100%100%
10
Çizim (Artwork)
80%80%80%
8
1 üye oyladı 92% averaj

Tanıtım Araçları

Eski 20-12-2009, 00:39   #1
MPQ
Ne düşünüyorsun?

----

MPQ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-09-2009
Standart İlgi: Liar Games

hmm acaba live action ının adı liar game mi? manga hakkında bir bilgim yok ama dizisinde oynayan oyuncuları beğendim.. duyduğum kadarıyla da bayağı güzel bir seriymiş.
MPQ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2009, 01:23   #2
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

dizisini izlemedim. dizinin ismi mangayla aynı ama mangayla ne kadar uyumlu bilmiyorum. uyarlama diye geçiyor bire bir değildir. olmasıda mantiken mümkün olmazdı herhalde ama animesini görmediğim bir manga dizi oldu. izlemeyi düşünüyorum. izldiğimde yorumumu editlerim.

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2009, 17:51   #3
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

Vaktim olmadığından sadece 1 cilt okudum ama o bile güzeldi. Çizimleri başta çok garip geliyor ama aslında mangakanın bilerek böyle çizdiğini düşünüyorum. Arkaplan çizimleri falan çok iyi çünkü. Zaten bir süre sonra da gözünüze batmıyor. Okumak istiyorum, okursam bağlanırım ve ders falan yalan olur.
Eski 25-12-2009, 22:54   #4
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 20-10-2009

Mangasını okumadım ama draması gerçekten cok başarılıydı. Hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz bir seri hemen izleyin derim.
BayanNodame^^ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-03-2010, 13:10   #5
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

Epeydir okuma listemdeydi. Yakında bu mangaya başlamayı düşünüyorum, ilk cildini indirdim. Konu ve tür olarak epey ilgimi çekti. Mangada ilerledikten sonra tanıtımı detaylandırabilirsen hoş olur. Tanıtım için teşekkürler.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-2010, 13:29   #6
Çok Kişisel
CH3CH2OH

Paranoyak

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

Aslında baya ilerlemiştim ama biraz bilerek detaylandırmadım. sonuçta benim ingilizcem çok aman aman iyi değil. doğal olarak yorum farklılığı elbette var. tutupta kaş yapayım derken göz çıkarmak istemedim. ancak okumuş ve editlemek isteyen herhangi biri isterse editleyebilir. birazda şöyle düşünüyorum ben hani "bakın böyle bir manga var" deyip cümleye başlayıp gerisini, x birinin de "evet var" bak "şu özelliği de var" ya da "böyle" demesini de biraz tecih ediyorum. demek istediğimi anlatamamış olabilirim ama anladığını tahmin diyorum (mangaupdates ki gibi mantık..)

Bayanworless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-03-2010, 17:34   #7
9 - 4 Formatör

Mutlu

Giriş Tarihi: 03-09-2009
Mekan: Balıkesir

Mangası olduğunu bilmiyordum, ama dizisini soluksuz izlediğimi söyleyebilirim. İzlemeyenlere de tavsiye ederim.
Baykazasker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:05.

kodhaber.com