|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Beast Master-Motomi Kyousuke Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: komedi, romance, okul, shoujo Konu..: Kubozuka Yuiko hayvanları sevgiden öldürebilecek kadar çok sevmektedir.İnsanlarlada ilişkileri iyidir herkes tarafından sevilen biridir. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Beast Master-Motomi Kyousuke
Yayınlayan worless
31-12-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
O........o süper bi manga zaten motomi Kyousuke nin mangaları çok başarılı ,kesin okuyun oldukça eğlenceli hele bazı bölümler
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
çok şekerdi. tavsiye ederim. Ama çok yazı var ya
okuyunca tamam da.. zahmetli iş. Ben leo nun çizimlerini daha çok beğenmiştim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-03-2010
Favori Anime: ouran high school host club la corda d'oro hanasakeru seishounen kimi ni todoke
Favori Manga: vampire knight, dengeki dasiy, lovely complex, zombie loan
|
mmm.. güzelmiş bayağı
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 23-04-2011
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Bleach
|
İlginç ve komik bir konuya sahip gibi. bakmak lazılm
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 12-08-2011
Mekan: İstanbul
Favori Anime: death note
Favori Manga: bleach
|
gerçekten ilginç ve komik bi manga ;) geçen hafta ilk cildini okuyacak zamanım oldu (cidden boş zaman konusunda acınacak haldeyim), fırsat buldukça devam edeceğim. leo çok hoşuma gitti
çizimleri fln güzel cidden. ( pek anladığımdan değil de beni sıkmadı yani hoştu.) tanıtım için teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|