Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Manga Tartışmaları > Manga Tanıtımları ve İncelemeleri

Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları

Beast Master-Motomi Kyousuke

Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Beast Master-Motomi Kyousuke Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: komedi, romance, okul, shoujo Konu..: Kubozuka Yuiko hayvanları sevgiden öldürebilecek kadar çok sevmektedir.İnsanlarlada ilişkileri iyidir herkes tarafından sevilen biridir. ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Yayınlayan worless
31-12-2009
Standart Beast Master-Motomi Kyousuke

Tür..: komedi, romance, okul, shoujo

Konu..:
Kubozuka Yuiko hayvanları sevgiden öldürebilecek kadar çok sevmektedir.İnsanlarlada ilişkileri iyidir herkes tarafından sevilen biridir. ama o sevgisini sadece hayvanlara vermeyi tercih eder. Ama hayvalar ona bir türlü yaklaşmamakta hatta kaçmaktadırlar. Bir gün kedisi evden kaçar ve onu aramaya başlar. Bir ağacın tepesinde bulur. Ama orda Vahşi bir hayvan gibi bakan biri vardır. Çocuğa daha bir şey diyemeden çocuk kediyi bırakıp kaçar. Ertesi gün yeni transfer olan çocuğun dün karşılaştığı çocuk olduğunu görür. Leo dan bütün okul korkar. ve ondan ilk andan itibaren uzak dururlar ama Yukio için fark etmez ve leo hemen arkadaş olur. Leo yukinin bir türlü başaramadığı bir şeyi yapabiliyordur hayvanlarla kaynaşmak. Ama Leonun da herkes gibi bir sırrı vardır. Vahşi yanının sadece bakışları ile sınırlı olmayıp, iç güdüsel olarak içindede barındığı gerçeği.

Yazar/Çizer..:Kyousuke Motomi

Kişisel Yorum..: Oldukça başarılı bulduğum arşivlediğim kısa mangalardan biridir. 2 cilt çizimler temiz, Türkçe çevirileri mevcuttur.

Favori

Üye degerlendirmesi
Hikaye Anlatımı
92.5%92.5%92.5%
9.25
Karakter
92.5%92.5%92.5%
9.25
Tasarım
87.5%87.5%87.5%
8.75
Genel
90%90%90%
9.00
Çizim (Artwork)
87.5%87.5%87.5%
8.75
4 kullanıcı oyladı 90% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 31-12-2009, 16:36   #1
.........OtAkU...........

Bitkin

yuuki cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
Standart İlgi: Beast Master-Motomi Kyousuke

O........o süper bi manga zaten motomi Kyousuke nin mangaları çok başarılı ,kesin okuyun oldukça eğlenceli hele bazı bölümler
Eski 09-01-2010, 02:34   #2
MPQ
Ne düşünüyorsun?

----

MPQ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-09-2009

çok şekerdi. tavsiye ederim. Ama çok yazı var ya okuyunca tamam da.. zahmetli iş. Ben leo nun çizimlerini daha çok beğenmiştim.
MPQ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-03-2010, 17:00   #3
Ne düşünüyorsun?

----

sailor_earth'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 19-03-2010
Favori Anime: ouran high school host club la corda d'oro hanasakeru seishounen kimi ni todoke
Favori Manga: vampire knight, dengeki dasiy, lovely complex, zombie loan

mmm.. güzelmiş bayağı
Bayansailor_earth Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-04-2011, 14:09   #4
Gizemli

Acımasız

Giriş Tarihi: 23-04-2011
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Bleach

İlginç ve komik bir konuya sahip gibi. bakmak lazılm
BayGrikurt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2011, 18:12   #5
Ne düşünüyorsun?

----

michiru'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 12-08-2011
Mekan: İstanbul
Favori Anime: death note
Favori Manga: bleach

gerçekten ilginç ve komik bi manga ;) geçen hafta ilk cildini okuyacak zamanım oldu (cidden boş zaman konusunda acınacak haldeyim), fırsat buldukça devam edeceğim. leo çok hoşuma gitti çizimleri fln güzel cidden. ( pek anladığımdan değil de beni sıkmadı yani hoştu.)
tanıtım için teşekkürler
michiru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık