“ Orjinal Gönderi : sera myu
”
ya bana kurosakinin çizimi hatalı geliyor kafası zaten 3+1 kuran kaname hesabı xD yüzünün şeklide bana göre doğru değil ya da gözlerinin çizimide çok güzel sayılmaz ağız burun klasik zaten e geriye bir şey kalmıyor ama siyah saçlı olsa belki bunları görmezden gelebilirdim ama o da değil

ben terunun abisini tercih ederim zaten o da tamakinin esmeri gibi bir şey anladığım kadarıyla xD
o evde kalmaları olayında aynen senin gibi düşünmüştüm bende görünce, yapmasan olmaz dimi falan diye yüzüm ekşimişti ama çok kullanışlı bir klişe kabul edelim XD
Bu 3+1 kuran kaname örneğini başka bir yazında daha okumuştum da o zaman da oturduğum sandalyeden düşmüştüm, şimdi de aynı etkiyi yaşadım sayende sabah sabah ahahah.

(banzai Sera!)
Öhm ne diyecektim, evet Kurosaki..Ya açıkçası o kadar dikkat etmemiştim ne yalan söyleyeyim, çok gözüme batan bir tarafı da yoktu (bazen gözlerinin sürmesi abartı duruyordu ama o da devede kulak canım XD) zaten sigara unsuru ve yandan pis sırıtış beni anında kandırabilitesi olan şeyler^^
bknz şöyle mesela;
Bir de profili çok güzeldi aklımda kaldığı kadarıyla.

(yalnız tüm fetiş unsurlarımı bir bir döktüm buralara ahah^^)
Aynı ev klişesi cidden kullanışlı (senin tanımların ben de fenomen olacak

) idi ama o sebeple araya amaçsızca sokulan gözlüklü, hacamat edilen kötü adam klişesini affedemiyorum ahahah^^
(aslında düşününce o gözlük de hiç fena değildi

eyvah konuyu saptırıyorum ahaha, tamam, sustum

)
@worless
Yaptığın manga tanıtımlarını denk geldikçe okuyorum (mesela en son Sera'yla yaptığınız After School Nightmare kritiğini zevkle okudum, o seriyi baya merak ediyordum zira) özellikle son zamanlarda merak ettiğim bir manga olunca falan ilk aklıma gelenlerdensin acaba bir şeyler yazmış mı siteye diye, sizler kadar manga takip edemesem de tanıtımlardan ilgimi çekenleri okumaya çalışıyorum.
Aslında shoujo'lar cidden biraz göreceli galiba, bakmayın klişelerle dolu diye kızdığıma, hani bir shoujo kanımca barındırdığı fan servicelerle, klişelerle var biraz da galiba?
İşte ayrım sanırım bu fan service'leri nasıl ve yerinde kullanmalarında ortaya çıkıyor.Yoksa ben de 'farklı bir şey' beklerken, çok da shoujo kalıplarının dışında bir şey beklememiştim ama yine de çoğu yerini zorlama buldum bu Dengeki'nin ki bir de kopuk kurgusu, çılgın bediş realitesi.

Öte yandan bardağın dolu tarafıyla bakınca da, Kurosaki murosaki bahane bana bile 7. bölüme kadar kendini okutturduysa, kimbilir bu tarz hikayeleri sevenlere nasıl gelmektedir.İşte bu da sanırım her yerde beğenilen animelerin başında olmasını açıklıyor kendime.Cidden shoujo olayı göreceli, o hikayeyi okurken ki ruh halinizle dahi alakalı hatta.
not1: Bu Teru'nun ağbisine bir ben mi dikkat etmemişim, cidden hiç aklımda yok, nasıl es geçtim acep
not2: Siz böyle kritikleriniz de favorilerinizden bahsediyorsunuz, sağolasınız ben de isimleri hemen çalıyorum, mesela demin yukarıda Sera, Leo chan dedi, Beast master dedi hemen aradım, buldum, şimdi de şu Seduction Is More Beautiful Than Love'a bakayım bi.^^