|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Dengeki Daisy, Electric Daisy Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: Comedy, Drama, Romance, School Life, Shoujo, Slice Of Life Konu..: Teru abisi bir telefon hediye eder ve telefona bir ...
4Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : sera myu
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-11-2009
Favori Anime: Vampire Knight,Claymore,Fullmetal Panic Fumafu,Fullmetal Arc.,Witchblade,Sailormoon,KJJ...
Favori Manga: Vampire Knight...
|
bir çırpıda okuduğum bir manga ingilizce okumaya başlamıştım sonradan türkçesini buldum tekrar okudum gerçekten eğlenceli, teru:"ken kal kurosaki!"
der kızınca falan ...
|
![]() |
|
|
|
#12 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-02-2011
Favori Anime: kimi ni todoke
Favori Manga: dengeki daisy
|
ben buraya üye oldum ama hiç bi manga anime izleyemiorum açılmıoneden
|
![]() |
|
|
|
#13 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
hangisini hangi dilde okumak istiyorsun bu bölüm sadece tanıtım ilgilendiğin varsa bana mesaj at ben sana okuma linki gönderirim..
|
|
#14 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-10-2009
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Başlık açmadan önce başlığın mevut olup olmadığını kontrol edelim aynı konu başlığı mevcuttur zaten genede emeğin için teşekkürler başlıklar birleştirilecektir..
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|