|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Manga Tartışmaları Kategorisinde ve Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan I'LL (Generation Basket) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tür..: School life, Dram, Shounen, Sport, comedy Konu..: Maç Tachibana için oldukça sıradan ilerlemektedir. Arka arkaya attığı smaçlarla olayı şova ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
I'LL (Generation Basket)
Yayınlayan worless
28-01-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, D. Gray Man, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
|
Hmm, ilgimi çekti. Bakıcam
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Animesi pek ilgimi çekmedi, tipik kasıntı adamlardı. Ne biliyim geriyor artık bi yerden sonra sırf havalı olabilmek için kasıntı olan böyle karakterler.
Sırf 'bromance'(ovv ne de severim) tagı altında değerlendirildiği için bakmıştım umdugumu da bulamadım arkadaş s.ai ye devam
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|