I'LL (Generation Basket)
Yayınlayan worless
28-01-2010
Standart I'LL (Generation Basket)

Tür..:School life, Dram, Shounen, Sport, comedy

Konu..:Maç Tachibana için oldukça sıradan ilerlemektedir. Arka arkaya attığı smaçlarla olayı şova çevirmiştir. Öte yandan Takımın koçunu da çileden çıkartmaktadır. Zaten yenmektedirler ve üstelik alt tarafı basit bir maçıdır. Özetle o bu işin eğlencesindedir. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında rakip takımda bir oyuncu değişikliği yapılır. Rakip takımın oyuncuları bundan pek memnun olmasalar da 11 numara hiiragi’ nin oyuna girmesi ile oyunun tek düzeliği ve yönü birden değişir. Topu kaptığı gibi rakiplerini tek tek geçen Hiiragi Tachibana ile karşı karşıya kalır. Hiiragi gayet şık bir şekilde geçmesine rağmen Tachibana yı dirseğiyle yere indirir ve diskalifiye edilir…(Hiiragi ya, seviyorum bu adamı ya artist ama karakteri öyle değil)

Yazar/Çizer..: Asada Hiroyuki

Kişisel Not..:Bir dönem okumaya başlayıp sonra ara verdiğim bir mangaydı. Renkay’ ı okurken aklıma geldi tekrar başladım. Yer yer çizimlerini beğensem de baya gıcık olduğum yerlerde vardı. Hala bu görüşümde hem fikirim. Araya sıkışan mangalarım ve animelerim yüzünden yarım kalmıştı yoksa konusu aslında gayet iyidir. Türkçesi yoktu hala yok

Not: 1 Adet ovası varmış bende yeni öğrendim. 2 bölümlük I'LL/CKBC adında

(Alakasız Not..: Konu ile alakasız ama bu mangayı ilk okuduğumda da aklıma gelmişti gene aklıma geldi. bu school life olayına taktım. Olay okulda geçiyor diye neden manganın türüne school life da ekleniyor. Bunca zamana rağme hala anlamadım. O mantıkla evde geçen mangalara da da house life demek gerekmiyor mu:haze: Bir de çoğu mangakaların illa okulla ilgili bir mangası neden var:haze: Bu bir tabu mu? Kült mü? Mekan kıtlığı mı? Yoksa ortak bir payda mı? Hayatlarında:bekliyorum

I'LL (Generation Basket)

Favori
1 üyenin favori listesinde

Favori Listesi

Üye degerlendirmesi
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
GenelYok
Çizim (Artwork)Yok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 02-02-2010, 23:27   #1
Sadık Üye

Ryoko Yoichi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Black Lagoon, Paradise Kiss, Ef- A Tale Of Memories, BECK, Ristorante Paradiso, Eyeshield21
Favori Manga: BECK, Bartender, Wolf Guy, Kurohime, Deadman Wonderland, Kami no Shizuku
Standart İlgi: I'LL (Generation Basket)

Hmm, ilgimi çekti. Bakıcam
Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 18:12.