Blazer Drive
Tür..: Action, Comedy, Fantasy, Sci-fi, Shounen
Konu..:Geleceğin japonyasındayız. Olayımız; içinde bir gücü aktive eden stickerlar. Herhangi bir şeye yapıştırarak çalışıyor.(örnek bkz: kaykayın uçması, çaydanlıkta çayın olması vs... ki bu olayı sevdim.) Bir de bunu kullanma yeteneği olan insanlar var işte bunlara blazer deniliyor.(he he keşke gerçek olsa bende isterdim öyle stickerlar)Esas adamımız daichi, Abisi de iyi bir blazer aynı zamanda. Daichi abisinin tüm uyarılarına ve karşı çıkmalarına rağmen en güçlü olmak için, tüm güç stickerlarını toplamaya çalışmaktadır. Ona göre küçükken abisi ile arası her ne kadar iyi olsa da artık eskisi gibi değillerdir. Ailelerinin ölümü ile ilişkilerinin boyutuda daichiye göre değişmiştir. Ona göre abisi mesafeli ve otoriter bir tavır içindedir.(Bela mıknatısı, haylaz, söz dinlemez, laftan anlamaz bir kardeşi korumaya çalışan ama bunu anlamayan kardeşe sahip bir abidir kendisi bu arada ) Ancak Stickerları kullanabilen iyi blazerların yanında elbette kötü amaçlı kullananlar olmazsa olmaz. Kötü balzer kullanıcıları ile Daichinin yollarının kesişmesi ile olaylarda başlar.
Yazar/Çizer..:Kishimoto Seishi
Kişisel not..: Güzel bir manga.. Animesi de varmış sanırsam ama hiçbir fikrim yoktur.(izleme listemde çok fazal anime var. bir yenisini başıma sarmak istemediğimden şimdilik araştırmadım) Çizimler güzel yer yer beğenmesem de gene de manga güzel. Türkçesi yok bildiğim kadarıyla
|
|