|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Manga Tanıtımları ve İncelemeleri Mangalar hakkında genel bilgiler ve tanıtımları |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Dogs:Bullets & Carnage
Yayınlayan worless
03-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Türkçesi yok !? Elbette var.
Dogs Prelude: http://hiraishin-manga.blogspot.com/...s-prelude.html Dogs; Bullets & Carnage: http://hiraishin-manga.blogspot.com/...s-bullets.html Dogs; Hardcore Twins: http://hiraishin-manga.blogspot.com/...ore-twins.html Biraz daha iyi araştırmalıydın sanıyorum. Öneri; Tanım gerekli birşeydi fakat düzensiz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Dogs: Harcore Twins bir one-shot, yani ayrı ilerleyen bir hikaye değil, yan seri diyemeyiz. Annex, sözünü ettiğin badou'nun hikayesi ise yabancı çeviri grubu onu manganın içinde, bir bölüm ile beraber extra olarak sundu diye biliyorum. Harcore Twins, Annex veya Prelude gibi şeyleri ayrı başlıklarda tanıtsaydın daha derli toplu olurdu. Tanımda türleri türkçe yazarsan ve imlaya, en azından rahat okunacak derecede özen gösterirsen daha uygun olur.
Son Düzenleme Tensei tarafından 03-02-2010 05:43 de yapıldı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Uyarı için teşekkürler düzeltme yaptım.
Haklısın da mangayla ilgilenen çok insan olmadığından bir süre sonra öyle yada böyle pes ediyorsun araştırmaktan. Bilgilendirme için teşekkürler ama keşke daha önce biri tanıtsaydı. İngilizcesi ile debeleneceğime tadını çıkararak okuyabilirdim. Dogs: Harcore Twins ilk yayınlandığında One shot doğru sonuçta. Ancak o hikayeden ap ayrı başka bir boyutu olan one-shotlardan da değil. Mangakası ikizleri çok sevdiğinden midir nedir bilmeyeceğim hikayeye de dahil etmiş. Seriyi onemangadan takip etmiyordum. Annex için bakarım dediğin gibiyse. Bilgilendirme için tekrar teşekkür. Genelde one shotları ayrıca tanıtmak dediğin gibi olabilir. Ancak ben kendi adıma çok gerekli görüyorum. Genede tavsiye için teşekkürler. (Diğer bahsettiğin iki konu tür açıklaması ve Türkçe kullanımına dikkat edeceğim. Ancak Fark etmediğim şeyler olabilir. Dikkat edenler uyarırsa düzeltebilirim.)
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA...
|
Tanıtım için teşekkürler worless;
Dogs,okuyup tek solukta yuttuğum mangalardan birisi,Dogs: Bullet&Carnage ise şu an okuduğum hatta yavaş yavaş,sindire sindire okuduğum nadir mangalardan birisi. Çok manga okumadığım için izlemiş olduğum Seinen türlerine göre değerlendirdiğimde konusu ile beğenimi kazanan bir manga,bu nedenle de bu mangayı yarım bırakmayı düşünmüyorum asla yani az ama öz okuyacağım mangalardan birisi olacak,güzel konusu ile dikkatimi çeken nadir mangalardan,konusu belki Seinen klişesi -mafya ailesi- olan bir konuya sahip ama yine de bu türden hoşlananlara kendisini farkettiriyor gerçi bu yapımının daha ilk chapter.ını okudum ama ben bu mangadan çok ümitliyim açıkçası umarım ileride hatta yakın bir zamanda bu yapımın da bir anime serisini izleyebiliriz.
A Shinsengumi is a Shinsengumi... A Wolf is a Wolf... And a Manslayer is a Manslayer... Right Battousai? Son Düzenleme Squaw tarafından 04-02-2010 15:32 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Animesini gerçekten bende isterim. Ben yapacaklarını da düşünüyorum. (İnşallah yanılmam) Çokta başarılı olur. (eğer adam akıllı yaparlarsa tabi) çerezlik bir şey ama ovaları ilk cilt i konu almış mangayla da bire bir. Hiç fena da değildi. tavsiye ederim.
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|